kedves ismeretlenek
én sajnos szegedi elvált férfi vagyok,de a távolság nem akadály.nagyon szeretek puncinyalással hölgyeket kielégiteni.ha gondoljátok irhattok. boyboyboy56@freemail.hu (Ez egy válasz andsyl82 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
én sajnos szegedi elvált férfi vagyok,de a távolság nem akadály.nagyon szeretek puncinyalással hölgyeket kielégiteni.ha gondoljátok irhattok. boyboyboy56@freemail.hu (Ez egy válasz andsyl82 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 08:05
Sziasztok.Békés megyei 27/31 pár vagyunk.Hölgy örömére átlagos testalkatú független békés megyei max.45 éves úrat keresünk.
Szegedi jóképü egyedülálló férfi vagyok.Imádok puncit nyalni.Szeretem ha egy hölgy legmocskosabb kivánságait szexrabszolgaként teljesithetem.Nálam minden lehetséges,nincs tabu.Csunya,idős és kövér nőket is szivesen kielégitek.És ami a lényeg ingyen csak élvezetből.Próbálj ki,vár a nyelvem.Lovagolhatsz a punciddal a számon.Azok a nehéz napok sem akadály...Ha irsz fényképet küldök. Párokhoz is szivesen betársulok. boyboyboy56@freemail.hu
sziasztok szegediként érdekelne szegedi hölgyek párok travik ismeretsége luciferrko@gmail.com
emailem : cristiano111@citromail.hu
18 éves Hajdú-Bihari srác keres szexpartnert,tapasztalatszerzés céljából,kor és alkat nem számít írj bátran!!
sziasztok miskolci pár nagyon csinos 30éves nőtagja ,kipróbálná a lovas szexet .miskolc és környékén keresünk hejel és alanyal rendelkező gazdát csekéj anyagiakért.szeretjük a csoportos szexet is 06203831421.csak komoj jelentkezők keresenek.
Szigetszentmiklósról vagyok.35 éves,idősebb nők társaságát keresném közös élvezetre,ha kell küldök képet,de nem bánod meg. v.zozo@citromail.hu
Sziasztok.Békés megyei 27/31 pár vagyunk.Hölgy örömére átlagos testalkatú független békés megyei max.45 éves úrat keresünk.
39/186/88, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót is láthatsz még a ---->>> www.topszex.com <<<--- weboldalon "szexember" néven
Több fotót is láthatsz még a ---->>> www.topszex.com <<<--- weboldalon "szexember" néven
Sziasztok Budapesten ismerkednék belevaló hölggyel párral
szeretettel várom minden kedves hölgyemény hívását, aki szívesen kényeztetné magát érzéki masszázzsal egy teljes órában!! rengeteg kérhető extrával várom a hölgyek hívását! legkedveltebb extrám az egy, vagy félórás erotikus masszázs levezetése, azaz egy hatalmas ejakulációs orgazmus, amit hozzáértéssel és a téma ismeretével könnyedén képes vagyok a kedves vendégeimből előhozni a nyelvem és az újjam megfelelő használatával. minden kedves új vendégem figyelmébe ajánlom ezt az extrám, mivel ez jelenleg az első alkalommal teljesen ingyenesen kérhető!!! :P 06202585828
Szia nem lehetne véletlenül az én farkam amit elszopogattok?
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2013. 02. 16. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 16. szombat 14:50
Nagyon regota keresek egy-egy kimondottan szopas es nyeles centrikus idosebb holgyet aki vegignezne orommel-(be is szallna)-hogyan szopok kukit,es nyelem a gecit.
Oltoztethet is bugyikakba,harisnyatartokba,melltartokba,furdoruhakba,tornaruh- akba.
Orommel lennek akar a Szopos szaju huga is.
Ugye letezel??
Irjal mailt ide,; asheralexander@live.fr
Csak NO(k)!! CSAK SZOPOS(ok) Irjon,aki valoban szopik es nyel.
MINDENKINEK VALASZOLOK OROMMEL.
Videki tanyasi idosebb par kurvaja is lennek.
Oltoztethet is bugyikakba,harisnyatartokba,melltartokba,furdoruhakba,tornaruh- akba.
Ugye letezel??
Sziasztok!Budapesten keresek szex partnert.S zex mániás vagyok.Öreg hölgyek jelentkezését is várom.
Berecz-1@freemail.hu
Berecz-1@freemail.hu
FIGYELEM FIGYELEM Sziasztok én CSONGRÁD MEGYEI vagyok és hölgyek jelentkezését várom kor nem számit házhoz megyek ha kell egy éjszakát is tudok maradni.. tel: 06202491786
06202491786
06202491786
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
Edesem.mirira.
-engem is erdekel egy %8-eves holgy ha SZOPIK es NYEL.
Vegignezned mosolyogva hogyan szopok kukit,es nyelem le a gecit?kifejned a szopos szajamba a gecit?lekurvaznal-e kozben?oltoztetnel-e engem bugyikba,harisnyatartokba,melltartokba,mint egy kurvat?
-mert hogy en imadom ha velem mindig ugy beszelnek mint egy utolso gecinyelos szoposszaju kurvaval kell.
Megtenned?
Ha igen ide irj privat mail-t,; asheralexander@live.fr
Osszehozzuk a szopikazast,es a gecietetest. (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
-engem is erdekel egy %8-eves holgy ha SZOPIK es NYEL.
Vegignezned mosolyogva hogyan szopok kukit,es nyelem le a gecit?kifejned a szopos szajamba a gecit?lekurvaznal-e kozben?oltoztetnel-e engem bugyikba,harisnyatartokba,melltartokba,mint egy kurvat?
-mert hogy en imadom ha velem mindig ugy beszelnek mint egy utolso gecinyelos szoposszaju kurvaval kell.
Megtenned?
Ha igen ide irj privat mail-t,; asheralexander@live.fr
Osszehozzuk a szopikazast,es a gecietetest. (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon regota keresek egy-egy kimondottan szopas es nyeles centrikus idosebb holgyet aki vegignezne orommel-(be is szallna)-hogyan szopok kukit,es nyelem a gecit.
Ugye letezel??
Ugye letezel??
Sziasztok!Győrben keresek "unatkozó nőket"egy kis mókára!24 éves sportos rakoncátlan farokkal
Csini,telt 40est keresek szegeden,vagy kken.37éves sportos,jóméretü pasi vagyok
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...