Sziasztok
Mezőkovácsházi egyedülálló srác vagyok ha gondoljátok vegyétek fel velem a kapcsolatot a raines@indamail.hu címen (Ez egy válasz andsyl82 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mezőkovácsházi egyedülálló srác vagyok ha gondoljátok vegyétek fel velem a kapcsolatot a raines@indamail.hu címen (Ez egy válasz andsyl82 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 08:05
Sziasztok.Békés megyei 27/31 pár vagyunk.Hölgy örömére átlagos testalkatú független békés megyei max.45 éves úrat keresünk.
Fejér megyében lakom.28 éves vagyok.190 magas 70 kiló.A farkam 15/4.5 centis.
Kinek az örömére jönne a harmadik? A tiédre vagy a barátnődére? (Ez egy válasz alexander berg üzenetére (2013. 03. 29. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek az örömére jönne a harmadik? A tiédre vagy a barátnődére? (Ez egy válasz alexander berg üzenetére (2013. 03. 29. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 29. péntek 20:48
Sziasztok!Én egy olyan,ápolt,intelligens,önmagára és környezetére igényes férfit eresek,aki beszállna a párom mellé 3.-nak
Kizárólag komoly szándékú,max 35 éves,fejér megyei férfi jelentkezését várom!
Lehetőleg arcképes emailt küldj!
Ha felkeltettem érdeklődésedet a "mostazegyszer1@gmail.com" email címre írhatsz!
Ha felkeltettem érdeklődésedet a "mostazegyszer1@gmail.com" email címre írhatsz!
Nem messze lakom Veszprém megyétől.Lenne kedved hokizni együtt?Egymásnak is csinálhatnánk.Több nálam nem fér bele.
(Ez egy válasz giogio84 üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nöt-Férfit kényeztetnék Veszprém megyében!!!!
sziasztok 40 éves nyiregyi bi pasi vagyok akki csatlakozna bi párokhoz (Nyíregyházi vagyok) Kallos2001@t-online.hu.Kezdö vagyok de nagyon szenvedélyes várom nyiregyi párok jelenkezéseit akki szeretnék ha csatlakoznék
sziasztok erotikus maszázst vállalok férfiak nők részére ha valakit érdekel írjon a boni76@freemail.hura nem bánod meg csak Budapestiek írjanak
sziasztok sátoralajuhelyi srác,párokkal,hölgyekel,esetleg fiukal ismerkedne
Hjelsetbe (Norvégia) költöztem ki öt hete munka miatt, egyedül lakom egy apartmanba.
Szívesen látnék, fogadnék párt, de inkább egy hölgyet, TEHÁT NEM FÉRFIT KERESEK.
Megbeszélés kérdése az egész.
Ha netalántán erre jártok vagy jársz, írj nyugodtan.
25 éves srác vagyok, átlagos testalkatú, barna hajjal, barna szemekkel, 185 magas, 75 súlyú.
Szívesen látnék, fogadnék párt, de inkább egy hölgyet, TEHÁT NEM FÉRFIT KERESEK.
Megbeszélés kérdése az egész.
Ha netalántán erre jártok vagy jársz, írj nyugodtan.
25 éves srác vagyok, átlagos testalkatú, barna hajjal, barna szemekkel, 185 magas, 75 súlyú.
38 éves százhalombattai hölgy idősebb párokhoz csatlakozna
Van itt magányos hölgy aki húsvét hétfön más egyéb locsolkodásra vágyik? (nem kölnivizesre)
Szia hölgyem!!!!
Engem érdekelnél,nagyon is!!!!! (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelnél,nagyon is!!!!! (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ja aamail cimem:
sexet24@citromail.hu
sexet24@citromail.hu
Sziasztok!
Vp megyéből keresek igényes hölgyet kiadós sexre!
Az érettebb korosztály is bejön!!!
Én 28 éves helyes,kanos pasi vagyok!!!
Vp megyéből keresek igényes hölgyet kiadós sexre!
Az érettebb korosztály is bejön!!!
Én 28 éves helyes,kanos pasi vagyok!!!
Sziasztok!Én egy olyan,ápolt,intelligens,önmagára és környezetére igényes férfit eresek,aki beszállna a párom mellé 3.-nak
sziasztok Nógrád megyéből keresek szex parnereket Lányokat v párokat kizárólag a hölgy kényeztetésére 33 éves srác vagyok 175 magas 75 kg barna haj barna szem 18.5-es szerszámal rendelkezem képcserék emailba ha kíváncsi vagy rám írj üzit a attilaberki@citromail.hu címre puszi a csajoknak
Sziasztok! Győr-Moson-Sopron megyéből vagy a környékéről keresek tapasztaltabb hölgyeket vagy párokat, szabadidő eltöltésére! Sportos 26 éves srác vagyok!
hargitaszekely01@gmail.com
hargitaszekely01@gmail.com
Mi is Békésmegyei pár vagyunk, párt nem kerestek?
(Ez egy válasz andsyl82 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 08:05
Sziasztok.Békés megyei 27/31 pár vagyunk.Hölgy örömére átlagos testalkatú független békés megyei max.45 éves úrat keresünk.
22éves vékony, külsejére igényes pécsi srác vagyok. Nem vágyok többre mint hogy egy nőt kényeztethessek. Akár érzéki, masszázzsal egybekötött élvezet vagy akár vad, extrém szex. Én gondolok rád is és minden tőlem telhetőt megteszek hogy elérd azt a bizonyos érzést.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj, nem bánod meg! Nem várok el semmiféle jutalékot az aktusért, de a helyet biztosítsd.
Email: csakszex91@freemail.hu - képet küldök emailben a méretemről....
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj, nem bánod meg! Nem várok el semmiféle jutalékot az aktusért, de a helyet biztosítsd.
Email: csakszex91@freemail.hu - képet küldök emailben a méretemről....
Roma domináns pasit keresek,nagyon izgatnak.Belváros bp.
Tabuk nélkül.
Csendes fiú aki nem roma.
Tabuk nélkül.
Csendes fiú aki nem roma.
Ápolt,szexmaniashölgyel ismiznek nemcsak. Szexre max 45éves korig.sportos 30as csongrád megyei srác vagyok,válaszokat a borcsok76@citromail.hu i-mail címen várok.....