Sziasztok lányok! ha egy jó dugást akartok keresetek meg! vargasandor.sandor@gmail.com
Helló Igényes 21éves srác keres Miskolc és környékén szexpartnert kor nem számít, csak a telt hölgyeket nem kedvelem. Bármelyik lyukat szivesen bedugom, nálad, kocsiban vagy a szabadban, Eszméletlenül kanos vagyok irjatok emailt ha találkoznátok turebake@citromail.hu címre
Sziasztok. Lanyt keresnek alkalmi vagy akar tartos kapcsolatra. Erdeklodni anyadalatt1@gmail.com kepcseret vallalok
Sziasztok!Valaki nem jön szombat délután Dob utcába 16-17 óra körül?
tomos27@freemail.hu
tomos27@freemail.hu
Sziasztok! 22 éves helyes bi pasi vagyok.holnapra keresek nyíregyházán hellyel rendelkező urat vagy hölgyet kölcsönös kényzeztetésre! Akkor írj ha helyed van 100 % free! terminator3000@citromail.hu írj gyorsan!
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében. 40-es vékony pasi, 17-es farokkal.
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Sziasztok!
szexpartnert keresek Debrecen és környékén én 19 éves fiu vagyok nem vagyok bi csak lányok jöhetnek szóba ha érdekellek itt elérhetsz: sroavatar@gmail.com
szexpartnert keresek Debrecen és környékén én 19 éves fiu vagyok nem vagyok bi csak lányok jöhetnek szóba ha érdekellek itt elérhetsz: sroavatar@gmail.com
Sziasztok!
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is smile
várom leveledet
Ha van hasonló kalandod élményed megoszthatod ebben a fórumban.
Tomi
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is smile
várom leveledet
Ha van hasonló kalandod élményed megoszthatod ebben a fórumban.
Tomi
Sziasztok! Alkalmi szex céljából ismerkednék lányokkal, hölgyekkel somogy megyéből Nagyatád és környéke. Írhattok a ferdso@citromail.hu címre.
sziasztok!
délpest monor kecskemét környékéről keresek hölgyet,párt diszkrét kapcsolatra.
50é macis nemdohányzó józan életű ffi vagyok.
írj a pestmegye@citromail.hu
délpest monor kecskemét környékéről keresek hölgyet,párt diszkrét kapcsolatra.
50é macis nemdohányzó józan életű ffi vagyok.
írj a pestmegye@citromail.hu
Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Sziasztok!
30as kulturált, igényes megjelenésű pár keres szabadidő kellemes eltöltéséhez HÖLGYET!!!! Fotócsere diszkréten e mailben!
asparagus1096@gmail.com
30as kulturált, igényes megjelenésű pár keres szabadidő kellemes eltöltéséhez HÖLGYET!!!! Fotócsere diszkréten e mailben!
asparagus1096@gmail.com
Sziasztok 28 éves Budapesti srác vagyok párhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék mail: bandy6@freemail.hu
@mokitta69 Szia, írtunk emailt !
(Ez egy válasz mokitta69 üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 21:18
Sziasztok, budapesti 27 éves lány vagyok, kísérleteznék bi jellegű szex-szel (beszállnék harmadiknak, fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány párokhoz is), szeretem, ha ujjaznak, szeretek szopni is, de kipróbálnám azt is, milyen, ha egy lány kinyal, vagy tanítson meg ő arra, milyen lucskosra nyalni egy puncit, egyszóval tapasztalt perverz partner/eket keresek. Átlagos testalkatú, szőkés barna, hosszú hajú,nagymellű, szűk és nedves puncim van mely ápolt és egészséges. Helyet nem tudok sajnos biztosítani. várom emaileteket: mokitta69@gmail.com
Fiatal lányt, lánypárt keresek alkalmi vagy akár tartós szexkapcsira Bp és környénkén. Gáláns 30-as férfi vagyok képpel jelentkezz. mail: asmodeus5@freemail.hu
Sziasztok
Fiatal pár (F24 -190cm/100kg L22 - 164cm/54kg. Nem dohányzunk, tetoválások vannak, a többit meg majd emailben ) keresi alkalmi szórakozásra azt a lányt(18-35éves), akivel el lehet játszani és nem zavarja, ha felváltva játszik vele egy pár és ő is szívesen játszik velük. Budapesten. A többit majd email-ben megbeszéljük (macsi92@citromail.hu).
Fiatal pár (F24 -190cm/100kg L22 - 164cm/54kg. Nem dohányzunk, tetoválások vannak, a többit meg majd emailben ) keresi alkalmi szórakozásra azt a lányt(18-35éves), akivel el lehet játszani és nem zavarja, ha felváltva játszik vele egy pár és ő is szívesen játszik velük. Budapesten. A többit majd email-ben megbeszéljük (macsi92@citromail.hu).
Sziasztok, budapesti 27 éves lány vagyok, kísérleteznék bi jellegű szex-szel (beszállnék harmadiknak, fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány párokhoz is), szeretem, ha ujjaznak, szeretek szopni is, de kipróbálnám azt is, milyen, ha egy lány kinyal, vagy tanítson meg ő arra, milyen lucskosra nyalni egy puncit, egyszóval tapasztalt perverz partner/eket keresek. Átlagos testalkatú, szőkés barna, hosszú hajú,nagymellű, szűk és nedves puncim van mely ápolt és egészséges. Helyet nem tudok sajnos biztosítani. várom emaileteket: mokitta69@gmail.com
Sziasztok Budepesti srác vagyok ...anyagiaktól mentesen sexpartnereim keresem... nők személyében...
sterlingarcher994@gmail.com
sterlingarcher994@gmail.com
Sziasztok.Én egy 34 éves férfi vagyok. Keresem telt,duci partnerem alkalmi sexre.Eger környékén lakom, de Budapestiek is szóba jöhetnek mert havonta egy hetet ott töltök a munkám miatt.Imádom az érett nőket, nálam az 50 év nem akadály. Teljesen ingyen, csak az élvezetért keresem partnerem. Nem egy leppukant alak vagyok, 14 éve egy helyen dolgozom,ápolt, rendezett körülményű férfi vagyok, viszont imádom a telt idomokat, és a sexet. Ha valakit érdeklek írjon a robbilard100@freemail.hu-ra.
sziasztok mi 40 es 38 eves par vagyunk fiu 183,70 k sz b ha 19,5,6 korbemetelt borotfalt farku lany 38,156,90 110 eredeti mellekel husos puncival keresunk 3 adiknak bi not mindanyiunk oromere kor alkat nem szamit csak a higenia
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 19. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 19. szerda 12:24
Sziasztok, párokat, de inkább hölgyeket keresek reális távolságon belül alkattól és kortól függetlenül.
24 éves nyíregyháza környéki heteroszexuális srác vagyok, 185 cm magas, 77 kg súlyú, rövid barna hajam és barna szemeim vannak.
Helyem nincs, utazni tudok.
Email cím: forzaasroma87@citromail.hu
24 éves nyíregyháza környéki heteroszexuális srác vagyok, 185 cm magas, 77 kg súlyú, rövid barna hajam és barna szemeim vannak.
Helyem nincs, utazni tudok.
Email cím: forzaasroma87@citromail.hu