Szeretném a szomjamat oltani, szombat 4-től. Remélem lesz elég jelentkező a feladatra! Ha szimpatikus vagy, átjöhetsz (vagy átjöhettek) a fal túloldalára is. Onnan pedig...
Sziasztok! Kölcsönös szopásra, szopatásra keresek méretes faszt, ha lehet vastagot nagy makkal! Hely kell és a X,XIV ker elönyben van! Üdv
Hello.Ha van helyed akkor szivesen szoplak és pucsitok neked!
(Ez egy válasz hajduboy üzenetére (2017. 08. 18. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 18. péntek 23:31
Debrecen környéki kezdő, passzív szerepre haló fiúcska aki szopna, próba ill állandó jellegel???
Hello.Nyiregyházan helyel rendelkező apolt aktiv időseb férfihez járnák titokba!Én:25/170/60ápolt diszkrét tiszta,kezdő passziv kedvelő fiu vagyok.email:gazgeza1991@freemail.hu
Sziasztok! 45 éves, Vasvári férfi vagyok. 55-65 éves férfit keresek, akivel kipróbáhatnám, hogy milyen a szex a saját nememmel. A passzív szerep vonz. Az email címem Peti4545@gmail.hu.
Sziasztok. Debrecenből és környékéről kersesek aktív urat, urakat, srácot. 37 éves bi vagyok. Hosszú tàvra keresek állandó partnert. zsolt .m32@freemail.hu
Szia írj emailt attilaf516@gmail.com
(Ez egy válasz Debreceni üzenetére (2017. 08. 19. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 19. szombat 13:22
Budapesten keresek férfit,aki szívesen nyalókázna a farkammal !Helyem nincs.
Ide írj santa.attila69@gmail.com
Sziasztok Tatabánya környéke valaki?helyem nincs sajnos,de minden érdekel!
(Ez egy válasz trios üzenetére (2017. 07. 16. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 16. vasárnap 12:13
Heló!Komárom megyéből párt vagy pasit keresek bő nyálas szopásra,kölcsönösség megoldható.
Sziasztok. Debrecenből idősebb úr, esetlek urak, párok?
szia.Én szívesen.Helyem nincs,de ha van kocsid,vagy amíg jó idő van szabadban.Itt elérsz :cumlike@citromail.hu
(Ez egy válasz Debreceni üzenetére (2017. 08. 19. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 19. szombat 13:22
Debrecen környéki kezdő, passzív szerepre haló fiúcska aki szopna, próba ill állandó jellegel???
Helló! Győrben 52 éves pasi szopótársát keresi
(Ez egy válasz Bercike 63 üzenetére (2017. 07. 14. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szeretnék fiúval vagy akár két fiúval kizárólag szexkapcsolatot. 38 éves vagyok, nagy intim mérettel. Bi beállítottságú, bár már rég nem voltam fiúval (több éve). És előtte sem sokszor, tehát amatőrnek számítok...
De most újra feléledt bennem a vágy. Budapestről várom a jelentkezéseket. Sajnos a hely nem megoldott nálam.
Email címet kérek, ott válaszolok.
De most újra feléledt bennem a vágy. Budapestről várom a jelentkezéseket. Sajnos a hely nem megoldott nálam.
Email címet kérek, ott válaszolok.
Igazán jó pasi, jó farokkal, akit torkozhatnék? Szimpátia esetén akár több is lehet! :P Gyere, add torokra és élvezz egy nagyot!
kainlori@gmail.com
kainlori@gmail.com
Heló!Komárom megyéből párt vagy pasit keresek bő nyálas szopásra,kölcsönösség megoldható.
Sziasztok! Kölcsönös szopásra, szopatásra keresek méretes faszt, ha lehet vastagot nagy makkal! Hely kell és a X,XIV ker elönyben van! Üdv
Győrben szopnék,, szopatnék! 52/F