Sziasztok! Van fiatal ápolt aki szeret szopatni. Debrecen 309730317 csak fiatal
Sziasztok
Egy laza fogdosos farok összeérintős huncutság érdekelne
Kezdő vagyok írj bátran s liana99@citromail.hu ra és megdumáljuk
Pusz
Egy laza fogdosos farok összeérintős huncutság érdekelne
Kezdő vagyok írj bátran s liana99@citromail.hu ra és megdumáljuk
Pusz
SZIASZTOK!
TUDNA VALAKI EGY NEM TÚL DRÁGA ALBÉRLETET?
Én egy idősebb, passzív pasi vagyok.
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL.
TUDNA VALAKI EGY NEM TÚL DRÁGA ALBÉRLETET?
Én egy idősebb, passzív pasi vagyok.
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL.
Szia.Holnap felhivlak es osszejohetnenk egy tartal.as sexre.Amit felsoroltal jol hangzik.Rendben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 17. vasárnap 20:46
Nagyon igényes, közvetlen, sportos, helyes, kedves, barátságos srác vagyok. 28 éves, 188 magas, 79 kg, sportos testű, barna haj, kék szem, 19/5 cm farok. Szeretek masszírozni, többféle masszázs variációk közül is választhatsz, kölcsönös maszturbálás, kölcsönös szopás, dugás is oda vissza mehet! Szopás vagy dugás lehet egy oldalú is bármelyikünk részéről, csókolózás, közös zuhanyzás, nyalás, nyalakodás. Aktív és Passzív is vagyok, szeretem kényeztetni a partneremet, szeretkezhetünk egy igazit, de lehet egy nagy dugás is zaftos előjátékkal! Kíváncsi, kezdő férfi is lehetsz, keress bátran ha a fiú szex rejtelmeit, élvezeteit Velem szeretnéd átélni és megtapasztalni! Diszkréció és az igényesség adott! Ha szeretnél Velem találkozni és egy felejthetetlent szexelni, akkor hívj megbeszéljük a részleteket és várlak kemény farokkal és formás fenékkel! Mobilszámom: +36-70-568-1059Képeim
Szia Ha hármasban /feleséged barátnod stb/van és beszáll úgy oké email-ben glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz Zsolt37 üzenetére (2017. 08. 25. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon igényes, közvetlen, sportos, helyes, kedves, barátságos srác vagyok. 28 éves, 188 magas, 79 kg, sportos testű, barna haj, kék szem, 19/5 cm farok. Szeretek masszírozni, többféle masszázs variációk közül is választhatsz, kölcsönös maszturbálás, kölcsönös szopás, dugás is oda vissza mehet! Szopás vagy dugás lehet egy oldalú is bármelyikünk részéről, csókolózás, közös zuhanyzás, nyalás, nyalakodás. Aktív és Passzív is vagyok, szeretem kényeztetni a partneremet, szeretkezhetünk egy igazit, de lehet egy nagy dugás is zaftos előjátékkal! Kíváncsi, kezdő férfi is lehetsz, keress bátran ha a fiú szex rejtelmeit, élvezeteit Velem szeretnéd átélni és megtapasztalni! Diszkréció és az igényesség adott! Ha szeretnél Velem találkozni és egy felejthetetlent szexelni, akkor hívj megbeszéljük a részleteket és várlak kemény farokkal és formás fenékkel! Mobilszámom: +36-70-568-1059Képeim
46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
Hello skype Ferenc Laza itt megtalalsz.
(Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 05. hétfő 10:37
Hello. Debrecenben vagy környékén keresnék ,mobikis havert. Aki alkalmanként nyalokázna. Kezdő előnyben, Én csak aktívként. Kíváncsi,kezdô hetero srac. Email:gykrisz240 @freemail.hu
Pasikat keresek Debrecen es kornyeken.
Sziasztok!
Rendszeres találkára keresek partnert 17.kerület előny de nem feltéttel!
Én 35 biszex 170 cm 84 kg átlagos pasi vagyok.
Írj emailt!
privatszex1984@gmail.com
Rendszeres találkára keresek partnert 17.kerület előny de nem feltéttel!
Én 35 biszex 170 cm 84 kg átlagos pasi vagyok.
Írj emailt!
privatszex1984@gmail.com
Szia írtam email!
Sziasztok!
Hétfőn szívesen játszanék valakivel 17.kerület előny!
35 kezdő de nem tudatlan biszex vagyok!
Hétfőn szívesen játszanék valakivel 17.kerület előny!
35 kezdő de nem tudatlan biszex vagyok!
Aktív pasit keresek Nagykőrös környékéröl.
50 feletti aktív kanomat keresem Csongrád megyéből.Szeged előny!
Szegedi 50-s aktív kanomat keresem ,rendszeresre!
Szia Zoli ! Misi vagyok , sportos ,izmos testalkatú ,ápolt férfi . Èrdeklődnèk ha lehet !
(Ez egy válasz Zoli42Vastag üzenetére (2018. 04. 12. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló NO ANYAGI Aktív urakat keresek Cinkota Kistarcsa között aki leszopatna élvez a torkomba meg dughato vagyok tamaspeti39@gmail.com 30_50 kor között 17-20,5 cm vastag is lehet
Idősebb férfit szopatnek Óvár vagy környékéről. Helyem nincs
Helló. Ovaron vagyok 31 éves fiú.
(Ez egy válasz Bercike 63 üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló Borsodból van valaki?