Sziasztok. 37 éves ápolt magyar férfi vagyok. Jomeretu teljesen csupi faszt szopnek nyiregyhazan. Néger faszt is szopnek. Hely kellene. 06306337862
Szabolcs vagyok 53 éves 174 magas 83 sulyú kék szem és barna haju pasi vagyok.A pasik terén még kezdő,keresem aktív partneremet aki beavatna egy kezdő pasit a férfi szexbe.Imádom amikor masszíroznak és kinyalják a popsim.Szeretném ha szűz popsim és számat végre valaki felavatná.Várom üzeneteket a fszabolcs065@gmail.com emal címre.
Szia.Irnál bővebben magadról?
(Ez egy válasz Joony 888 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 15:18
Szia én kezdő biszex srác vagyok. Helyem van. Imádok szopni nyalni. Es imádom ha egy férfi erzekien szopik és ki nyal
Sziasztok pesten ismerkednék, bi vagyok, helyem nincs sajnos
Szia István vagyok szívesen ismerkednék veled.
(Ez egy válasz feketa üzenetére (2020. 07. 10. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én szívesen ismerkednék veled
(Ez egy válasz crawlee üzenetére (2020. 11. 13. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 16:09
Passzív biszex srác vagyok. Szívesen ismerkednék olyan férfival, aki szereti, ha szopják.
Passzív biszex srác vagyok. Szívesen ismerkednék olyan férfival, aki szereti, ha szopják.
Szia, hasonló pasi vagyok szívesen kipróbálmám veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 30. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 30. szerda 20:18
Sziasztok.Budapesti heteró pasi szeretné kipróbálni milyen lehet egy másik pasival.35 éves vagyok .Ha valakit érdekelne a dolog írjon
sziasztok Idős,100kg 180cm kis méretű inkább passzív szerszámmal keresek olyan "barátot" aki szeret dugni. A barátom régebben többször akart de nem fért be így félig dugott vagyok csak. Várom a válaszokat Csak Bp és nap közben, tisztaság, egészség és diszkréció adott és elvárt. Én nem dohányzom jó lenne ha Te sem. helyem nincs de valahol (nem szabadban) megoldjuk
Szia,
ha érdekel, akkor pesti, ápolt bi férfi vagyok. 50/184/84,nem dohányzó, egészséges.
budaibarat@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 30. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ha érdekel, akkor pesti, ápolt bi férfi vagyok. 50/184/84,nem dohányzó, egészséges.
budaibarat@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 30. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Budapesti heteró pasi szeretné kipróbálni milyen lehet egy másik pasival.35 éves vagyok .Ha valakit érdekelne a dolog írjon
Szia,ha aktuális még örömmel ismerkedem. Imádok nyalni és szopni. 50/184/84 ápolt,egészséges, bi férfi.
budaibarat@gmail.com (Ez egy válasz Joony 888 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
budaibarat@gmail.com (Ez egy válasz Joony 888 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 15:18
Szia én kezdő biszex srác vagyok. Helyem van. Imádok szopni nyalni. Es imádom ha egy férfi erzekien szopik és ki nyal
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 30. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek egy ápolt biszex vagy meleg férfit. Aki imádja az élvezeteket. Helyem az van. Csak is az elv9
Sziasztok!
VAS MEGYEI Fiatal bevallalos,perverz srac vagyok.
Imadom a noi ruhakat-csizmakat, szivesen beoltoznek a nodnek,noi maszkkal,mumellekkel..ha segitesz beszerezni a dolgokat,cserebe mindenben benne vagyok
Ha szeretnel, megdughatsz, szopathatsz,de enis szivesen megteszem ezeket veled, ha szeretned (akar nonek oltozve is:P)
Uni vagyok:P szeretem a dildoval valo jatekokat is, akar tobbes is szoba johet )
Szeretem a gumi,latex,mubor cuccokat is )
(Ha te is szeretsz noi ruhaban lenni, az elony;P)
Az animalra sem mondanek nemet,ha a partnerem szeretne..
Helyem sajnos nincs, de szivesen meglatogatlak ha szeretned
Kepet kuldok,ha elkezdunk kommunikalni )
Irjatok emailt,valaszolok
Perverz Hölgyek/travik/urak irjanak
GYŐR-Moson-Sopron,Vas,Veszprém, és Zala megyeből várok jelentkezőket akit érdeklek )
Lehet alkalmi de akár hosszutávú is!!
Kicsipeti00@gmail.com
VAS MEGYEI Fiatal bevallalos,perverz srac vagyok.
Imadom a noi ruhakat-csizmakat, szivesen beoltoznek a nodnek,noi maszkkal,mumellekkel..ha segitesz beszerezni a dolgokat,cserebe mindenben benne vagyok
Ha szeretnel, megdughatsz, szopathatsz,de enis szivesen megteszem ezeket veled, ha szeretned (akar nonek oltozve is:P)
Uni vagyok:P szeretem a dildoval valo jatekokat is, akar tobbes is szoba johet )
Szeretem a gumi,latex,mubor cuccokat is )
(Ha te is szeretsz noi ruhaban lenni, az elony;P)
Az animalra sem mondanek nemet,ha a partnerem szeretne..
Helyem sajnos nincs, de szivesen meglatogatlak ha szeretned
Kepet kuldok,ha elkezdunk kommunikalni )
Irjatok emailt,valaszolok
Perverz Hölgyek/travik/urak irjanak
GYŐR-Moson-Sopron,Vas,Veszprém, és Zala megyeből várok jelentkezőket akit érdeklek )
Lehet alkalmi de akár hosszutávú is!!
Kicsipeti00@gmail.com
Sziasztok. Zalaegerszegen keresek állandó, megbízható aktív, vagy uni pasit, hellyel rendelkezőt, akinek bejön női cuccokat és női szerepet kedvelő passzív partner.
Imádom női cuccokat és női szerepet.
180-75 - 47 vagyok, nem független. Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok ne üzenjenek.
Imádom női cuccokat és női szerepet.
180-75 - 47 vagyok, nem független. Kamusok, képcseresek, egyéb komolytalanok ne üzenjenek.
Transzit vagy passzív fiút szopatnék vagy basznék Miskolcon.
Email: kendjig894@gmail.com
Email: kendjig894@gmail.com
Szia! Érdekelné. Kérek elérhetőséget. Én 45/172 /75 srác vagyok.
(Ez egy válasz apakomplexus üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 21. csütörtök 12:27
sziasztok... 70-as kiváncsi bácsi sok tapasztalatával izgatna itt valakit? Kerees ha mégis...
Sziasztok 19 és még szűz a popsim én egy ilyen 10 személyes szexbulit keresek Budapesten
snap: t927828
email tkiss0072@gmail.com
írj ha tudsz ilyenről vagy ha te szervezel
snap: t927828
email tkiss0072@gmail.com
írj ha tudsz ilyenről vagy ha te szervezel