Ha szeretnél egy fiatal sráccal jól érezni magad írj. Kezdő vagyok. Részleteket emailbe küldök!
Igazi kezdőt keresek ,aki mer találkozni, nem kamus,és még minden érdekli,akár egy közös simizés is. Ha érdekel írj a mormix@indamail címre. 50s budapesti, ápolt ffi. vagyok. Szeretnék egy 1 ! normális sráccal, ffivel megismerkedni.
Mi két uni ferfi vagyunk-3.nak férfias pasit keresünk-akt-unit.
Kezdő, kíváncsi fiút, férfit keresek ,aki titokban már sokszor elképzelte magát egy másik férfivel, de eddig nem mert nyítni. Most itt az alkalom,budapesti,jóképű,ápolt 50 s férfi vagyok hasonló vágyakkal. Írj a barát65@vipmail.hu címre pár sort magadról, beszéljünk meg egy talit...........
Békés megyében és vonzás körzetében szopnék jó mélytorkosan és szopatnák dugnék dugatnám magam imádom mikor belém élveznek vagy a számba remélem valaki ma is jól meg fog csinálni! Imádom a női fehérneműket tangákat mindig tanga van rajtam. analisztikus@citromail.hu
SOPRONBAN pasikat szopnék
Sziasztok. Én egy 47 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen az ha egy fiú leszopna. Én közben kézzel verném ki Neked ha szeretnéd! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Kecskeméten keresek fiúkat vagy lányokat szórakoztatásra, közös élvezetekre, nyitott vagyok mindenre Nagy intim méret! Email: sokcsont@gmail.com
nös pasit kielégtenék szájjal
szia merrol vagy? érdekelne!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Kecskeméten kölcsönösen szopnék, szopatnék igényes társamat! Mérettöl függően más is mehet email: sokcsont@gmail.com
Sziasztok ! Soha nem voltam még fiuval gondoltam most kiprobálnám ma este pesten. Vki?
Sziasztok Szeretem a szexet. Én biszexnek tartom magamat. Szeretek szopni, szeretem ha dugnak. szívesen részt vennék olyanba hogy egy szere többen is megdugjanak. Vagy sorba egymás után. De szeretném egyszer ki próbálni fejem le log az ágyról és valaki jól torkomra élvezne. Persze ezt Valaki fel is vehetné nekem. Ezt is azért mert 1 nem volt még és ha nem is esik jól akkor is meg történjen és legalább megmaradjon nekem emlékbe. Bár ki írhat nekem aki aktív és Budapesti. Persze hellyel rendelkező vidéki is írhat. Ha előre le egyeztetjük utazok is ha kell.Rengeteg élérhetőségem van. twitter:https://twitter.com/elvira35laci Fészbuk:https://www.facebook.com/laszlo.nagy.14811 Email:elvira35laci@hotmail.com Tel:+36204951815
Sopronban kíváncsi pasik ?
Szopnék 40 alatti férfias pasikat , ha érdekel keressél ... üdv
Szopnék 40 alatti férfias pasikat , ha érdekel keressél ... üdv
Sziasztok. Én egy 47 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen egy pasit leszopni. Fiatalabb jelentkezőket várok, köszi! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Monor és környékérol keresek férfiakat akik bevallalnanak egy oralt a szabadban.iso512409@gmail.com
Helló!
Hajdú-Biharban keresek estére szopatható-dugható fiút.
mail:melo111@freemail.hu
Hajdú-Biharban keresek estére szopatható-dugható fiút.
mail:melo111@freemail.hu
Monorrol keresek 19-30 között olyan férit aki szivesen leszopna..
Komárom-Esztergom kis kukival játszanék.