Vannak már jelentkezők? 35 évesen még beleférnék az elképzelésbe?
(Ez egy válasz tkor2 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 10:10
Jövő hétre keresek fiatal fiukat max 2 is lehet a barátnőmnek vagy enyhén leszbis lányt gárdonyba.Kb csüt este.
Ápolt igényes intelligens fiúkat
Jövő hétre keresek fiatal fiukat max 2 is lehet a barátnőmnek vagy enyhén leszbis lányt gárdonyba.Kb csüt este.
Esetleg ha érdekel csinálhatjuk!
(Ez egy válasz akommoka üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 16:58
Egy biztos, fantasztikus élmény mással látni a nejemet! Egy kicsit ciki de én az első alkalommal amikor a nejem a jelenlétemben szexelt egy másik pasival én spontán elélveztem csak a látványtól!
ezt meg tudom érteni én is így vagyok vele és ha nézem könyörög hogy adjam neki be a farkam a szájába izgatom a mellét persze rögtön beledurranok és szinte abban a pillanatban akkorát élvez,hogy elájul.
(Ez egy válasz akommoka üzenetére (2017. 05. 27. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy biztos, fantasztikus élmény mással látni a nejemet! Egy kicsit ciki de én az első alkalommal amikor a nejem a jelenlétemben szexelt egy másik pasival én spontán elélveztem csak a látványtól!
Jó méretű fiatal fiut keresünk ma esti hármashoz!
sziasztok merre laktok képek esetleg irjatok a lacc0605Vfreemail.hu -ra bárki irhat fejér megye mór és környékéről
(Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 08:23
Sziasztok
Feleségemnek keresünk pasit 3nak vagy aki előttem dugná meg.
Sziasztok! Szívesen leveleznék a feleségemről! Rengeteg képem van, ha esetleg van kedve valakinek csereberélni! Nem partnert keresek, csak elméletben működik a dolog! Légy részletes és szeress fantáziálni! Várom leveled!
exhibszilard@gmail.com
exhibszilard@gmail.com
Szia, ha megváltozna a nejed elképzelése írhattok joshua7@citromail.hu
(Ez egy válasz Gáborka üzenetére (2017. 02. 28. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én szívesen csatlakoznék hozzátok a hölgyörömére
(Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 15:40
Sziasztok! Engem is nagyon izgat ha mással képzelem el a párom. Valódi élmény sajnos nem jön szóba, de ha van kedve valakinek levelezni, fantáziálgatni kérlek keressetek: beszeljunkrola1@gmail.com
pinyopapa@freemail.hu
(Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Engem is nagyon izgat ha mással képzelem el a párom. Valódi élmény sajnos nem jön szóba, de ha van kedve valakinek levelezni, fantáziálgatni kérlek keressetek: beszeljunkrola1@gmail.com
Érdekelne a dolog.....akár ma este is menni tudok...!!
Irj és küldök videót magamról...
pinyopapa@freemail.hu
Irj és küldök videót magamról...
pinyopapa@freemail.hu
Sziasztok! Ugyanez érdekelne mint az előttem szólót, kérlek keressetek!
koivan033@gmail.com (Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
koivan033@gmail.com (Ez egy válasz beszeljunkrola üzenetére (2017. 05. 03. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
érdekelne a dolog nagyon is kérlek írjatok: danpoker@freemail.hu (Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
érdekelne a dolog nagyon is kérlek írjatok: danpoker@freemail.hu (Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Én szívesen megdugnám a feleségedet. Ha érdekelne, írjatok: xthomeee87x@gmail.com
(Ez egy válasz feketo üzenetére (2017. 04. 01. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőket,párokat keresek Budapest és környékén.
37 éves 173 cm 65 kg férfi vagyok.
Szeretem az irányítást,pucérságot,szabadban is és sok egyéb játékot.
Komolyabb szexuális közösülés sem kötelező velem.
Amennyiben érdekelnélek írj.
Csak akkor küldök képeket ha kaptam is.
Nem levelezgetni akarok,de előre megbeszélni néhány dolgot és találkozót azért jó megbeszélni!
szexszolga@freemail.hu
37 éves 173 cm 65 kg férfi vagyok.
Szeretem az irányítást,pucérságot,szabadban is és sok egyéb játékot.
Komolyabb szexuális közösülés sem kötelező velem.
Amennyiben érdekelnélek írj.
Csak akkor küldök képeket ha kaptam is.
Nem levelezgetni akarok,de előre megbeszélni néhány dolgot és találkozót azért jó megbeszélni!
szexszolga@freemail.hu
Feleséget/barátnőt 30 alatt dugnék. 33 vagyok, igényes, helyes. (188cm,76kg)
nnn4716@gmail.com
nnn4716@gmail.com
Sziasztok! Engem is érdekelne a lehetőség. Üdv, Sz
(Ez egy válasz Felesegbaszasa üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok!Szívesen csatlakoznék párokhoz.34 éves pasi vagyok.