Volt már olyan férfi, aki így talált szexpartnert?
Nekem is jól jönne egy szerető vagy alkalmi partner de nem igazából jött még össze a netről
Szombathelyi férfi lakásra menne unatkozó hölgyekhez. e-mail dobozos12@citromail.hu
Szia Barbi Dani vagyok 22 éves sportos srác ha komolyan gondolod írj emailt és mindent megbeszélünk
dome2222@citromail.hu
(Ez egy válasz kbarbara üzenetére (2012. 09. 04. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 12:24

Elvált,szép arcú,csinos hölgy alkalmi kapcsolatot keres!A kor nem számít és a távolság sem akadály kölcsönös szimpátia esetén!Minden nap elérhető vagyok 23h-9h-ig!Hívj fel bátran!
Aki keres meg talál!
Lányok, párok, bulik érdekelnek.
06 20 33 63 101
nyalka@vipmail.hu

Lányok, párok, bulik érdekelnek.

06 20 33 63 101
nyalka@vipmail.hu

Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!

Keresek havi 2/3 szori isexre jo kemeny farkat, nyelveket 38-58 kozott,,,,58 eves holgy..anyagiak kizarva
Sziasztok. 3ashoz keresünk férfit 20-30 között Zala megyéből ha érdekel irj ide.
bome54@freemail.hu
bome54@freemail.hu
sziasztok én hölyet párokat keresek vagy szex házibuliba mennek ha van irjatok a boni76@freemail.hu ra minden joban benne vagyok
Szia Kedves Ismeretlen!
Engem Matyinak hívnak és szeretnék veled megismerkedni. Nézd meg az adatlapom, és ha tetszem a belnea@gmail.hu-ra tudsz írni nekem
Addig is puszi ahová szeretnéd
Matyi (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 12. szombat 13:42
Engem Matyinak hívnak és szeretnék veled megismerkedni. Nézd meg az adatlapom, és ha tetszem a belnea@gmail.hu-ra tudsz írni nekem

Matyi (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresek havi 2/3 szori isexre jo kemeny farkat, nyelveket 38-58 kozott,,,,58 eves holgy..anyagiak kizarva
Szia!Én 36éves barna haju,barna szemü,182cm magas sportos fiu vagyok.Nyalnálak...........
(Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretettel várom minden kedves hölgyemény hívását, aki szívesen kényeztetné magát érzéki masszázzsal egy teljes órában!!
rengeteg kérhető extrával várom a hölgyek hívását! legkedveltebb extrám az egy, vagy félórás erotikus masszázs levezetése, azaz egy hatalmas ejakulációs orgazmus, amit hozzáértéssel és a téma ismeretével könnyedén képes vagyok a kedves vendégeimből előhozni a nyelvem és az újjam megfelelő használatával. minden kedves új vendégem figyelmébe ajánlom ezt az extrám, mivel ez jelenleg az első alkalommal teljesen ingyenesen kérhető!!! :P

Mi egy 47 és 32 éves pár vagyunk elég kevés szabadidővel, hasonló párt vagy hölgyet keresünk ,aszt a kevés kis szabadidőt legalább kellemesen eltölteni. Várjuk jelentkezéseteket úgy hogy msn-en ismerkednénk meg elöször camon keresztül ..msn-cim ,,par69@hotmail.hu,, vagy skype ,,,maci366,,
Fiatal férfi Bács-Kiskun megyében, vagy Budapesten keres kizárólag hölgyet. Szeretek kényeztetni, és örömet okozni a partnernek, számomra ő az első. Korban inkább 30+ hölgyek jelentkezését várom. Anyagiak kizárva. acc.shru@gmail.com Írj, ismerj meg.
Szia én szivesen beválalnálak a farkam kemény a nyelvem fürge.
(Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok erotikus maszázsst vállalok nők férfiak részére írj a boni76@freemail.hura csak Budapestiek írjanak
sziasztok. sátoraljaujhely környékén keresek párokat,lányokat,fiukat sexre.minden érdekel. 34 vagyok,igényes srác
Budapesten senki nem keres szex partnert én férfiakat nőket és párokat keresek írjatok a boni76@freemail.hu ra minden jóban benne vagyok
50 65 kőzti úrat keresek alkalmi partnernek 47 éves vagyok imádok dugni 06204612766 ha kelek keres legyél aktiv és tüzes szeged helena
Fotózáshoz keresek belevaló, bevállalós amatőr lányt, hölgyet. Részletek mailben. pd8501@gmail.com