Sziasztok! 56 éves, szexkedvelő, kedves,barátságos, vastag,kőkemény farkú, pasi vagyok. Lányok,Hölgyek, társasagat keresem, Bp, és 40-km körzetben kölcsönös élményzerzérsre. Írj bátran,claszlo413@gmail.com
Sziasztok.! Hölgyet vagy párt keresek Budapesten és környékén.! Helyem van de utazni is tudok.!
Budapesti átlagos testalkatú 44 éves pasi vagyok.25-50 év közötti hölgyeket, párokat keresek Budapest és környékén kölcsönös szimpátián alapuló baráti és szexkapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Mobil: 06 70 733 60 93.
Sziasztok! Omar vagyok új kalandra vágyok első alkalom.
Budapest. Főként nőket várok 18-30 között akiket nem érdekel a külső.
Budapest. Főként nőket várok 18-30 között akiket nem érdekel a külső.
Budapestről és környékéről keresek női szexpartnert.
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
Budapesti, 29 éves, 190cm, 83 kg sportos srác vagyok, és ismerkednék, hasonló szexuális aktualitással rendelkező nővel, leányzóval. Ha magadra ismertél, és nem vagy szégyenlős, első körben varom az e-mailod a razor2618@gmail.com ra.
Fogok válaszolni is!
Üdvözlettel:Norbert

Hölgyet keresek a 60 feletti korosztályból igényes szexre!
Veszprém megye és környéke.
andor.peterfi@freemail
Üdv Andor
Veszprém megye és környéke.
andor.peterfi@freemail
Üdv Andor
Hölgyeim az 50 feletti korosztályból felső korhatár nincs keresek hölgyeket vad érzéki szexre.
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Kinek lenne kedve ma 6 órától játszadozni velem a Flórián téri lakásomban? Ápolt diszkrét hölgyeket és párokat keresek hosszútávú szexpartneri és a közös szimpátia esetén baráti kapcsolatra. Én egy 30 éves ápolt pasi vagyok, átlagosnál nagyobb borotvált intimmel. Legyen szép napotok!
Üdvözlettel:
Vidka
Üdvözlettel:
Vidka
Sziasztok.Hölgyet keresek kortól függetlenül,kellemes időtöltésre.41 éves vagyok. Gy.M.S, Vas,Zala...tzoltan181@gmail.com,vagy viber:+3630-323-5902
Helló. Lányhoz vagy hölgyekhez csatlakozom,vagy párhoz a hölgy örömére! Nyír1 és környéke. jani78204@gmail.com
Sziasztok egy budapesti lányt keresek egy vagy több alkalomra vagy képcsere is erdekel
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
Hölgyet keresek,Vasban,Zalában. Szeretek puncit nyalni. tzoltan181@gmail.com, 30-323-5902
Pápai Párt vagy lanyt keresek izgalmas együttléthez. Nem voltam még párral ,
Kaposváron kihez mehet egy kanos nemfüggetlen pasi? Hölgyek párok házaspárok? tabu nincs. Remélem itt vannak bátrak?
Hétközben?
nuninyalo@citromail.hu
Hétközben?
nuninyalo@citromail.hu
Fiatal lany öröme lennék Szolnok és környéke!
44éves férfi vagyok
sex.75@freemail.hu
44éves férfi vagyok
sex.75@freemail.hu
hanyagolt holgyet keresek..komarom,esztergom es kornyeke.
holgyet dugnek ma delutan pesten m3 benzinkut..
Sziasztok keresem azt a extra vékony csajt aki 40-60-kg között mozog, és emo vagy rocker, vagy tetkós csajt.
Sziasztok 31 éves srác vagyok alkalmi sex kapcsolatot keresek.