Lehetőleg nők írjanak, köszönöm.
Pasira nem vágyom, nem vagyok homlesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 13. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasira nem vágyom, nem vagyok homlesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 13. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! szopatnék, autó van
![smile](images/smilies/smile.gif)
xxxl.73@freemail.hu
(Ez egy válasz szopató üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia érdekel a dolog
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 07. 04. kedd 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 04. kedd 01:45
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Meg mindig nyelnek tovig egy jo farkat. Max 29 ev!
Ha fullos pasi vagy, akar fizetek is, bar ahogy szopok...
kainlori@gmail.com
Ha fullos pasi vagy, akar fizetek is, bar ahogy szopok...
kainlori@gmail.com
Képcsere emailbe.
Szopni szopatni szerető nagy mérettel rendelkező partnert keresek! Elsősorban a X, XIV kerben!
szopikaljal dragam jo sok faszt es nyeljel finom gecit. jo kurvakisasszony legyel...........
(Ez egy válasz kincsem üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 07:46
Fejer megyebe 23eves srac nonek oltozve idos urakat szopna. Ha erdekel irj
keresem kimondottan SZOPOS kolleganoimet. idosebb koruak elonyben. CSAK HOLGYEK es CSAK SZOPOSOK GECINYELOK. 50 felettiek hol vagytok. szopjunk kozosen faszt.
ide is irjatok kurvanenik es kurvalanyok.- asheralexander@live.fr
30 eve vagyok szoposkurva............
![wave](images/smilies/wave.gif)
ide is irjatok kurvanenik es kurvalanyok.- asheralexander@live.fr
30 eve vagyok szoposkurva............
Szopni vágyó hölgyeket keresek Pest megye, mogyoród, Gödöllő,stb és környékéről.
Imádok szopatni és imádom ha jó sokáig szopnak.
Imádok szopatni és imádom ha jó sokáig szopnak.
Akkor mi tart vissza reggeltől estig szophatsz. Imádok szoptatni s nagyon birom
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2017. 10. 07. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 13:53
mindenem a finom fasz...................nagy vastag elonyben. imadom cumizni a finom faszt orakon at. lenyelem a gecit. szoiposkurva vagyok. imadok kurva lenni
Szia! Írj ide: gronland001@freemail.hu
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2017. 10. 07. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 13:53
mindenem a finom fasz...................nagy vastag elonyben. imadom cumizni a finom faszt orakon at. lenyelem a gecit. szoiposkurva vagyok. imadok kurva lenni
Fejer megyebe 23eves srac nonek oltozve idos urakat szopna. Ha erdekel irj
Szia én egy 52 éves házs férfi vagyok! Keresek Zalakaros környéken nőt vagy férfit ki szeret szopni élvezésig! Borotvált farkamvan nem kicsi nemnagy! Jó lenne ha rendszeresen karbantartaná valaki a farkamat! Televan nagyon! Kor nemszámit ápoltság fontos! napraforgo196@freemail.hu Zalamegye
Sziasztok! Kölcsönös szopásra szopatásra keresek lehetőleg nagy vastag méretekkel partnert Budapesten!
Ki szopna le itt a Balatonnál? balatonisrac38@citromail.hu
Debrecenben keresek szopni imádó partnerem! 39 éves nős ,ápolt,egészséges,borotvált vagyok!
atkins30@citromail.hu
atkins30@citromail.hu
Igazán helyes pasi, akit szophatnék, akár élvezésig is? Mélytorok is bejön, főleg ha jó farkad van és torokra tudod nyomni.
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van. Add torokra! :-P
kainlori@gmail.com
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van. Add torokra! :-P
kainlori@gmail.com
Ha szereted a mélytorkot és bírod ha basszák a szád,keress meg....flatter@citromail.gu
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 07. 08. szombat 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 02:10
Igazán helyes pasi, akit szophatnék, akár élvezésig is? Mélytorok is bejön, főleg ha jó farkad van és torokra tudod nyomni.
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van.
kainlori@gmail.com
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van.
kainlori@gmail.com
Szopatásra keresek mindent bevállaló perverz hölgyeményeket.....flatter@citromail.hu