Monor és környékéről keresek férfit kölcsönös orálra!
Sziasztok!
Ma is lent leszek 5 óra körül a Dob utcában, hátha valaki jól megdug az egyik gloryhole-os kabinban.
e-mail: Johnny880206@gmail.com
Ma is lent leszek 5 óra körül a Dob utcában, hátha valaki jól megdug az egyik gloryhole-os kabinban.
kifejezetten nagy farkú pesti fiukat keresek.................
34 eves nem fuggetlen 110 kg pasi vagyok . Fehervaron s akar autoban is szopnek. Csak szopast vallalok. Diszkrecio fontos. Helyem neha van. Tobbit privatban
Kecskeméten keresek igényes partnert, kor nem lényeg, hely legyen, nekem sajnos nincs. sokcsont@gmail.com
Valaki cam maszti? :P
gmolnar768@gmail.com
gmolnar768@gmail.com
Sziasztok,
Biszex srác keres holnapra valakit (esetleg valakiket ) 4-5-6 óra körül a Dob utcában, aki jól megdugja az egyik gloryhole-os kabinban.
Szeretem a nagyobb méretet, de nem válogatok!
Biszex srác keres holnapra valakit (esetleg valakiket ) 4-5-6 óra körül a Dob utcában, aki jól megdugja az egyik gloryhole-os kabinban.
Szeretem a nagyobb méretet, de nem válogatok!
Skypemaszti egy 57 éves mackóval? Cím: kerzoli59
Édekel. Cimem: kerzoli59@gmail.com
(Ez egy válasz Kíváncsi üzenetére (2016. 07. 28. csütörtök 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia kivácsi. Engem érdekel!
(Ez egy válasz Kíváncsi üzenetére (2016. 07. 27. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
T.bányán senki?????
Komárom-Esztergom kis kukival játszanék.
Monorrol keresek 19-30 között olyan férit aki szivesen leszopna..
Helló!
Hajdú-Biharban keresek estére szopatható-dugható fiút.
mail:melo111@freemail.hu
Hajdú-Biharban keresek estére szopatható-dugható fiút.
mail:melo111@freemail.hu
Monor és környékérol keresek férfiakat akik bevallalnanak egy oralt a szabadban.iso512409@gmail.com
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Sziasztok. Én egy 47 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen egy pasit leszopni. Fiatalabb jelentkezőket várok, köszi! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Sopronban kíváncsi pasik ?
Szopnék 40 alatti férfias pasikat , ha érdekel keressél ... üdv
Szopnék 40 alatti férfias pasikat , ha érdekel keressél ... üdv
Sziasztok Szeretem a szexet. Én biszexnek tartom magamat. Szeretek szopni, szeretem ha dugnak. szívesen részt vennék olyanba hogy egy szere többen is megdugjanak. Vagy sorba egymás után. De szeretném egyszer ki próbálni fejem le log az ágyról és valaki jól torkomra élvezne. Persze ezt Valaki fel is vehetné nekem. Ezt is azért mert 1 nem volt még és ha nem is esik jól akkor is meg történjen és legalább megmaradjon nekem emlékbe. Bár ki írhat nekem aki aktív és Budapesti. Persze hellyel rendelkező vidéki is írhat. Ha előre le egyeztetjük utazok is ha kell.Rengeteg élérhetőségem van. twitter:https://twitter.com/elvira35laci Fészbuk:https://www.facebook.com/laszlo.nagy.14811 Email:elvira35laci@hotmail.com Tel:+36204951815
Sziasztok ! Soha nem voltam még fiuval gondoltam most kiprobálnám ma este pesten. Vki?