kismacska1 engem is érdekelnél 19 éves fiú várja leveled a hardedy1@gmail.com címen
(Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:21
Sziasztok fiatal fiút vagy fiukat keresek kiéhezett középkorú vad macska vagyok!!!
Sziasztok lányok!
Magas, vékony (192cm/84Kg) 35-éves Budapesti nyalás centrikus férfi vagyok.
Imádom a nyelvemmel kielégíteni a hölgyeket!
Lányokkal ismerkednék, akik szeretik a hosszas orális kényeztetést, akár
órákon át, a többszöri orgazmus részedre garantált!
Nagyon szeretem a punci ízét, illatát, örömmel elmerülnék ízletes kelyhedben!
Egyoldalúan is kényeztetlek, de ha te is szeretnéd viszonozni, abban is benne vagyok
Ha szeretnétek, hogy pörgő nyelvem nedves puncitokra tapadjon, írjatok!
e-mail: kovacskri35@gmail.hu
Magas, vékony (192cm/84Kg) 35-éves Budapesti nyalás centrikus férfi vagyok.
Imádom a nyelvemmel kielégíteni a hölgyeket!
Lányokkal ismerkednék, akik szeretik a hosszas orális kényeztetést, akár
órákon át, a többszöri orgazmus részedre garantált!
Nagyon szeretem a punci ízét, illatát, örömmel elmerülnék ízletes kelyhedben!
Egyoldalúan is kényeztetlek, de ha te is szeretnéd viszonozni, abban is benne vagyok
Ha szeretnétek, hogy pörgő nyelvem nedves puncitokra tapadjon, írjatok!
e-mail: kovacskri35@gmail.hu
Sziasztok!
37 éves, budapesti srác vagyok. Kizárólag lányokat, hölgyeket keresek szenvedélyes, nyitott szexcsatákra. todda101@indamail.hu
Ja és bár független vagyok...mivel egyik családtagommal lakom, a hely nálam nem megoldható....bízom benne, ez nem tart vissza hölgyeim, hogy írjatok!!
37 éves, budapesti srác vagyok. Kizárólag lányokat, hölgyeket keresek szenvedélyes, nyitott szexcsatákra. todda101@indamail.hu
Ja és bár független vagyok...mivel egyik családtagommal lakom, a hely nálam nem megoldható....bízom benne, ez nem tart vissza hölgyeim, hogy írjatok!!
Kismacska1 !!!
22 éves Bp-i magas srác vagyok, még sosem voltam nálam jóval idősebbel ha gondolod írj rám: konigsburg1@gmail.com. 19cm -es vagyok (Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
22 éves Bp-i magas srác vagyok, még sosem voltam nálam jóval idősebbel ha gondolod írj rám: konigsburg1@gmail.com. 19cm -es vagyok (Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:21
Sziasztok fiatal fiút vagy fiukat keresek kiéhezett középkorú vad macska vagyok!!!
Békés megyei pár pasit keres 3.nak a hölgy örömére. A jelntkezéseket e-mail formájában várjuk a szexiparos@citromail.hu címre. Ésszerűtlen távolságból ne írjatok.
Kismacska én imádom a vadmacskákat! Egy pervi pasi kiéhezett vágyaidat kielégitené!
Sziasztok! 32éves nem független duci nő vagyok! Házibarátot keresek fejér megyéből max 36éves korig! Aki férjemmel, és nélküle is kényeztetne! Bemutatkozásotokat a mostazegyszer1@gmail.com címre várom!
Sziasztok szolnok illetve vonzáskörében passzív pasi van? Férfias megjelenésű vagyok. Ha szeretnéd hogy jól megszoptassalak, megdugjalak írj bátran. fable25@citromail.hu
Bevállalós, belevaló, igényes lányokat, hölgyeket keresek változatos szexelésre, akiket elhanyagolnak vagy partner hiányban szenvednek. Lehetsz kezdő, segítelek a betanulásban, vagy akár rutinos milf is. A lényeg, hogy korrekt legyen a kapcsolat. 35/184/78-as megbízható srác vagyok. Budapestiek, Budapest környékiek illetve Balaton környékiek jelentkezését várom elsősorban.
parkereso78@indamail.hu
parkereso78@indamail.hu
50-60 éves hölgyeket kenyeztetnék!28 éves sportos férfi!predator0819@freemail.hu
Kár, hogy ilyen messze vagy, szívesen kipróbálnám én is akár kölcsönösen is.
Sziasztok!
Én 22 éves kíváncsi fiú fiú vagyok.
Keresek egy pasit akinek kiverhetném a farkát, akár többször is. Még kezdő vagyok ezen a téren.
Veszprém-Várpalota és környéke.
Email: kezdovp@citromail.hu
Én 22 éves kíváncsi fiú fiú vagyok.
Keresek egy pasit akinek kiverhetném a farkát, akár többször is. Még kezdő vagyok ezen a téren.
Veszprém-Várpalota és környéke.
Email: kezdovp@citromail.hu
Olyan lányokat keresek akik regisztrálnának velem párként egy webkamerás oldalon!!
Szóval kolléganőt!!
Én egy jó megjelenésű 24 éves fiatal férfi vagyok.
Ha érdekel kérlek jelentkezz a kszttomi@gmail.com e-mail címem és megismerkedhetünk ugyanis a szimpátia nyilvánvalóan nagyon fontos!!
puszi
Tomi
Szóval kolléganőt!!
Én egy jó megjelenésű 24 éves fiatal férfi vagyok.
Ha érdekel kérlek jelentkezz a kszttomi@gmail.com e-mail címem és megismerkedhetünk ugyanis a szimpátia nyilvánvalóan nagyon fontos!!
puszi
Tomi
tokai55@freemail.
Titkos másolat
Másolat
Címzett
06706262646
hívjatok fel nem bánjátok meg (Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 05. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Titkos másolat
Másolat
Címzett
06706262646
hívjatok fel nem bánjátok meg (Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 05. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 05. szombat 15:48
Szeretnem,ha valaki jol le szopna a faszommat szeretnem nagyon belle elvezni a szajaba.Irj ha akarod. tokai55@freemail.hu En meg ki verem a faszodat. Pasi is es no is szophat ha nem gond.
http://www.privatszexclub.hu/amator/66696-latinnyo
(Ez egy válasz szexiparos üzenetére (2013. 10. 10. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 10. csütörtök 16:58
békésmegyei 30-as pár pasit keres 3.-nak a hölgy örömére. Ápoltság és szimpátia fontos. Fotós bemtatkozó emaileket várunk a szexiparos@citromail.hu címre. Békésmegyeiek vagyunk ezért ész szerű távolságból írjatok.
Sziasztok!28 éves helyes nagy faszu (22 cm)Fiú vagyok imádom ha keményen szopnak,mindegy csak hatalmas baszást akarok rendezni Veletek!06706262646 hívjatok es basszunk 1 nagyot!
(Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 11. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 11. péntek 10:51
Apolt legyen es nagy fasza 20-50 kor szeretne ki probalni.Ha ket fasz bassza meg egyszere a kopasz es szuk pinajat.
mindennap kiverem,2x,3x,már unom.nőt keresek,jo kurásokra,szopatásokra.
40/186/88, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Hello! Debrecenben keresnék bevállalos hölgyéket diszkrét alkalmi/rendszeres szexre.