gyertek jàtszunk egyet
Felső korhatár?
Sziasztok,
kecskemét és környékéről keresek párokat vagy nőket akikkel megélhetjük minden vágyunkat és hatalmasakat hancúrozhatunk. Részletek és további beszélgetés esetén írjatok rám.
danpoker@freemail.hu
Hetero vagyok és maradok is.
kecskemét és környékéről keresek párokat vagy nőket akikkel megélhetjük minden vágyunkat és hatalmasakat hancúrozhatunk. Részletek és további beszélgetés esetén írjatok rám.
danpoker@freemail.hu
Hetero vagyok és maradok is.
sziasztok szolnoki hetero srác t.kris@citromail.hu
SZEXALBERLET HARMASBAN NONEK kiadó Nyíregyházi középkorú pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!! Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos
Szia Én egy 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig . Hosszútávú kapcsolat előny!! Nyíregyháza és Debrecen környéke. Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
Szia Ha még aktuális én benne vagyok Nyíregyházi középkorú férfi borotvált jó méretű és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Hosszutavon előny!! Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz siszko üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Parokhoz beszállók harmadiknak Nyíregyháza és Debrecen valamint kornyeke kor alkat nem tisztaság apoltsag és az elvezetek fontos Elhanyagolt hölgyek kenyezteteset sok-sok fantasztikus élvezetekel vállalom. Én egy Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom kényeztetni a partnerem. Válasz emailben/glaszlocsaba58@gmail.com/
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu
Sziasztok. Nyiregyhazan keresek olyan férfit akit izgatna ha a párom orálisan kényeztetné én pedig nézném. Diszkrecia apoltsag adott és elvárt!
Szia Érdekel én benne vagyok de én meg szeretném szetnyalni az elvezetekig te nézheted de ha van kedve egy hosszú /egy órán keresztül is bírom kényeztetni a fantasztikus élvezetekig /akkor tutti hogy kielvezi magát. És ez lehet hosszutavon rendszeresen!! Válasz emailben: glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz Manus2018 üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 14:18
Sziasztok. Nyiregyhazan keresek olyan férfit akit izgatna ha a párom orálisan kényeztetné én pedig nézném. Diszkrecia apoltsag adott és elvárt!
Szia. Nem igazán szereti ha nyaljàk de köszi azért
(Ez egy válasz alfaR164 üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 14:51
Szia Érdekel én benne vagyok de én meg szeretném szetnyalni az elvezetekig te nézheted de ha van kedve egy hosszú /egy órán keresztül is bírom kényeztetni a fantasztikus élvezetekig /akkor tutti hogy kielvezi magát. És ez lehet hosszutavon rendszeresen!! Válasz emailben: glaszlocsaba58@gmail.com
Sziasztok jó oké akkor mindent amit szerettek benne vagyok/ dugás szopatas punci nyalás STB/ én nem3-4 perc és vége egy órán keresztül is bírom kényeztetni a partnereimet Válasz emailben glaszlocsaba58@gmail.com SOS
(Ez egy válasz Manus2018 üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia oké benne vagyok de ird le a játékot és magyarokról. Én egy Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Választ emailben glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz siszko üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Engem érdekelne ha válaszolnak email-ben/glaszlocsaba58@gmail.com/címre SOS-ben.En mindent amit szeretnél nézni valamint amit a párod is szeretné benne vagyok és rendszeresen hosszutavon ez rajtatok múlik. Az tutti biztos hogy a párod /egy órán keresztül is kenyeztetem akkor/fantasztikusakat fog élvezni többször is. Ezt kar kihagyni. Én egy Nyíregyházi 50 borotvált jó mérettel rendelkező FFI vagyok VALASZOLJ emailben: glaszlocsaba58@gmail.com SOS!!
Sziasztok! Érdekel a dolog. Ha még aktuális ide írjatok; s-teban@freemail.hu
Cuckold / Házibarát: 40/190/80;18/5 fiú Pécsett 50 felett párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Diszkrét hosszabb távú szexkapcsolat is O.K. Részletek: wltm50plus@gmail.com
33 éves,igényes,sportos,jóképű pasi csatlakozna DEKORATIV hölgytagú párhoz kizárólag a hölgy örömére Bp.-en.helyem van.viberen gyorsan elérsz: 06harminc724huszonnégy70. TAMÁS
40éves csinos feleségem részére keresünk fiatalabb pasit hármas együttlétre. 165cm 55kg barna haj és szem, full borotvált. Békés megyeiek vagyunk. Ide írj: szexiparos kukac citromail pont hu
Sziasztok! Heteró pasi vagyok Pápán lakok és párhoz vagy nőhöz csatlakoznék egy szép kalandra.