Fiúk, lányok, párok! Üres az ágy? Itt megkeresheted farkadhoz/ puncidhoz illő szexpartneredet.
NÉV, LAKCÍM ÉS EGYÉB SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA TILOS! CSAK E_MAIL CÍMMEL HIRDESS!
KÜLÖNBEN :
NÉV, LAKCÍM ÉS EGYÉB SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA TILOS! CSAK E_MAIL CÍMMEL HIRDESS!
KÜLÖNBEN :
Debreceni lányt, lányokat keresek közös hancúrozásokhoz anyagiaktól mentesen! Esetleg igényes párhoz csatlakoznék a hölgy örömére kizárólag! Leveleket a kota27@freemail.hu-ra várok!
Szabolcsból keresek hölgyet 18-60ig aki szereti ha nyalják dugják kényeztetik!
Én 30/180/80 20as farok ha érdekellek irj és küldök képet ricsey@citromail.hu
Én 30/180/80 20as farok ha érdekellek irj és küldök képet ricsey@citromail.hu
Sziasztok!
Debreceni,30-as,igényes,borotvált,telt alkatú pár vagyunk!Igényes,borotvált,bi hölgyet/bi urat keresünk biszex vágyaink megvalósításához! par11799@freemail.hu
Debreceni,30-as,igényes,borotvált,telt alkatú pár vagyunk!Igényes,borotvált,bi hölgyet/bi urat keresünk biszex vágyaink megvalósításához! par11799@freemail.hu
Sziasztok!
Mi egy 31/36 éves pár vagyunk. Párom szeretné lánnyal kipróbálni. Én 17/5 farkú maci vagyok, párom kicsit gömbölyded, kis cicikkel. Lányokat keresünk közös nyalakodásra. Az elején én csak néznélek benneteket, aztán kérésre be is szállnék. Válaszokat a novak.geri@freemail.hu-ra várunk. Puszi!
Mi egy 31/36 éves pár vagyunk. Párom szeretné lánnyal kipróbálni. Én 17/5 farkú maci vagyok, párom kicsit gömbölyded, kis cicikkel. Lányokat keresünk közös nyalakodásra. Az elején én csak néznélek benneteket, aztán kérésre be is szállnék. Válaszokat a novak.geri@freemail.hu-ra várunk. Puszi!
Sziasztok.Debreceni 34/36 éves pár vagyunk.Párokat,hölgyeket,illetve urakat keresünk közös hancúrozáshoz.Leveleket.a debipar74@gmail.com-ra várjuk.
Sziasztok,
kecskeméten keresem partnerem közös hancúrozásokhoz anyagiaktól mentesen!
30-as pasi vagyok
northyu@freemail.hu
kecskeméten keresem partnerem közös hancúrozásokhoz anyagiaktól mentesen!
30-as pasi vagyok
northyu@freemail.hu
Sziasztok!
Tatabányai 40éves ápolt barna hajú,kék szemű pasi keres lányt-asszonyt kellemes sexcsatákhoz.
jkari@citromail.hu
Tatabányai 40éves ápolt barna hajú,kék szemű pasi keres lányt-asszonyt kellemes sexcsatákhoz.
jkari@citromail.hu
Veszprém és 30-50km-es körzetében keresen párom Lányok,Nők személyében a Kor.:18-40 éves korig.Én egy 27 éves Pasi vagyok 19-es Szerszámmal. Ha szereted ha nyalnak akkor én meg mutatom,meg mutatnám mennyire Szeretem csinálni...
Ha esetleg érdekelne a dolog akkor dobj egy Emailt a kaland2005@freemail.hu-ra és a részleteket meg beszéljük...
Anyagiaktól Mentessen....
Ha esetleg érdekelne a dolog akkor dobj egy Emailt a kaland2005@freemail.hu-ra és a részleteket meg beszéljük...
Anyagiaktól Mentessen....
olyan part holgyet urat keresek unk pestmegyebol aki mindenfele bisex dolgot ki akar probalni.
50-es férfi délelőttönként Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Csongrád-Kistelek körzetében Hölgy-Pár minden kérését teljesítené.
szeretnék veletek találkoni.171cm,barna rövid haj,sportos alkat,tetoválások,ápoltság.írjatok a xxxloverxxx74@freemail.hu-ra.
(Ez egy válasz par11799 üzenetére (2011. 03. 01. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 15:57
Sziasztok!
Sziasztok!36éves,kisportolt,tetovált,ápolt,171cm,82kg,barna rövid hajú,barna szemű fiú vagyok.Szeretnék veletek találkozni.xxxloverxxx74@freemail.hu
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2011. 03. 02. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 02. szerda 15:51
Sziasztok.Debreceni 34/36 éves pár vagyunk.Párokat,hölgyeket,illetve urakat keresünk közös hancúrozáshoz.Leveleket.a debipar74@gmail.com-ra várjuk.
Sziasztok!36éves,rövid barna hajú,barna szemű,sportos testalkatú,szét tetovált fiú vagyok,átlagos mérettel.Elsősorban párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére,de az még belefér,ha a férj is ki akarja próbálni a női szerepet.Keresek még lányos fiukat,akik szeretnék megdugatni magukat,vagy szeretnek szopni.Ápoltság FONTOS!Jelezzetek itt,vagy irjatok az xxxloverxxx74@freemail.hu-ra!
Debreceni párokhoz csatlakoznék 36/185/70kg srác bakkara00@citromail.hu
Szegedi nők vannak errefelé?
37/186/84, Budapesti, férfias NAGYFARKÚ férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
37 éves vagyok,16cm-es fütyivel,fokhagymagirizd formás fenékkel,keresek hozzám hasonlót.77 kg vagyok.Dughatsz,szophatsz,számba élvezhetsz.lacikiss070@gmail.com
31 éves budapesti normál testalkatú férfi vagyok. Budapesti szexuálisan elhanyagolt 18-40 korú Hölgyeket keresek, anyagiaktól mentes kötetlen együttlétekre. Ha úgy érzed keress meg levélben, és megbeszéljük a részleteket.
inlandempire80@freemail.hu
inlandempire80@freemail.hu
Cigány lányt lányokat keresek lazára!06205292339lehetöleg bemutatkozo sms-t.