Miért csak tegnapra kerestél? Máskor nem jó?
(Ez egy válasz galata2015 üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 15:48
MA ESTÉRE! !!!Budapesten keresek , hellyel rendelkező urat vagy hölgyet aki leszopna! galata2015@indamail.hu
MA ESTÉRE! !!!Budapesten keresek , hellyel rendelkező urat vagy hölgyet aki leszopna! galata2015@indamail.hu
Dunaújváros környékén szopni szeretnék
Hetero, bi, meleg pasikat azonnal leszopok. Helyem van, csak imádj kegyetlenül szájba kúrni, gecit nyeletni. Ha akarod ki is nyalhatlak és a számba hugyozhatsz. 32 éves, helyes pasi vagyok, csak nagyon imádok szopni! Próbálj ki és élvezni fogod az tuti. Ide írj: lenyelem@index.hu. vagy SMS: 70 609 2235
39 éves nős férfi keres egy 18-25 éves srácot, aki szereti ha szopják. Hosszútávú titkos alkalmi kapcsolatról lenne szó, hétköznap délelőttönként, havi két-három alkalommal. Alaposan leszoplak, és lenyelem a gecid.
Békésen lakok. Legjobb lenne, ha a környéken élnél, pl. Békéscsabán stb. Helyem van! Utazni nem tudok.
Email: birkozas8@freemail.hu
Békésen lakok. Legjobb lenne, ha a környéken élnél, pl. Békéscsabán stb. Helyem van! Utazni nem tudok.
Email: birkozas8@freemail.hu
Hello.
Passzív pasi vagyok. debreceni. 21 éves Pasit keresek szexre vagy párokat
érdekellek akkor írj!
Passzív pasi vagyok. debreceni. 21 éves Pasit keresek szexre vagy párokat
érdekellek akkor írj!
Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am
Miskolcon keresnék szopni imádó hölgyeket! Többit megbeszéljük: sajtorta13@freemail.hu
Én szopatnalak rendesen ide írj. Rudacska28@Gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 08. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 08. vasárnap 19:21
fiuk hivjatok ha szopatni akartok mélytorkosan várlak benneteket sopronba hivj
Soproni férfi vagyok szeretek szopni kérem ha van itt olyan férfi akit ez érdekel akkor írjon
lollipop38@freemail.hu
lollipop38@freemail.hu
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Fotók még > KATT IDE > www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Fotók még > KATT IDE > www.szexember.hu
Sziasztok! Szopni vágyó hölgyek jelentkezését várom a richard_gy@yahoo.com cimre, ott mindent megbeszelunk! Kor, alkat nem szempont!
Békés megyében és vonzás körzetében szopnék jó mélytorkosan és szopatnák dugnék dugatnám magam imádom mikor belém élveznek vagy a számba remélem valaki ma is jól meg fog csinálni! Imádom a női fehérneműket tangákat mindig tanga van rajtam. analisztikus@citromail.hu
gecitől duzzadó makkom kényeztetésre vár, cserében én is kényeztetnélek orgazmusig többször is. email cim:gecrud01@gmail.com
fiatal csödör vagyok keresem a megfelelö szexpartnert egyol@freemail.hu imélcimen tudtok elérni
sziasztok ápolt sportos 30 as fiú állandó szexéhínségét egy szopni szerető lánnyal szeretné megosztani. szájba testre bárhová élveznék. képet küldök privát emailon. klkf@freemail.hu Budapest és környéke kor nem számít csak szeress szopizni. csak lányoknak.kötetlen kapcsolatra,
Ápolt férfi orális kalandra keres Székesfehérvári hölgyeket.
realmen069@gmail.com
realmen069@gmail.com
Sziasztok. Szopnék Szegeden, valaki?
szia én szívesen szopatnálak..
(Ez egy válasz pasziv-27 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:07
sziasztok! en egy heleyes meleg srac vagyok,aki imad szopni ervezesig.imadok szopni es jol is csinalom,dughac torokra is. nyelem a gacit is.budapesti vagyok,ha fel keltetem figyelmedet,akkor ne haboz es hivj bartran . vagy sanyicristi@yahoo.com lehec hetero is,csak ne legy maci. pusz
szia szívesen megismernélek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 14:03
Sziasztok,szívesen szopok heteró,ill bi pasiknak 25 éves budapesti ,sportos,meleg passzív srác