Sziasztok! Győrben várlak titeket csajok párhoz is szívesen csatlakozok, ha érdekel hívj a 06303281930-as számon vagy dobj egy mailt az mt.molnr2@gmail.com-ra :P
sziasztok. Győrben csatlakoznék párokhoz, csajokat várok!4 mivel pasi vagyok! Fotók hamarosan
Szeged vagy KKI lányt,hölgyet keresek 20-45közt aki szeretne magának hosszutavra egy 20as kupakot.....30/66/11/636
Szia!
Mi 52/62 nö-férfi pár vagyunk Ráckevéről.Tudnánk fogadni ha benne lennél.Elérhetőségünk:csabi501 a Skypen
Üdv Betty Csaba (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 02. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 52/62 nö-férfi pár vagyunk Ráckevéről.Tudnánk fogadni ha benne lennél.Elérhetőségünk:csabi501 a Skypen
Üdv Betty Csaba (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 02. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
39/186/86, Budapesti, férfias, (méret:22/5) férfi vagyok...
Hivj bátran... Tel.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom...
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Hivj bátran... Tel.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom...
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sziasztok!
Mi 32/35 éves fejér megyei férfi-nő pár vagyunk.Csinos duci hölgytaggal.Közös örömökhöz keresünk egy szintén fejér megyei házaspárt párcserés szexre.Duci hölgytagú,hasonló korú párok ,esetleg komoly szándékú szóló fiúk jelentkezését várjuk!Ápoltság,diszkréció adott,és ezt el is várjuk!
A bemutatkozó leveleket ide várjuk:mostazegyszer1@gmail.com
Mi 32/35 éves fejér megyei férfi-nő pár vagyunk.Csinos duci hölgytaggal.Közös örömökhöz keresünk egy szintén fejér megyei házaspárt párcserés szexre.Duci hölgytagú,hasonló korú párok ,esetleg komoly szándékú szóló fiúk jelentkezését várjuk!Ápoltság,diszkréció adott,és ezt el is várjuk!
A bemutatkozó leveleket ide várjuk:mostazegyszer1@gmail.com
Sziasztok én egy egyedülálló fiatalember vagyok békés megyéből nem csatlakozhatnék hozzátok?
(Ez egy válasz szexipar üzenetére (2013. 03. 27. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én egy 34 èves Budapesti sràc vagyok legkedvesebb dolog számomra a punci amit egèsz nap tudnèk simogatni.... Elkèpesztõen szeretek nyalni!!! ameddig csak akarod de egy jò szeretkezès sem áll tõlem tàvol Ha szeretnèl kicsit lazitani csak dõlj hàtra ès èn òrákon át odaadòan kènyeztetlek....kortòl fûggetlenûl Elèrhetôsègem: jarlaxlesky@hotmail.com
Sziasztok! Mi egy fiatal pár vagyunk akik olyan párt vagy csak hölgyet keresünk aki benne lenne abban hogy velem és a párommal el töltsön egy estét vagy éjszakát. 20-35 év közötti jelentkezéseket várjuk. Magunkról: Én:80 kg 175 cm magas vagyok a párom, 53 kg 162 cm.Lehetőleg Bp. vagy környék belit keresünk. Elérhetőségünk: 0670-630-7339 Éjjel-nappal.Sziasztok!
Sziasztok,érdeklődnék hogy ez a csütőrtöki a swinger bulin mennyien szoktak lenni ,szívesen elmennék,hölgy partnerem keresem e célbol,vagy itthoni bulira,sportos bsti srác vagyok.34 éves.kovacszs1978@vipmail.hu.sziasztok.
Heló hölgyek!Ha igényes vagy,szereted a jó és hosszas szexet,írj
Olyan 35-55 közti hölgyet keresek,aki szereti a popsiát kényeztetni,és szívesen töltene velem 1 diszkrét órát.
43 éves vagyok Ócsán lakom,max 30Km-t hajlandó vagyok utazni. Anyagiak kizárva.
Itt elérsz: roffentyu@indamail.hu "hajt a kíváncsiság"
43 éves vagyok Ócsán lakom,max 30Km-t hajlandó vagyok utazni. Anyagiak kizárva.
Itt elérsz: roffentyu@indamail.hu "hajt a kíváncsiság"
18-25 év közötti lányt keresek esti elfoglaltságra ! 23 éves vagyok 188cm\87kg...Eger és környékéről....Utazás megoldható de csak megbeszélés alapján!!! Ha érdekel e-mail-ben keress és ha kérhetnék képet is küldj légyszíves ..(horgasz.magyar@freemail.hu)
Salgótarján- Pásztó-Gyöngyös vonalról kellemes együttlétre tartós partnert keresek 40-53-közötti hölgy személyében. A mátrai hétvégi ház teljes diszkréciót biztosít, amit én is kérek, az ápoltság és a dohányzásmentesség mellett.
Sziasztok 18 éves fiú vesztené el szüzességét tolna megyében. Akit érdekel írjon 1 üzenetet vinzee@citromail.hu ra (185 cm 72 kg)
szia Heléna, engem érdekel, buvó hely van irj a zsoltatoth@gmail.com-ra szegedi vagyok
(Ez egy válasz heléna üzenetére (2013. 05. 08. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 08. szerda 17:00
50 60 IG URAT KERESEK SZEX KAPCSOLATRA BUVOHELY KEL ÜZENJ HA KELLEK SZEGEDI LEGYÉL
Sziasztok
Én 29 a barátom pedig 24 éves.Szegedi ápolt és igényes pár vagyunk.Mostanában beszéd téma nálunk hogy új dolgok felé nyissunk,és arra gondoltunk hogy keresünk egy hölgyet, tabu és gátlásoktól mentes hármashoz
Ha érdekel téged a téma írj.Várjuk a válaszodat, szép napot szia
Én 29 a barátom pedig 24 éves.Szegedi ápolt és igényes pár vagyunk.Mostanában beszéd téma nálunk hogy új dolgok felé nyissunk,és arra gondoltunk hogy keresünk egy hölgyet, tabu és gátlásoktól mentes hármashoz
Ha érdekel téged a téma írj.Várjuk a válaszodat, szép napot szia
Szia Ricsike te hány éves vagy ird meg aztán hivlak puszi Heléna
(Ez egy válasz ricsike001 üzenetére (2013. 05. 09. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Max 35 évesig keresek ápolt,inteligens,igényes férfit aki beszállna a párom mellé 3.-nak.Lehetőleg fejér megyéből.
A válaszokat ide várom:mostazegyszer1@gmail.com
Max 35 évesig keresek ápolt,inteligens,igényes férfit aki beszállna a párom mellé 3.-nak.Lehetőleg fejér megyéből.
A válaszokat ide várom:mostazegyszer1@gmail.com