Sziasztok fiúk! szeretném kipróbálni a fiúszexet ezért keresek fiút Szentes és környékéről! e-mail: totbela2011@freemail.hu légyszi gyorsan!! perverz lányok is írhatnak!!!! animal sex is érdekel! kivéve sado mazo. siess és írj...
hali sopron krisztián vagyok 24 éves velem majdnem egykorú hölgyek jelentkezését várom sopron vagy környékéröl 17 töl 34 éves korig irj a 0630829913 tel számra szia
Sziasztok ! elhanyagolt unatkozó asszonyokat, nagymamákat kényesztetek maszirozok tzoli-zozo@freemail.hu cimre válaszolj szereted ha nyalnak és sokáig kényesztetnek akkor ve habozz irj 178cm 60kg. 20cm farkam borotvált
Cigány lányt lányokat keresek lazára!06205292339lehetöleg bemutatkozo sms-t.
31 éves budapesti normál testalkatú férfi vagyok. Budapesti szexuálisan elhanyagolt 18-40 korú Hölgyeket keresek, anyagiaktól mentes kötetlen együttlétekre. Ha úgy érzed keress meg levélben, és megbeszéljük a részleteket.
inlandempire80@freemail.hu
inlandempire80@freemail.hu
37 éves vagyok,16cm-es fütyivel,fokhagymagirizd formás fenékkel,keresek hozzám hasonlót.77 kg vagyok.Dughatsz,szophatsz,számba élvezhetsz.lacikiss070@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias NAGYFARKÚ férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Szegedi nők vannak errefelé?
Debreceni párokhoz csatlakoznék 36/185/70kg srác bakkara00@citromail.hu
Sziasztok!36éves,rövid barna hajú,barna szemű,sportos testalkatú,szét tetovált fiú vagyok,átlagos mérettel.Elsősorban párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére,de az még belefér,ha a férj is ki akarja próbálni a női szerepet.Keresek még lányos fiukat,akik szeretnék megdugatni magukat,vagy szeretnek szopni.Ápoltság FONTOS!Jelezzetek itt,vagy irjatok az xxxloverxxx74@freemail.hu-ra!
Sziasztok!36éves,kisportolt,tetovált,ápolt,171cm,82kg,barna rövid hajú,barna szemű fiú vagyok.Szeretnék veletek találkozni.xxxloverxxx74@freemail.hu
(Ez egy válasz crow1121 üzenetére (2011. 03. 02. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 02. szerda 15:51
Sziasztok.Debreceni 34/36 éves pár vagyunk.Párokat,hölgyeket,illetve urakat keresünk közös hancúrozáshoz.Leveleket.a debipar74@gmail.com-ra várjuk.
szeretnék veletek találkoni.171cm,barna rövid haj,sportos alkat,tetoválások,ápoltság.írjatok a xxxloverxxx74@freemail.hu-ra.
(Ez egy válasz par11799 üzenetére (2011. 03. 01. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 15:57
Sziasztok!
Debreceni,30-as,igényes,borotvált,telt alkatú pár vagyunk!Igényes,borotvált,bi hölgyet/bi urat keresünk biszex vágyaink megvalósításához! par11799@freemail.hu
Debreceni,30-as,igényes,borotvált,telt alkatú pár vagyunk!Igényes,borotvált,bi hölgyet/bi urat keresünk biszex vágyaink megvalósításához! par11799@freemail.hu
50-es férfi délelőttönként Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Csongrád-Kistelek körzetében Hölgy-Pár minden kérését teljesítené.
olyan part holgyet urat keresek unk pestmegyebol aki mindenfele bisex dolgot ki akar probalni.
Veszprém és 30-50km-es körzetében keresen párom Lányok,Nők személyében a Kor.:18-40 éves korig.Én egy 27 éves Pasi vagyok 19-es Szerszámmal. Ha szereted ha nyalnak akkor én meg mutatom,meg mutatnám mennyire Szeretem csinálni...
Ha esetleg érdekelne a dolog akkor dobj egy Emailt a kaland2005@freemail.hu-ra és a részleteket meg beszéljük...
Anyagiaktól Mentessen....
Ha esetleg érdekelne a dolog akkor dobj egy Emailt a kaland2005@freemail.hu-ra és a részleteket meg beszéljük...
Anyagiaktól Mentessen....
Sziasztok!
Tatabányai 40éves ápolt barna hajú,kék szemű pasi keres lányt-asszonyt kellemes sexcsatákhoz.
jkari@citromail.hu
Tatabányai 40éves ápolt barna hajú,kék szemű pasi keres lányt-asszonyt kellemes sexcsatákhoz.
jkari@citromail.hu
Sziasztok,
kecskeméten keresem partnerem közös hancúrozásokhoz anyagiaktól mentesen!
30-as pasi vagyok
northyu@freemail.hu
kecskeméten keresem partnerem közös hancúrozásokhoz anyagiaktól mentesen!
30-as pasi vagyok
northyu@freemail.hu
Sziasztok.Debreceni 34/36 éves pár vagyunk.Párokat,hölgyeket,illetve urakat keresünk közös hancúrozáshoz.Leveleket.a debipar74@gmail.com-ra várjuk.
Sziasztok!
Mi egy 31/36 éves pár vagyunk. Párom szeretné lánnyal kipróbálni. Én 17/5 farkú maci vagyok, párom kicsit gömbölyded, kis cicikkel. Lányokat keresünk közös nyalakodásra. Az elején én csak néznélek benneteket, aztán kérésre be is szállnék. Válaszokat a novak.geri@freemail.hu-ra várunk. Puszi!
Mi egy 31/36 éves pár vagyunk. Párom szeretné lánnyal kipróbálni. Én 17/5 farkú maci vagyok, párom kicsit gömbölyded, kis cicikkel. Lányokat keresünk közös nyalakodásra. Az elején én csak néznélek benneteket, aztán kérésre be is szállnék. Válaszokat a novak.geri@freemail.hu-ra várunk. Puszi!
Sziasztok!