Szopni vágyó lányoknak'feleségeknek!
Szisztok! Hölgyekkel ismerkednék, kor, méret nem számít. 25 pesti srác vagyok aki imádja kielégíteni partnerét és lesi minden kívánságát. Nem csak a gyönyörű farkamat, de a nyelvemet is előkelő szeretettel használom. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok és küldök szívesen képet, de persze kérek is!
U.I.: Párokhoz is szívesen csatlakozom, illetve csoportos buliba is!
Millió Csók Hölgyeim!
Tranceville
U.I.: Párokhoz is szívesen csatlakozom, illetve csoportos buliba is!
Millió Csók Hölgyeim!
Tranceville
sziasztok! en egy heleyes meleg srac vagyok,aki imad szopni ervezesig.imadok szopni es jol is csinalom,dughac torokra is. nyelem a gacit is.budapesti vagyok,ha fel keltetem figyelmedet,akkor ne haboz es hivj bartran . vagy sanyicristi@yahoo.com lehec hetero is,csak ne legy maci. pusz
Sziasztok.Nagyon szeretnem mar,ha valaki jol le szopna a faszommat es le is nyelne a gecimet.Imadnam nagyon Lehet no vagy ferfi is csak szopjon le ugy telle van mar a taram.Noket elonybe reszesitem.Igaz a faszom nem nagy,de nem is kicsi,oly szopni valo es kopasz. Sanyi. tokai55@freemail.hu
Sziasztok,szívesen szopok heteró,ill bi pasiknak 25 éves budapesti ,sportos,meleg passzív srác
(Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 13:18
Sziasztok.Nagyon szeretnem mar,ha valaki jol le szopna a faszommat es le is nyelne a gecimet.Imadnam nagyon Lehet no vagy ferfi is csak szopjon le ugy telle van mar a taram.Noket elonybe reszesitem.Igaz a faszom nem nagy,de nem is kicsi,oly szopni valo es kopasz. Sanyi. tokai55@freemail.hu
Sziasztok! Pécsről keresek nőket!
sziasztok, szegedről keresek szopni vágyó hőlgyeket, lányokat, asszonyokat a kor nem számit, hely van zsolta1975@gmail.com-ra irjatok
(Ez egy válasz pasziv-27 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:07
sziasztok! en egy heleyes meleg srac vagyok,aki imad szopni ervezesig.imadok szopni es jol is csinalom,dughac torokra is. nyelem a gacit is.budapesti vagyok,ha fel keltetem figyelmedet,akkor ne haboz es hivj bartran . vagy sanyicristi@yahoo.com lehec hetero is,csak ne legy maci. pusz
Budapesti 34 éves pasi vagyok szopni vágyó és spermát szerető lányokat asszonyokat kersek. Írjatok bátran és szophattok amíg bírtok és aki szereti nyeleheti is bőven. searching@gmail.hu
Szia. Csak en szegedi vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 14:03
Sziasztok,szívesen szopok heteró,ill bi pasiknak 25 éves budapesti ,sportos,meleg passzív srác
Sziasztok ! középkorú jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok, aki cukorbetegsége miatt impotens lett. Régi méretem a múlté,ráadásul nehezen élvezek el, de a vágyaim megmaradtak,szeretném, ha jelentkezne az ,aki szeret hosszan ,erösen szopni,nem zavarja a kis méret, és van benne hajlandóság, elképzelés pervi dolgokra is,amit szívesen kiélne velem. Leveled várom a mormix@indamail.hu email címre.
Fasszopó ribancomat keresem!Csak BUDAPESTIEK,CSAK LÁNYOK,MAX PÁROK!
sopronba várlak ha mélytorkos franciát szeretnél ugorj be hozzam
hivj
hivj
fiuk hivjatok ha szopatni akartok mélytorkosan várlak benneteket sopronba hivj
Még sosem volt részem mélytorkos franciában ,ezért szeretném, ha jelentkezne egy budapesti nő vagy férfi,aki segítene a tudatlanságomat megszüntetni, természetesen anyagiak nélkül ) ! Nem vagyok nagy méretű, szeretem a hosszantartó ,erős kényeztetést. Ha jól csinálod lehet rendszeres is. Kor és alkat nem érdekel. sms !
Nem lehet elérni :/ valami email cim vagy valami
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 08. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 08. vasárnap 19:21
kérhetnék elérhetőséget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 08. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 08. vasárnap 19:21
Szopni imádó nőket keresek,imádok szopatni és szájba élvezni.
Képeket privátba a:szetnyallak@citromail.hu
Képeket privátba a:szetnyallak@citromail.hu
szia szívesen megismernélek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 14:03
szia én szívesen szopatnálak..
(Ez egy válasz pasziv-27 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:07