SZEXPARTNER kereső....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Ha szexpartnert keresel, itt megteheted.

Az eddigi hozzászólások

... 64 65 66 67 68 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#663   2013. 12. 30. hétfő 10:31
X
férfit szopnék helyem van kov.tibor@indamail.hu
#662   2013. 12. 29. vasárnap 20:25
petrosz89 petrosz89 VIP
Szia,engem érdekelnél!E-mail címet adsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 15. vasárnap 20:31
smile Helló skacok ! Áll a farkatok ? Az ajtóm mindig nyitva.Ha netán időd kevés,szájba spriccelsz és kész! Tövig szopom a farkadat,torkomra nyomhatod a spermádat. SOS francia !! Lehúzod, kiveszed, bekapom, lenyelem ! Nincs kegyelem! smile ÚJPESTEN smile Tolókocsis ,duci nő vagyok
** MODERÁLVA!!!***
#661   2013. 12. 29. vasárnap 04:19
X
Szia. N agy csiklojú hölgyet keresek szeretnélek kényeztetni szeretném nyalni , szopnii a gyönyörü nagy csiklodat kov.tibor@indamail.hu
#660   2013. 12. 27. péntek 22:56
X
Sziasztok

Szabolcsiak (vagy akár hajdúiak), akik még nem tudják hová menjenek szilveszterkor, ha úgy gondoljátok, Club Paradise-ba van három darab előrefoglalásom, amiből az egyik, értelemszerűen az enyém, a másik kettőre lehet jelentkezni. (következőképpen lehet kihasználni a maradék két helyet: 2 pár, 1 pár és 1 férfi, 2 férfi. hölgyeket nem írok, mert olyanok tuti hogy nincsenek, vagy van programjuk, vagy nem jönnének). Sajnos autóval most nem rendelkezem, ezért természetesen beszállok a benzinpénznek a költségébe.

Üdv

email cím: forzaitalia87@freemail.hu
#659   2013. 12. 25. szerda 13:30
X
Szervusz!Érdekelne az ajánlatod.erinmoraj@gmail.com
(Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:21
Sziasztok fiatal fiút vagy fiukat keresek kiéhezett középkorú vad macska vagyok!!!
#658   2013. 12. 22. vasárnap 10:53
X
sziasztok lányt hőlgyet keresek skyp cam chathez legyen kamerád cimem kis.jakab4
#657   2013. 12. 19. csütörtök 15:24
X
Sziasztok!Veszprem megyebol keresek holyet minde jora!farek0523@freemail.hu
#656   2013. 12. 17. kedd 09:32
X
Szia érdekel az ajánlatod e-mail címet adsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
smile Helló skacok ! Áll a farkatok ? Az ajtóm mindig nyitva.Ha netán időd kevés,szájba spriccelsz és kész! Tövig szopom a farkadat,torkomra nyomhatod a spermádat. SOS francia !! Lehúzod, kiveszed, bekapom, lenyelem ! Nincs kegyelem! smile ÚJPESTEN smile Tolókocsis ,duci nő vagyok
** MODERÁLVA!!!***
#655   2013. 12. 16. hétfő 16:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin
Telefonszámot nem adhatsz meg, kizárólag skype vagy e-mail címet! ****
** MODERÁLVA!!!***
#654   2013. 12. 16. hétfő 11:49
X
Szia...
nekem ok.
circling
** MODERÁLVA!!!***
#653   2013. 12. 15. vasárnap 20:31
X
** MODERÁLVA!!!***
#652   2013. 12. 15. vasárnap 20:30
X
--------lány,keresi szeretőjét,nagyvonalú gáláns úr személyében! smile ÚJPESTEN smile Tolókocsis ,duci nő vagyok** MODERÁLVA!!!***
#651   2013. 12. 15. vasárnap 11:39
Gamer Gamer
Olyan budapesti lányt,hölgyet keresek aki élvezi ha egy pasi szájára ülhet,lepisilhet és szexelne egy óriásit stb stb...Én Pesten élek nem független 35 éves 170/70 jóképű srác vagyok.A többit e-mailben,képcserével.
kicsi75@citromail.hu
#650   2013. 12. 15. vasárnap 11:25
kalmankah kalmankah
A fizikai és energiatest szakszerű babrálása profi
módon szeretettel...teljes test...elől-
hátul...energetika és izomzat...svéd-sport-thai-
ayurveda-cellulit-nyirok-tantra kombináció reiki
energiával...csodálatos munkám
van...csodálatos az utam...csodálatos
szolgálatot teszek...csodálatos a jutalmam...a
legintenzívebb és mégis a leggyengédebb fizikai
behatás...test a testet...energetika az
energetikát...mindennap reggel 8 -tól
éjfélig...nálam vagy nálad...120 perc meditáció
a tiszta pillanatokért, a magassabb
tudatszintekért...a testet is naponta fürdetjük,
ugyanez jár az energetikának is. ***MODERÁLVA!!!!
#649   2013. 12. 13. péntek 12:07
raines raines
keresek valakit elsősorban békésben aki leszopná 16 centis farkam
#648   2013. 12. 11. szerda 12:50
X
Jászberény térségéből keresek napközbeni együttlétre szexpartnert, kor alkat nem számít,esetleg párokhoz is csatlakozom a Hölgy örömére! Egy 50-es sportos potens pasi!Utazni tudok! delete1@citromail.hu
#647   2013. 12. 10. kedd 09:34
Cunnillingus_fan Cunnillingus_fan
Szia!

