Sziasztok! Szeretném kipróbálni idősebb nővel, két nővel és párokkal vagy csoportosan . Illetve különleges helyeken, szabadban. Nőkkel és párokkal webkamerás önkielégítésben is benne vagyok.
Sziasztok. Debrecen és környékén ismerkednék érett nővel kötetlen tartós sexkapxsira 40+ korosztalytól. esetleg idős párral,a hölgy örömére. emailben irjatok gykrisz240 @freemail.hu
Sziasztok swinger bulit rendezek november végefelé Debrecen ben vagy Hajduszoboszlon. Jelentkezni e mailben . Kortól függetlenül juhaszzoltan29@ citromail.hu meglesz a létszám megtartjuk a bulit.
szia érdekelne engem a dolog
(Ez egy válasz szexehes1994 üzenetére (2016. 02. 17. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 17. szerda 00:57
Hello.
Passzív pasi vagyok.21 éves Pasit keresek szexre vagy párokat
érdekellek akkor írj!
érdekellek akkor írj!
Sziasztok nők FÉRFIAK bárki aki szereti a szex minden töltetét 24 éves sportos igényes magyar srác vagyok ha érdekel a dolog írj viberen 06205281442
Sziasztok, nőket keresek szexkapcsolat célból, 21 éves vagyok 172cm egy kis fölösleg, bújos típus vagyok, ha érdekellek akkor kérlek írj email-t : sroavatar@gmail.com
Sziasztok.Persze,hogy benne vagyunk a párcserében.
(Ez egy válasz Justsex89 üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párcserében benne lennétek?L21,F26
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2016. 09. 13. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 13. kedd 16:28
Sziasztok.Párommal swinger bulit keresnénk,vagy házibuliba csatlakoznánk.Debrecenben.
Sziasztok.Párommal swinger bulit keresnénk,vagy házibuliba csatlakoznánk.Debrecenben.
Sziasztok 22 éves férfi alkalmi szexre keresek nőt Debrecenbe akár párokat is. 93levente@gmail.com
Hello mi egy házaspár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak érdekelne esetleg a Melinda barátnődnek?
(Ez egy válasz rigó üzenetére (2016. 02. 15. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 15. hétfő 19:16
Melinda barátnőmnek fiút vagy fiúkat keresünk debrecen.www.ttamas@citromail.hu
Debrecenben hölgyet keresek (26 éves pasi vagyok) edward89@citromail.hu
(nálam idősebbek előnyben)
(nálam idősebbek előnyben)
Hello.
érdekellek akkor írj!
érdekellek akkor írj!
Melinda barátnőmnek fiút vagy fiúkat keresünk debrecen.www.ttamas@citromail.hu
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
6. swinger társaság
szia felvehetnénk a kapcsolatot egymással aldar909@gmail.com
(Ez egy válasz andi12345 üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 12. csütörtök 14:59
szia én szivesen tanitanálak csak hol és mikor remélem nem baj hogy van férjem
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
6. swinger társaság
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
6. swinger társaság
halika én debreceni 20as sportos srác vagyok kizárólag hetero ... megbeszélhetjük a 3ast
(Ez egy válasz Zsófi40 üzenetére (2015. 05. 11. hétfő 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 11. hétfő 23:50
Sziasztok!40es párként keresünk párt esetleg pasit közös hancúrhoz.Légy ápolt diszkrét!Fényképes bemutatkozó emaileket várunk mi Hajdúbihariak vagyunk,cimünk: pacika3537@freemail.hu
Sziasztok!
Nálam idősebb hölgyeket esetleg velem egykorúakat keresek Debrecenben vagy környékéről, 19 éves férfi vagyok rövid barna haj kékes zöld szem átlagos alkat 175 cm 69kg szexkapcsolatra vagy hosszútávú kapcsolatra az alábbi email címemen elértek ! smile : sroavatar@gmail.com
Nálam idősebb hölgyeket esetleg velem egykorúakat keresek Debrecenben vagy környékéről, 19 éves férfi vagyok rövid barna haj kékes zöld szem átlagos alkat 175 cm 69kg szexkapcsolatra vagy hosszútávú kapcsolatra az alábbi email címemen elértek ! smile : sroavatar@gmail.com
Sziasztok !!! Egy debreceni sportos srác vagyok szivesen csatlakoznék egy párhoz a lány örömére írjatok ... email: somlo@gmail.hu vagy skype: somlooo