Székesfehérváron esténként szopnék. 39é srác vagyok. riften7@gmail.com
Nincs egy helyes pasi, max. 29 évesig,akit élvezésig torkozhatnék? Akár kocsiban is egy jó film közben, vagy nálam. Ez már részlet kérdése! :P Eléggé száraz a torkom. Szintén helyes pasi vagyok.
Sziasztok! Kipróbálnám a lingam masszázst. 37 éves srác vagyok. Veszprém,Balaton környékén valaki? balatonisrac38@citromail.hu
Hello irj privibe david04@gmail.hu
(Ez egy válasz gecinyelő üzenetére (2016. 09. 07. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 07. szerda 11:20
Engedelmes, türelmesen szopok! Nyelem természetesen parancsra a gecit, de pinából, seggből is kinyalom! Helyem nincs, csak fasszopó pofám és szétkúrható picsám. Alkat, kor, bőrszín nem érdekes! csak a tisztaság és egészség
zoli
zoli
Kecskeméten szopnék, szopatnék, több részlet emailben! 30-40 km táv még nem gond! sokcsont@gmail.com
Nyiregyházarol szopni szerető lányt hölgyet keresek. laju85@citromail.hu címen. Kovacstamas487@gmail.com cimre írjatok köszönöm szépen
Budapest környékén szopni vágyó nőt keresek! 20 éves srác, kemény, vastag farokkal!
Emailem: demin2256@gmail.com
Emailem: demin2256@gmail.com
Nagykanizsán oràl 69 partnert keresek nem független nem gond 100% diszkréten 696968@citromail.hu
Budapesti lányokat/nőket keresek egy jó szopatásra!
Szopós duci hölgyet keresek Budapestről!
Szopni akaró hölgyeket keresek Sopronból és környékéről!!!
34 eves nem fuggetlen 110 kg pasi vagyok . Fehervaron s akar autoban is szopnek. Csak szopast vallalok. Diszkrecio fontos. Helyem neha van.
Kecskeméti nőkkel ismerkednék...nem baj ha szeretsz szopni..
anonymg87@freemail.hu
anonymg87@freemail.hu
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek kis farkamnak kis pinat keresek hellyel rendelkezo nyiregyháziakat keresek. .
Engedelmes, türelmesen szopok! Nyelem természetesen parancsra a gecit, de pinából, seggből is kinyalom! Helyem nincs, csak fasszopó pofám és szétkúrható picsám. Alkat, kor, bőrszín nem érdekes! csak a tisztaság és egészség
zoli
zoli
Szept 5 re keresek ferfit idos urat kit leszophatok. Reggel 9 tol 10 ig vagyok szabad. Csak szopast vallalok. Mast nem. 110 kg 34 eves vagyok. Diszkrecio fontos s elvart. Tobbit privatban.
Hello
Szopni imado holgyet keresek akar tamogatasal. En imadok nyalni kolcsonosen elegitsuk ki egymast irj batran. Budapestrol. Erezd@citromail.hu az emailom.
Szopni imado holgyet keresek akar tamogatasal. En imadok nyalni kolcsonosen elegitsuk ki egymast irj batran. Budapestrol. Erezd@citromail.hu az emailom.
nő vagy vagy férfi?
(Ez egy válasz Kíváncsi üzenetére (2016. 07. 27. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, ki indította el EZT a fórumot, de remélem, Ő és a barátai megutatják holnap, hogy meddig tudják betolni. PSC 17:00-tól
ma a dob u szexshoppban ? szopni szerető lányokat keresek