184/89 s.szoke, független pasikent fiatal lányokar, hölgyeket, elhanyagolt anyukákat kényeztetnék diszkréten.
trabantzsolt@gmail.com
Esetleg parokhoz is csatlakoznek, partin részt vennék. a
trabantzsolt@gmail.com
Esetleg parokhoz is csatlakoznek, partin részt vennék. a
Sziasztok!
Fiatal kezdőként keresek olyan hölgyet aki tapasztaltabb a szex terén. : ) Odaadó és aranyos, sportos típus vagyok.
Ha érdekel írj emailt: roland97@gmail.hu
Fiatal kezdőként keresek olyan hölgyet aki tapasztaltabb a szex terén. : ) Odaadó és aranyos, sportos típus vagyok.
Ha érdekel írj emailt: roland97@gmail.hu
május 20, 21, 22-én délutánra (13-20 óra közt) debreceni búvóhelyet biztosítanék párnak
Ujkerti lakásomban tietek a franciaágy
én nézem, igény szerint szívesen be is szállok
masszírozni is tudok, a hölgyet kellemesen ellazítom, ha szeretnétek!
privát üzenetet várok mailon
kaccser2008@gmail.com címre
Ujkerti lakásomban tietek a franciaágy
én nézem, igény szerint szívesen be is szállok
masszírozni is tudok, a hölgyet kellemesen ellazítom, ha szeretnétek!
privát üzenetet várok mailon
kaccser2008@gmail.com címre
sziasztok
kaccser2008@gmail.com az elérhetőség
írjatok bátran
puszi (Ez egy válasz westbahn üzenetére (2018. 05. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
kaccser2008@gmail.com az elérhetőség
írjatok bátran
puszi (Ez egy válasz westbahn üzenetére (2018. 05. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 15. kedd 20:58
sziasztok,
30as párként mi is szívesen csatlakoznánk a "30-as pasi" által említett party-hoz.
Valami email elérhetőség van?
30as párként mi is szívesen csatlakoznánk a "30-as pasi" által említett party-hoz.
Valami email elérhetőség van?
sziasztok,
Valami email elérhetőség van? (Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami email elérhetőség van? (Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 20:12
havi gyakorisággal szoktunk ilyen party-t csinálni
a múltkori nagyon jól sikerült, kellemes hancúr volt hajnalig.
10-en lettünk 6 pasi 4 csaj, köszönjük a két párnak aki az oldalról jelentkezett hozzánk! :-P
10-en lettünk 6 pasi 4 csaj, köszönjük a két párnak aki az oldalról jelentkezett hozzánk! :-P
havi gyakorisággal szoktunk ilyen party-t csinálni
10-en lettünk 6 pasi 4 csaj, köszönjük a két párnak aki az oldalról jelentkezett hozzánk! :-P (Ez egy válasz Anicin7875 üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
10-en lettünk 6 pasi 4 csaj, köszönjük a két párnak aki az oldalról jelentkezett hozzánk! :-P (Ez egy válasz Anicin7875 üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 19:06
Szia!Érdeklődnék hogy máskor is szoktatok e partyt rendezni?Milyen korosztályt kerestek?
Szia Andi!párhoz nem lenne kedved?Olyan hölgyet szeretnénk magunkhoz akitől a női bi sem áll távol!
(Ez egy válasz andi12345 üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 12. csütörtök 14:59
szia én szivesen tanitanálak csak hol és mikor remélem nem baj hogy van férjem
Szia érdekelne minket party!
(Ez egy válasz kiss miki üzenetére (2017. 11. 04. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 04. szombat 12:43
Sziasztok swinger bulit rendezek november végefelé Debrecen ben vagy Hajduszoboszlon. Jelentkezni e mailben . Kortól függetlenül juhaszzoltan29@ citromail.hu meglesz a létszám megtartjuk a bulit.
Szia!Érdeklődnék hogy máskor is szoktatok e partyt rendezni?Milyen korosztályt kerestek?
(Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2018. 03. 17. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 17. szombat 14:57
ma este Debrecenben lesz egy házibuli, jelenleg 4 pasi 2 csaj vagyunk, lehet bővíteni, de szóló pasi már nem kell, pár vagy hölgy jöhet még.
további részletek emailban, kaccser2008@gmail.com
további részletek emailban, kaccser2008@gmail.com
ma este Debrecenben lesz egy házibuli, jelenleg 4 pasi 2 csaj vagyunk, lehet bővíteni, de szóló pasi már nem kell, pár vagy hölgy jöhet még.
további részletek emailban, kaccser2008@gmail.com (Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
további részletek emailban, kaccser2008@gmail.com (Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 05. hétfő 10:44
Sziasztok. Debrecen és környékén ismerkednék érett nővel kötetlen tartós sexkapxsira 40+ korosztalytól. esetleg idős párral,a hölgy örömére. emailben irjatok gykrisz240 @freemail.hu
Végre valakik!!!
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2016. 09. 13. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 13. kedd 16:28
Sziasztok.Párommal swinger bulit keresnénk,vagy házibuliba csatlakoznánk.Debrecenben.
Sziasztok. Debrecen és környékén ismerkednék érett nővel kötetlen tartós sexkapxsira 40+ korosztalytól. esetleg idős párral,a hölgy örömére. emailben irjatok gykrisz240 @freemail.hu
HELLO SELYEM SZATÉN FRANCIA BUGYIS NŐT ERESEK FOTÓZNI VAGY SELYEM SZEXELNI
Sziasztok.én egy travis sub mazo szolga ribanc vagyok.tabu nélkül hasznalhattok.imadom az alarendeltséget kiszolgaltatotsagot.keresek több pasit akik hasznalnanak.amit vallalok.gruppen.gang bang.bdsm.animal.....
jani.zsatku@gmail.com
jani.zsatku@gmail.com
Sziasztok.Debrecenben keresek hölgyet kötelezetség nálküli szex kapcsolatra.Anyagi támogatás lehetséges.Hivatásosak kérem ne írjanak.dorcijani@gmail.com
Sziasztok
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Sziasztok.Debrecenben keresek hölgyet párt.41 éves ápolt igényes független pasi vagyok.Nem egy alkalomra keresek.Csak az írjon aki komolyan gondolja és találkozni mer!!! dorcijani@gmail.com
Lábfétisre vevő hölgyek vannak itt? )
Debrecenben keresek szexpartner lányt. 20 éves férfi vagyok, ápolt, igényes, 80kg, 180cm, közepes alkat.
Ha érdekel, akkor írj emailt. zsombi4255524@freemail.hu
Ha érdekel, akkor írj emailt. zsombi4255524@freemail.hu
Sziasztok! Debreceni párokkal ismerkednék!