kissponta994@citromail.hu
Ha van kedved írj! Ott bemutatkozom (Ez egy válasz Kivancsicsaba üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van kedved írj! Ott bemutatkozom (Ez egy válasz Kivancsicsaba üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 13:48
Szia,
Én is kezdő, nős, 41 éves vagyok. Nagyon örülnék, ha kipróbálhatnám, milyen a közös maszturbálás, hoznék fehérneműt a feleségemtől, és mindketten vernénk bele.
Én is kezdő, nős, 41 éves vagyok. Nagyon örülnék, ha kipróbálhatnám, milyen a közös maszturbálás, hoznék fehérneműt a feleségemtől, és mindketten vernénk bele.
Írtam már Baby privátot, írj vissza létszi, leírtam a számomat is hívj fel!
(Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2020. 05. 19. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok... 70-as kiváncsi bácsi sok tapasztalatával izgatna itt valakit? Kerees ha mégis...
,gykrisz240@freemail.hu
(Ez egy válasz BoyBoy95 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 16:35
Mikor és hol tudnánk találkozni? Írtam privátot írj majd vissza! Úgy lecumizlak hogy ki se Akarod venni a számból! :*
Ezt tőlem kérdezed?
(Ez egy válasz BoyBoy95 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 16:35
Mikor és hol tudnánk találkozni? Írtam privátot írj majd vissza! Úgy lecumizlak hogy ki se Akarod venni a számból! :*
Sziasztok,
Van valaki, aki Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Gödöllő környékén bevezetne a férfi szexbe? Nagyom izgat a dolog, nős vagyok és kezdő. Diszkréció fontos. Autóban, természetben tudom megoldani a találkozót. Ha vége a korlátozásoknak, akkor.Budapest is ok. Ott dolgozom normál esetben.
Én 41 vagyok, 170/80, sportos. Intim 18/5
Akár a Tesco próbafülkéjében is találkozhatunk, molesztálhatsz
Van valaki, aki Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Gödöllő környékén bevezetne a férfi szexbe? Nagyom izgat a dolog, nős vagyok és kezdő. Diszkréció fontos. Autóban, természetben tudom megoldani a találkozót. Ha vége a korlátozásoknak, akkor.Budapest is ok. Ott dolgozom normál esetben.
Én 41 vagyok, 170/80, sportos. Intim 18/5
Akár a Tesco próbafülkéjében is találkozhatunk, molesztálhatsz
Szia,
Én is kezdő, nős, 41 éves vagyok. Nagyon örülnék, ha kipróbálhatnám, milyen a közös maszturbálás, hoznék fehérneműt a feleségemtől, és mindketten vernénk bele. (Ez egy válasz barát üzenetére (2020. 04. 04. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is kezdő, nős, 41 éves vagyok. Nagyon örülnék, ha kipróbálhatnám, milyen a közös maszturbálás, hoznék fehérneműt a feleségemtől, és mindketten vernénk bele. (Ez egy válasz barát üzenetére (2020. 04. 04. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 04. szombat 12:33
Szia! Kíváncsi kezdő, nős férfit keresek, lehetőleg olyat, aki otthon már nem tud teljesíteni, vagy már unja ,és szeretne valami újat megismerni,és megismerkedne egy hasonló helyzetben lévő férfival.Engem még minden érdekelne,akár egy közös maszti is. Helyem lenne hozzá, természetes csak akkor, ha elmúlik a járvány. Fiatal , teljesen kezdő fiú jelentkezésének is örülnék. Kiélt, mindenen túl lévő személyek nem érdekelnek !
sziasztok a vírus utánra keresek Budapestről aktív hapit szüzességem elvesztésére nekem kicsi és passzív már a farkam sziaszto
Sziasztok! Veresegyház és környékén keresek kíváncsiságból igazán egy kezdő fiatal (max 25) fiút közös maszti szopira. Szabadban v. kocsiban. Még nem csináltam sose de érdekel ne milyen. Csak a környékből érdekel. Akár többször is titkos tali lehetne.Csak fiatal legyél. Idősek kíméljenek.
vargazsolt010203@gmail.com
vargazsolt010203@gmail.com
Hello. Kezdő kíváncsi hetero aki cumiztatna gykrisz240 @freemail.hu
(Ez egy válasz BoyBoy95 üzenetére (2020. 05. 13. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 13. szerda 08:03
Sziasztok! Debreceni srác keres hosszú távra ferfi szexpartnert! Minden érdekel aktív passzív amit csak akarsz imádom a sex minden fajtáját!! 23 éves 176cm 73kg írj nyugodtan nyitott vagyok mindenre csak bátran srácok!! :P
Sziasztok! Debreceni srác keres hosszú távra ferfi szexpartnert! Minden érdekel aktív passzív amit csak akarsz imádom a sex minden fajtáját!! 23 éves 176cm 73kg írj nyugodtan nyitott vagyok mindenre csak bátran srácok!! :P
Debrecen,Újfehértó,Nyiregy, vonalon, szopni kívánkozó barátom keresem,
Kor alkat mellékes gykrisz240@freemail.hu (Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2020. 05. 12. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kor alkat mellékes gykrisz240@freemail.hu (Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2020. 05. 12. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 21:30
Szia. Esetleg tudnánk írni? En 32 eves hetero,diszkrét szopni vagyo haverom keresem. Ykrisz240@freemail.hu
Szia. Esetleg tudnánk írni? En 32 eves hetero,diszkrét szopni vagyo haverom keresem. Ykrisz240@freemail.hu
(Ez egy válasz imre79 üzenetére (2020. 04. 17. péntek 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 01:52
FIATAL FIU BARÁTOT KERESEK HOSZU TÁVRA LÉGY ÁPOLT ÉS SZERESD HOGY LESZOPLAK TÖBBSZÖR NYIREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKÉRÖL VIBER SZÁMOM 06301715712 ITT IRHATOL NEVEM IMRE
En lennek
(Ez egy válasz 70kenderes üzenetére (2019. 08. 04. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Beci-27 írj mailben az email címre. A többit megbeszéljük. De még mindíg keresek szintén kezdő szopni akaró személyt
esetleg online közös maszturbálás ?
Veszprém környékén szopatnék férfit
ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok.
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com
FIATAL FIU BARÁTOT KERESEK HOSZU TÁVRA LÉGY ÁPOLT ÉS SZERESD HOGY LESZOPLAK TÖBBSZÖR NYIREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKÉRÖL VIBER SZÁMOM 06301715712 ITT IRHATOL NEVEM IMRE