Magas, vékony (192cm/84Kg) 35-éves Budapesti nyaláscentrikus férfi vagyok.
A puncinyalás csodálatos tevékenység, én élvezettel csinálom.
Imádok a nyelvemmel gyönyört okozni a lányoknak!
Nincs finomabb, illatosabb és izgatóbb egy nedves puncinál!
Az orális szex csúcsa a spriccelő orgazmus, elvileg minden nő képes rá, csak el kell
sajátítani a megfelelő technikákat.
Ujjazással, vibrátorral, széles nyelvcsapásokkal és ezek kombinációjával a hölgyek öröme garantált!
Szeretnélek megismerni, biztosan szereted a hosszas orális kényeztetést, akár
órákon át, a többszöri orgazmust részedre garantálom!
Nagyon szeretem a punci ízét, illatát, örömmel elmerülnék ízletes kelyhedben!
Egyoldalúan is kényeztetlek, de ha te is szeretnéd viszonozni, abban is benne vagyok smile
Imádom az orális szexet, a mélytorkot, szerintem te is élveznéd, vagy azt is ha alaposan megdugnálak!
A farkam nem extraméretű, de nagyot tudok élvezni, sok gecivel!!!
Ha szeretnéd, hogy pörgő nyelvem nedves puncidra tapadjon, írj!
Nagyon vágyom már egy ízletes kehelyre!
Élvezzünk együtt!!!

Szép napot kíván
Cunnillingus_fan
(Ez egy válasz tinipuncii üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 16:43
20 eves,.apolt, csinos lany vagyok Tatabanyarol! Olyan (25-35)ferfiakra vagyom akikkel egy onfeledt gangbang party jatszhatnank, es akik lehetoleg haverok (akar 3-4 en)es nem odzkodnak attol hogy egyszerre nyomjak a puncimba a ket faszt! Ha ugy gondoljatok hogy kepesek vagytok megspricceltetni erre az e-mail cimre varom leveleteket: klauu1130@gmail.com
#646   2013. 12. 09. hétfő 02:17
poos poos VIP
sziasztok van itt pápai lány vagy pár kor nem számit poos16@gmail.com ide irhatnak
#645   2013. 12. 08. vasárnap 19:59
X
Sziasztok 28 éves pasi vagyok
Dunaföldvár vagy Solt környéki hölgyet keresek e-mail cimem palipajor@indamail.hu
#644   2013. 12. 08. vasárnap 19:40
anino21 anino21
sziasztok 18 éves fiú vagyok keresek egy női szexpatnert keresek kor nemszámit e-mail cimem.
retro21@citromail.hu

... 64 65 66 67 68 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 01. kedd
Üzenetek: 1963db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 17. kedd

Hírek

ma 01:28
Seggbe pattintva Aki kedveli a hátsó bejárat megrohamozását, annak nem lesz hiányérzete. A jelenet ugyanis bővelkedik közeliekben, ahol nőgyógyászati ismereteit is bővítheti a kedves néző, ugyanakkor a popsi mélyére is bekukkanthat. Kézzel és fasszal is... Tovább
2024. 11. 23. szombat 09:48
Új letölthető filmünk: Gangfucked Vannak olyan csajok, akiknek semmi sem elég. Azt élvezik, amikor egy farok erdő veszi őket, körül, ők pedig egymás után szopják az ágaskodó szerszámokat. De ügyelnek arra, hogy még véletlenül se menjenek el idő előtt, mivel utána jól meg is kúratják... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!