sziasztok fiuk komáromba várlak benneteket sos mélytorkos franciára nyelem is finom nedüdet
tel hivvjatok 205827729
tel hivvjatok 205827729
Sziasztok!
Franciát kedvelő hölgyeket keresek kortól függetlenül!!! 26 éves srác vagyok. 17 cm-es körülmetélt farkam van. Ha érdekel itt keres: xxxmate1988@gmail.com
Franciát kedvelő hölgyeket keresek kortól függetlenül!!! 26 éves srác vagyok. 17 cm-es körülmetélt farkam van. Ha érdekel itt keres: xxxmate1988@gmail.com
Szia Csilla!
Én szívesen leszopatnálak, ha érdekel a dolog írj! benceb04@gmail.com (Ez egy válasz vcsilla üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen leszopatnálak, ha érdekel a dolog írj! benceb04@gmail.com (Ez egy válasz vcsilla üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Én is szívesen leszopatnálak. Írj nekem ha érdekel még a dolog!
benceb04@gmail.com (Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen leszopatnálak. Írj nekem ha érdekel még a dolog!
benceb04@gmail.com (Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:06
Sziasztok en is csatlakozom csillahoz!! Szep nagy faszt szopnek!!! Várom az ajánlatot perverzek nagyon előnyben !!!
vastag faszt adnék a szátokba,napi több spriccel,csak lányok,asszonyok.fiuk nem.dunakanyar..
sziasztok kemény farkat szopnék szegediek előnyben írjatok itt is vagy robb--1396@hotmail.com
szía kismacska1 imre vagyok 21cm farkamat le szophatod átlagosnál vastagab űdv imre kovacsimre965@gmail.com
(Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:06
Sziasztok en is csatlakozom csillahoz!! Szep nagy faszt szopnek!!! Várom az ajánlatot perverzek nagyon előnyben !!!
szía csílla imre vagyok 21cm farok átlagosnál vastagab engem leszophatsz űdv imre kovacsimre965@gmail.com
Sziasztok
Nyíregyházáról vagy a környékről keresek lányokat, hölgyeket akik leszopnának. Én 26 éves sportos nyíregyházi srác vagyok. Lehet lazább tartós, vagy titkos kapcsi is a későbbiekben ha tartósat szeretnétek. a érdekel írj atez88@freemail.hu-ra vagy írj elérhetőséget és én kereslek.
Nyíregyházáról vagy a környékről keresek lányokat, hölgyeket akik leszopnának. Én 26 éves sportos nyíregyházi srác vagyok. Lehet lazább tartós, vagy titkos kapcsi is a későbbiekben ha tartósat szeretnétek. a érdekel írj atez88@freemail.hu-ra vagy írj elérhetőséget és én kereslek.
Budapesti 21/7-es farkamra szopni imádó lányokat,feleségeket keresek!
302590308
302590308
Még mindig várom Azok Urak jelentkezését akik szopnának... Komárom - Esztergom megyeiek előnyben, ha van kocsid az is jó, mert én mozogni nem tudok se helyet biztosítani, de egy bizonyos összeget benzinbe tudok adni. Írjatok : akala2222@gmail.com
Hali, szopatnék 20-40 közötti pasikat, akár ki is verheted... de a seggembe is nyalhatsz... semmi egyéb, sry...
Ha ilyenre kapható vagy írj..... akala2222@gmail.com
Mozogni nehezen tudok, ink Komárom - esztergomiak előnyben.... Ha jól csinálod a dolgod megkönnyítem "LEHET" a te ...... 23 éves srác vagyok, jó odaadó , helyes , igényes, higiénikus külsővel.. lehetőleg te is így keress!
Ne habozz tudom hogy szopni akarsz !
Csajok is írhatnak nyugodtan... Mailhez csatolj képet okvetlenül....
Ha ilyenre kapható vagy írj..... akala2222@gmail.com
Mozogni nehezen tudok, ink Komárom - esztergomiak előnyben.... Ha jól csinálod a dolgod megkönnyítem "LEHET" a te ...... 23 éves srác vagyok, jó odaadó , helyes , igényes, higiénikus külsővel.. lehetőleg te is így keress!
Ne habozz tudom hogy szopni akarsz !
Csajok is írhatnak nyugodtan... Mailhez csatolj képet okvetlenül....
Ha leszopnál akkor írj emailt raines@gmail.hu
Sziasztok!
21 éves srác vagyok!
Vácról keresek csajokat
e-mail:poma4@freemail.hu
21 éves srác vagyok!
Vácról keresek csajokat
e-mail:poma4@freemail.hu
kismacska irj ide es vagy külgy fotót.imailem .hokuszpok31@freemail.hu ha szeretsz nagy kemény faszt szopni és ha imádod a sürü gecit
Rolchie vagyok Budapesti ha szeretnéd h megszoptasalak akkor itt a helyed nálam kortol fuggetlenul várom ajelentkezoket cim barnaroland8@gmail.com vagy ide is irhatok
Én szívesen megjáratnám a számban a farkadat, miután lőttél egy nagy adagot a torkomra!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 25. hétfő 14:30
Én imádok arcra és szájba élvezni. Esetek 90% nagyon nagy mennyiségű forró geci lövel ki belőlem. Arcraélvezés mellet szeretem ha egyenesen a helyére (szájba) megy az nedű és utána még járathatom a jól telegecizett szájban a farkam. Imádom. t.jani77@citromail.hu a MSN és E-mail címem
Hajdú-Bihar környékéről valaki, fiatal srác vagyok nagy kemény farokkal örülnék ha valaki jól leszopna.
tocsa94@freemail.hu címre jöhetnek a válaszok
tocsa94@freemail.hu címre jöhetnek a válaszok
gyulárol vki
Y
Y
jaja miaz hogy simán