Komáromban keresek szoptatni szeretőt. Sajna helyem nincs.
csoport_138@citromail.hu 47f passzív vok.
csoport_138@citromail.hu 47f passzív vok.
szia kérhetek elérhetőséget kiprobalnam78@gmail.com passzív vagyok Feri
(Ez egy válasz Szexehes78 üzenetére (2022. 05. 10. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 10. kedd 10:34
Sziasztok Peti vagyok ápolt diszkrét pasi. Szex partnerem keresem Gáláns úr személyében,akki szopatna dugna. Bp
52éves Veszprém megyeii, Pápa környékén lakó férfi, keresi aktív hellyel is rendelkező partnerét , aki szopatna, leszopatná velem magát, felavatná, alapossan megdugná, a szűz seggem. Lehetőleg a környékről, és csak akkor írj, ha helyed is van. E.mail cim : ruthe69@freemail.hu
Sziasztok Peti vagyok ápolt diszkrét pasi. Szex partnerem keresem Gáláns úr személyében,akki szopatna dugna. Bp
Sziasztok. Bp ápolt diszkrét pasi vagyok. Gáláns szexöartnerü keresem akki szopatna dugna. Lenne valaki?
35éves pocakos kisfarkú hetero apuka vagyok titkos vágyakkal. Keresem hasonló karakterű idősebb férfi társaságát Debrecenben és környékén. Fontos a diszkréció... email cím : atlagonaluli@hotmail.com
aktív urak engedelmes-alázatos köcsöge lennék
köcsögati
köcsögati
Én egy 45 éves, 160 magas ,75 kg , szőke hajú, és Budapesten 2. Kerületben Zsigmond téren, keresek valakit kaki rendszeresen tudnak engem szopatni, tehát engem csak a szopás érdekel 705176541 hívj vagy írj Viber és oké!
52éves Pápai férfi, átlagos testalkattal, kis pocakkal. Keresek, lehetőleg közelben lakó hellyel rendelkező aktív partnert. Ezen a téren teljesen kezdő vagyok, de régóta szeretném. Legyél határozott, szopass, szopasd magad, avasd, és dugd, a seggem.... ,rendszeressen. E-mail címem: ruthe69@freemail.hu ????,?
Sziasztok
Travikkal ismerkednék vagy olyan fiúkkal akik szeretnek szopni, és szeretik ha dugják őket.
Travikkal ismerkednék vagy olyan fiúkkal akik szeretnek szopni, és szeretik ha dugják őket.
Sziasztok!
Bp-en keresek Aktív ffiakat,én kezdő bi passzív ffi vok,
Szeretek bugyiban lenni ,meztelenkedni ,gyere kènyeztesd a popsim....
Puszy!
Radiator444@freemail.hu
Bp-en keresek Aktív ffiakat,én kezdő bi passzív ffi vok,
Szeretek bugyiban lenni ,meztelenkedni ,gyere kènyeztesd a popsim....
Puszy!
Radiator444@freemail.hu
Győri bi vagyok. Szexpartnert keresek. Hely nálad, vagy szabadban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 02. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
X
VIP
2021. 06. 02. szerda 09:23
Győr környéki közös örömszerzésre keresek férfi társat.Helyem nincs autós kaland is ok,ha van kocsid,ha neked van helyed az is jó.25 éves vagyok.
Sziasztok, 23 tüzes srác vagyok ismerkednék hasonló fiúkkal/férfiakkal, bármiről lehet szó keressetek bátran, csók fiúk! :P :*
Budapest 2 kerület Zsigmond tér en vagyok! Keresek egy valakit aki rendszeresen szopatna engem, viszonzás nincs! Tehát vagy heteró, vagy lehet biszex, csak én szopok! Én 42 éves 160 cm 78 kg vagyok! Helyem van, de jó ha van autód! Ha valakit érdekel írjon, és válaszolni fogok . karcsitoth76@gmail.com.
Győr környéki közös örömszerzésre keresek férfi társat.Helyem nincs autós kaland is ok,ha van kocsid,ha neked van helyed az is jó.25 éves vagyok.
Kecskeméten ápolt aktív kis vagy átlagos mérettel,nincs kiéhezve egy igazi gyengéd,érzéki orális kényeztetésre?Esetleg pár órán belül érezhetné,ahogy az érzéki forró ajkaim átölelő,rátapadnak a szerszámára és izgatóan kéjes lassú tempóban kezdenek.Autó van,de még is látogathatlak.Ne pazarold a patronokat,bizd rám..
Ápolt,tiszta kis,vagy max átlagos mérettel partnert keresek ma estére orális örömökhöz.Bp.Autóm van,de mehetek hozzád is.Érezd,izgatóan gyengéd ajkaim,odaadó érzékiségét.Ingyenes.
Sziasztok.Ma(szombat)estére keresek kis,vagy max átlagos méretű tiszta,ápolt normális partnert,orális örömökhöz akár oda-vissza is.Autó van,de hozzád is mehetek.Megfelelő méretnél,tágulhat a kívánságok palettája is,ha kívánod.
Sziasztok! Imádom ha ribanckent használnak, akár többen dugnak és szopatnak, nyeletik a ...... Minden jóban benne vagyok. . Akit érdekel e-mail idemko@citromail.hu , viber 06 30 236 87 70.
https://xhamster.com/videos/masturbation-11664309
https://xhamster.com/videos/masturbation-11664309
Sziasztok! Nagyon szeretnék néger pasit/pasikat szopni. Esetleg tudtok helyet ahol ez lehetséges? Köszi a segítséget előre is.