30 éves tapasztalt srác hölgy támogatókat keresek extra kényeztetésért!
Akár vidékre is utazok!
06306378907
Akár vidékre is utazok!
06306378907
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
30 éves srác vagyok aki hölgyeket kényeztetne vagy akár párokhoz is csatlakozna Budapesten! 06703956172
Irhatna nekem egy tepedt tehén aki szereti ha a fasz nagy és kemény
tisztelt hölgyeim. olyan éret hölgyet keresek ak sexelne velem telefonon keresztül vagy esetleg élöben. utálok már hokizni igy ezért kresek értett hölgyet. ja imádom ha hölgyön van harisnya. irj várom 20-2852018 mert kivagyok éhezve. irj kérlek
Mindenhol dughato lányt vagy HOLGYET keresek szegeden,normális,JÓMÉRETÜ srac vagyok
Sziasztok Athos vagyok és keresem partnereim, hölgyek, urak, párok személyében. Aki szeretné, hogy kényeztessem, írjon, nagyon várom. athosz68@gmail.com, Vagy TEL: 06702708519
Sziasztok Laci vagyok és nagyon sok felesleges energiával ugyhogy nagyon szivesen kényeztetnék hölgyeket szabolcsban mert szerintem minden nö1 csoda 1 jelenség ami mindent megérdemel csak ne feled hogy én nem kérdezek csak kényeztetek .itt elész 20 434 19 19
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
ja hogy itt csak fiúk vannak na nemár az gáz ha esetleg mégis akad egypár jó buxa akkor írjon mindenképp
sziasztok igényes nőket keresek alkalmi kapcsolatra igényes 24 éves pasi vagyok akár 40 ig jelentkezhetsz csak itt írj csók a hölgyeknek
Sziasztok, párokat, de inkább hölgyeket keresek reális távolságon belül alkattól és kortól függetlenül.
25 éves nyíregyháza környéki heteroszexuális srác vagyok, 185 cm magas, 77 kg súlyú, rövid barna hajam és barna szemeim vannak.
Helyem nincs, utazni tudok.
Email cím: forzaasroma87@citromail.hu
25 éves nyíregyháza környéki heteroszexuális srác vagyok, 185 cm magas, 77 kg súlyú, rövid barna hajam és barna szemeim vannak.
KIMODERÁLVA!!!
(Ez egy válasz lifel3ss0911 üzenetére (2012. 11. 16. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 16. péntek 10:58
mi egy budapesti fiatal pár vagyunk és keresünk 3 nak lányt nöt kor alkat mindegy,XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX archlord0911@gmail.com ra várjuk a leveleket
mi egy budapesti fiatal pár vagyunk és keresünk 3 nak lányt nöt kor alkat mindegy,XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX archlord0911@gmail.com ra várjuk a leveleket
ha lány vagy csörgess meg.35/190/80,ápolt,egészséges,potens,18/6,tapasztalt.06308- 495191.Ma meg holnap pesten vagyok
(Ez egy válasz Párocska üzenetére (2012. 11. 05. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 05. hétfő 20:23
Sziasztok, lányokat keresek alkalmi szexkapcsolat céljából Pécsett! 20-as évei elején járó srác vagyok. Idősebb korosztály is érdekelne. some3some@freemail.hu
Hello. Vicces 20as sexpartnert keres mindegy milyen csak.élvezze. Engem a kor se érdekel hölgyeim!
Sziasztok.Mi szarvasi fiu lany par vagyunk 40 fölötti parokat vagy 50 körüli urat keresünk harmadiknak.Helyünk van de utazni is tudunk.e-mail cimunk:bakter1982@gmail.com
Sziasztok
Lányokkal asszonyokkal ismerkednék.
26 éves Mezőkovácsházi srác vagyok ha érdekellek írj a raines@indamail.hu e-mail címre.
Bandi
Lányokkal asszonyokkal ismerkednék.
26 éves Mezőkovácsházi srác vagyok ha érdekellek írj a raines@indamail.hu e-mail címre.
Bandi
Sziasztok!
Bevállalós lányokkal ismerkednék, ha Te ilyen vagy írj nekem a beastxxx@citromail.hu-ra!
Helyes 30-as pasi Budapestről!
Üdv Alex!
Bevállalós lányokkal ismerkednék, ha Te ilyen vagy írj nekem a beastxxx@citromail.hu-ra!
Helyes 30-as pasi Budapestről!
Üdv Alex!
Sziasztok, párokat, de inkább hölgyeket keresek reális távolságon belül alkattól és kortól függetlenül.