Sziasztok.28éves srác vagyok.Kortól függetlenül kényeztetnék csajokat hölgyeket.Szolnok megyében lehetőleg Szolnok közelében.
Szia ha érdekel hellyel rendelkezem 06305910921
(Ez egy válasz heléna üzenetére (2013. 05. 08. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 08. szerda 17:00
50 60 IG URAT KERESEK SZEX KAPCSOLATRA BUVOHELY KEL ÜZENJ HA KELLEK SZEGEDI LEGYÉL
50 60 IG URAT KERESEK SZEX KAPCSOLATRA BUVOHELY KEL ÜZENJ HA KELLEK SZEGEDI LEGYÉL
veszprém megyéből sexpartnert keresek.
39/186/88, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mi szarvasi fiu lany par vagyunk.Párokat keresnénk közös programokhoz.Helyunk van de utazni is tudunk.Szeretnénk talalni egy 50 körüli párt akivel minden kiprobalhatnánk.e-mail címunk:bakter1982@gmail.com
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
Hjelsetbe (Norvégia) költöztem ki nyolc hete munka miatt, egyedül lakom egy apartmanba.
Szívesen látnék, fogadnék párt, de inkább egy hölgyet, TEHÁT NEM FÉRFIT KERESEK.
Megbeszélés kérdése az egész.
Ha netalántán erre jártok vagy jársz, írj nyugodtan.
25 éves srác vagyok, átlagos testalkatú, barna hajjal, barna szemekkel, 185 magas, 75 súlyú.
Email: forzaitalia87@freemail.hu
Szívesen látnék, fogadnék párt, de inkább egy hölgyet, TEHÁT NEM FÉRFIT KERESEK.
25 éves srác vagyok, átlagos testalkatú, barna hajjal, barna szemekkel, 185 magas, 75 súlyú.
Szia!
Adj elérhetőséget légyszi!!!! (Ez egy válasz füves üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Adj elérhetőséget légyszi!!!! (Ez egy válasz füves üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
europeum wcben szopok, szopatok!!!!!
Sziasztok!
Szolnoki csini csajszit keresek kényeztetésre!
Írj a sex.75@freemail.hu -ra és megbeszéljük!
Semmi rossz elrontója nem vagyok!
Szolnoki csini csajszit keresek kényeztetésre!
Írj a sex.75@freemail.hu -ra és megbeszéljük!
Semmi rossz elrontója nem vagyok!
Fotózáshoz keresek belevaló szexi amatőr lányt, hölgyet. Részletek mailben. pd8501@gmail.com
Szia!Engem érdekelne! Persze kölcsönös szimpátia esetén!
mostazegyszer1@gmail.com (Ez egy válasz zozo89 üzenetére (2013. 04. 17. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
mostazegyszer1@gmail.com (Ez egy válasz zozo89 üzenetére (2013. 04. 17. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 15:26
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
Sziasztok!Én egy olyan,ápolt,intelligens,önmagára és környezetére igényes férfit eresek,aki beszállna a párom mellé 3.-nak
Kizárólag komoly szándékú,max 35 éves,fejér megyei férfi jelentkezését várom!
Lehetőleg arcképes emailt küldj!
Ha felkeltettem érdeklődésedet a "mostazegyszer1@gmail.com" email címre írhatsz!
Kizárólag komoly szándékú,max 35 éves,fejér megyei férfi jelentkezését várom!
Lehetőleg arcképes emailt küldj!
Ha felkeltettem érdeklődésedet a "mostazegyszer1@gmail.com" email címre írhatsz!
Szűz pasi lányt keres békés megyéből ha érdekel a dolog akkor hívj 06209259598 telefon számon
Hjelsetbe (Norvégia) költöztem ki hét hete munka miatt, egyedül lakom egy apartmanba.
Szivesen szexelnék 50 feleti úral65korig csak aktivak hivjanak anyagi segitséget is el fogadok 47 éves vagyok átlagos alkat 06204612766 nyitot vagyok dolgokra
Szexi Cigány lányt keresek!!szmisi35@freemail.hu
Tolna megyei hölgyhöz, párhoz csatlakoznák 3diknak, a hölgy örömére. arpika1111@ citromail.hu