vp megyei lányok illetve párok vannak? csatlakoznék csoportos sexhez is. írjatok ha beválalósok vagytok. email: szilu85@hotmail.com
Apolt legyen es nagy fasza 20-50 kor szeretne ki probalni.Ha ket fasz bassza meg egyszere a kopasz es szuk pinajat.
(Ez egy válasz wayne27 üzenetére (2013. 10. 10. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen pasit kerestek?
(Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 09. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
békésmegyei 30-as pár pasit keres 3.-nak a hölgy örömére. Ápoltság és szimpátia fontos. Fotós bemtatkozó emaileket várunk a szexiparos@citromail.hu címre. Békésmegyeiek vagyunk ezért ész szerű távolságból írjatok.
Szia 20 éves vagyok milasovszky.mark@gmail.com ra írj részleteket.
(Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 09. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Icu ket pasival dugni akar egyszerre.Szeged
csak sexpartnert - holgyet keresek balassagzarmatrol 18-35 eves korig
Intelligens, modern gondolkodású, budapesti hölggyel ismerkednék. barátságon alapuló testi-lelki kapcsolat céljából. Én 27 éves, 170 magas, 65 kg.
meztelenebed@gmail.com
meztelenebed@gmail.com
szioka,mehet..én 43é ffi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 10. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szegedről lányt keresek!
Szegedről lányt keresek!
50-es telt párhoz van kedved csatlakozni??
(Ez egy válasz csakegyember üzenetére (2013. 09. 18. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 18. szerda 10:21
Hát nem nagy itt a nyüzsi! Szerényebb, nagynak nem momndható, úgy 16 körüli farkammal is beérő, lehetőleg 60 feletti hölgyeményt keresek Veszprém környékén, akinek nem sértő, ha csak alkalmanként szeretném meglátogatni, de akkor bármit, amit csak kíván és hát ami csak telik tőlem. Nagy szerencse lenne, ha egyedülálló és délelőttönként is látogatható. 50-183-80 vagyok, de az alkat nálam nem dominál, tudom szeretni a nagydarab ("nagyseggű, nagymellű, kövér" csajszikat is, ugyanúgy, mint a vékony alkatú, kismellűeket is. Borotválatlan szőrös pina sem hátrány! Ha van esetleg olyan elképzelés is a fejedben, amit kicsit bizarrabbnak. merészebbnek gondolsz, az is érdekelne ám (nagyon is)! Ha a "becs szó" nem is kemény valuta ebben a világban, én akkor is írom, hogy diszkrét vagyok és szeretném ezt vissza is kapni! Egyenlőre talán ennyi, de ha csak valamennyicske olyan is van, amiről azt gondolod, hogy érdekes neked, ne legyints rá egyből, írj "valamit", soha nem lehet tudni előre mindent!
19 éves Pesti fiú keres érett hölgyet!! kényeztetném, akár kamerán keresztül is masztizhatnánk! irj!! szockez@gmail.com
Szeretnem,ha valaki jol le szopna a faszommat szeretnem nagyon belle elvezni a szajaba.Irj ha akarod. tokai55@freemail.hu En meg ki verem a faszodat. Pasi is es no is szophat ha nem gond.
Sziasztok !
Szopni szerető partnert keresek budapesten,ha van helyed annak örünék. Bpesti.jóképű,ápolt pasi vagyok kis intimmel. Mormix@indamail.hu-ra írj.
Szopni szerető partnert keresek budapesten,ha van helyed annak örünék. Bpesti.jóképű,ápolt pasi vagyok kis intimmel. Mormix@indamail.hu-ra írj.
Mezőkovácsháza környékén 20-30 közötti hölgyeket kényeztetnék. willy580@citromail.hu
sziasztok!skypos 3asra keresünk fiut 30-40 körül holnap estére.simon.szabina80@freemail.hu várjuk a leveleket és a cimet.puszi
Pécsről nőt keresek!
huseg88@freemail.hu
huseg88@freemail.hu
sziasztok sexpartnert keresek budapesten és környékén kor nem akadály és anyagiaktól menteset én 170 70 55 éves vagyok nös vagyok diszkréció fontos irj a danika5t@citromail.hu ra
Sziasztok!
39 éves szolnoki férfi vagyok. Hosszútávú,érzéki szexkapcsolatot keresek, csinos Nő személyében.! Fontos az intim ápoltság. Szolnok m1e
sex.75@freemail.hu
39 éves szolnoki férfi vagyok. Hosszútávú,érzéki szexkapcsolatot keresek, csinos Nő személyében.! Fontos az intim ápoltság. Szolnok m1e
sex.75@freemail.hu
sziasztok, szegedi elhanyagolt hőlgyet keresek sex partnernak, csak komoly irjon a zsolta1975@freemail.hu-ra.