Szopni szeretőt nagy mellekkel keresek!
Igazán helyes pasi, akit szophatnék, akár élvezésig is? Mélytorok is bejön, főleg ha jó farkad van és torokra tudod nyomni.
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van.
kainlori@gmail.com
kainlori@gmail.com
Meg mindig nyelnek tovig egy jo farkat. Max 29 ev!
Ha fullos pasi vagy, akar fizetek is, bar ahogy szopok...
kainlori@gmail.com
Ha fullos pasi vagy, akar fizetek is, bar ahogy szopok...
kainlori@gmail.com
Szekszárd, Paks környékén szopnék, nyelnék, akár izgalmas, extrém helyen is.
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
Ma estére keresünk fiatal lányt vagy fiut aki csatlakozna hozzánk!
balatonisrac38@citromail.hu
Szopni imádót keresek.Veszprém megyében lakok. 38 éves nagyfarkú srác vagyok.
megbeszéljük?
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2017. 05. 24. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 24. szerda 14:35
SZOPOSKURVA vagyok...........................mindenem a fasz szopika es a fasz cumika
aha akkor ha lány vagy akkor igen
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 04. 26. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Fullos pasit torkoznek Bp es kornyeken, akar fizetek is... szeresd durranasig. mail: kainlori@gmail.com
Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Nyíregyházán most szopnék..
Sziasztok! Nagy farkat keresek, vastagot, nagy makkal Pesten! Csak olyan írjon aki szeret szopni és szopatni és nagy vastag mérettel rendelkezik! Üdv
Holnap Veszprémben valaki? 38 éves nagyméretű srác vagyok. balatonisrac38@citromail.hu
Igazán helyes pasi, akit szophatnék, akár élvezésig is? Mélytorok is bejön, főleg ha jó farkad van és torokra tudod nyomni.
kainlori@gmail.com
kainlori@gmail.com
SZOPOSKURVA vagyok...........................mindenem a fasz szopika es a fasz cumika
hol vagytok ti regi jo szoposkurvanenik??
imadooook szopni faszt......................mindenem a szopikalas cumikalass...............minden nap kell a kimondottan szopos szamba fasz.
golry hole a kedvencem..............................de szopok parkokban is.......................elvezem ha nezik hogyan jar ki-be a szopos szamban a fasz
golry hole a kedvencem..............................de szopok parkokban is.......................elvezem ha nezik hogyan jar ki-be a szopos szamban a fasz
Sziasztok. Én egy 48 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen az ha egy fiú leszopna. Én közben kézzel verném ki Neked ha szeretnéd! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Szopnek egy jo pasit!!! kainlori@gmail.com