Székesfehérvárról keresek idős férfit (07.07-07.08) az esti órákban. Helyem nincs, házhoz mennék. Imádom a harisnyákat és a bugyikat. De Téged is megnéznélek bennünk. pantytomi@freemail.hu e-mai címre Írj kérlek. Adj tel.számot és hívlak. Apakomplexusom van. Párhoz is beszállnék. A kislányod lennék!
Ferfi keres ferfit angool@citromail.hu. Kezdō vagyok
Sziasztok. Én egy 49 éves 100 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen az ha egy fiú leszopna. Én közben kézzel verném ki Neked ha szeretnéd, de még az is lehet hogy én is kipróbálnám hogy milyen egy fiút szopni! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Hello. Debrecenben vagy környékén keresnék ,mobikis havert. Aki alkalmanként nyalokázna. Kezdő előnyben, Én csak aktívként. Kíváncsi,kezdô hetero srac. Email:gykrisz240 @freemail.hu
Sziasztok!
Keresek pesten 45-60 közötti férfias pasit aki szívesen megmasszírozna egy 37 éves aktív srácot! Szőrös test és farok előnyben!
Keresek pesten 45-60 közötti férfias pasit aki szívesen megmasszírozna egy 37 éves aktív srácot! Szőrös test és farok előnyben!
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra, kíváncsiságból érdekelne csak kipróbálásra milyen lehet
férfival. 18 vagyok, 173-175 magas, 68-70kg kb. Még nincs korábbról semmilyen szexuális
tapasztalatom szóval még új lenne ez nekem úgyhogy aki ír ezt kérem tartsa tiszteletben.
Csak Budapesti írjon, korosztály igazából mindegy úgyis majd egy üzenetváltás meg kép
alapján lesz majd eldöntve. Mindenképpen csak valami enyhébb dolog érdekelne elsőre meg
elöszőr csak próbatali. Részletek meg kép meg egyebek privátban, ha valakit érdekel
akkor írd meg mi lenne az elképzelésed vagy mik lennének az elvárásaid, hogy müködne ez a
dolog, stb.
email: krisztianmailpol@gmail.com
ez lemaradt az elözőnél
Most regisztráltam az oldalra, kíváncsiságból érdekelne csak kipróbálásra milyen lehet
férfival. 18 vagyok, 173-175 magas, 68-70kg kb. Még nincs korábbról semmilyen szexuális
tapasztalatom szóval még új lenne ez nekem úgyhogy aki ír ezt kérem tartsa tiszteletben.
Csak Budapesti írjon, korosztály igazából mindegy úgyis majd egy üzenetváltás meg kép
alapján lesz majd eldöntve. Mindenképpen csak valami enyhébb dolog érdekelne elsőre meg
elöszőr csak próbatali. Részletek meg kép meg egyebek privátban, ha valakit érdekel
akkor írd meg mi lenne az elképzelésed vagy mik lennének az elvárásaid, hogy müködne ez a
dolog, stb.
email: krisztianmailpol@gmail.com
ez lemaradt az elözőnél
Sziasztok!
dolog, stb.
dolog, stb.
En eg travis ribanc vagyok.több dominans ferfit ketesek.hogy tabu nelkül használjanak barhogy kedvükre!!!
jani.zsatku@gmail.com
jani.zsatku@gmail.com
Szia!
Nagy kár, hogy messzebb vagy! (Ez egy válasz Bercike 63 üzenetére (2017. 07. 14. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy kár, hogy messzebb vagy! (Ez egy válasz Bercike 63 üzenetére (2017. 07. 14. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szekszárd Paks és környékén diszkrét uni szexbarátom keresem. Szeretek szopatni és dugható vagyok akár többször is. Önzeten is tudok lenni.
Szia
(Ez egy válasz Debreceni üzenetére (2017. 08. 19. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 19. szombat 13:22
Budapesten keresek férfit,aki szívesen nyalókázna a farkammal !Helyem nincs.
Sziasztok ismerkednék szeretnék szopni szopatni imádom ha dugják a szám
Tel: 06305107814 elérsz
Tel: 06305107814 elérsz
Sziasztok, kezdő passzív srácként keresek Nyíregyházán aktívat kézimunkára, orálra. Viszonzás nélkül csinálnám.
Leonel78 ha egy jól dugható ,vékony jóseggű nőirucist keresel írj! szila.krisz81@gmail.com képem is van! Budapesti vagyok!
(Ez egy válasz Leonel78 üzenetére (2017. 07. 18. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 18. kedd 22:08
Sziasztok! Szeretnék fiúval vagy akár két fiúval kizárólag szexkapcsolatot. 38 éves vagyok, nagy intim mérettel. Bi beállítottságú, bár már rég nem voltam fiúval (több éve). És előtte sem sokszor, tehát amatőrnek számítok...
De most újra feléledt bennem a vágy. Budapestről várom a jelentkezéseket. Sajnos a hely nem megoldott nálam.
Email címet kérek, ott válaszolok.
De most újra feléledt bennem a vágy. Budapestről várom a jelentkezéseket. Sajnos a hely nem megoldott nálam.
Email címet kérek, ott válaszolok.
kecskeméten keresek
Nyíregyházán 18éves szép szerszám kivancsi hetero fiu
orkelly19@gmail.com
orkelly19@gmail.com
Szopnék méretes faszt és szopatnék Pesten!
Hello. Debrecenben keresnék havert. Aki alkalmanként nyalokázna. Kezdő passzív előnyben Én csak aktívként. Kíváncsi,kezdô hetero srac. Email:gykrisz240 @freemail.hu
Fejer megyebe 23eves srac nonek oltozve idos urakat szopna. Ha erdekel irj