férfit szopnék helyem van kov.tibor@indamail.hu
Szia,engem érdekelnél!E-mail címet adsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 15. vasárnap 20:31
Helló skacok ! Áll a farkatok ? Az ajtóm mindig nyitva.Ha netán időd kevés,szájba spriccelsz és kész! Tövig szopom a farkadat,torkomra nyomhatod a spermádat. SOS francia !! Lehúzod, kiveszed, bekapom, lenyelem ! Nincs kegyelem! ÚJPESTEN Tolókocsis ,duci nő vagyok
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
Szia. N agy csiklojú hölgyet keresek szeretnélek kényeztetni szeretném nyalni , szopnii a gyönyörü nagy csiklodat kov.tibor@indamail.hu
Sziasztok
Szabolcsiak (vagy akár hajdúiak), akik még nem tudják hová menjenek szilveszterkor, ha úgy gondoljátok, Club Paradise-ba van három darab előrefoglalásom, amiből az egyik, értelemszerűen az enyém, a másik kettőre lehet jelentkezni. (következőképpen lehet kihasználni a maradék két helyet: 2 pár, 1 pár és 1 férfi, 2 férfi. hölgyeket nem írok, mert olyanok tuti hogy nincsenek, vagy van programjuk, vagy nem jönnének). Sajnos autóval most nem rendelkezem, ezért természetesen beszállok a benzinpénznek a költségébe.
Üdv
email cím: forzaitalia87@freemail.hu
Szabolcsiak (vagy akár hajdúiak), akik még nem tudják hová menjenek szilveszterkor, ha úgy gondoljátok, Club Paradise-ba van három darab előrefoglalásom, amiből az egyik, értelemszerűen az enyém, a másik kettőre lehet jelentkezni. (következőképpen lehet kihasználni a maradék két helyet: 2 pár, 1 pár és 1 férfi, 2 férfi. hölgyeket nem írok, mert olyanok tuti hogy nincsenek, vagy van programjuk, vagy nem jönnének). Sajnos autóval most nem rendelkezem, ezért természetesen beszállok a benzinpénznek a költségébe.
Üdv
email cím: forzaitalia87@freemail.hu
Szervusz!Érdekelne az ajánlatod.erinmoraj@gmail.com
(Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:21
Sziasztok fiatal fiút vagy fiukat keresek kiéhezett középkorú vad macska vagyok!!!
sziasztok lányt hőlgyet keresek skyp cam chathez legyen kamerád cimem kis.jakab4
Sziasztok!Veszprem megyebol keresek holyet minde jora!farek0523@freemail.hu
Szia érdekel az ajánlatod e-mail címet adsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 15. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló skacok ! Áll a farkatok ? Az ajtóm mindig nyitva.Ha netán időd kevés,szájba spriccelsz és kész! Tövig szopom a farkadat,torkomra nyomhatod a spermádat. SOS francia !! Lehúzod, kiveszed, bekapom, lenyelem ! Nincs kegyelem! ÚJPESTEN Tolókocsis ,duci nő vagyok
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
Telefonszámot nem adhatsz meg, kizárólag skype vagy e-mail címet! ****
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
Szia...
nekem ok.
nekem ok.
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
** MODERÁLVA!!!***
--------lány,keresi szeretőjét,nagyvonalú gáláns úr személyében! ÚJPESTEN Tolókocsis ,duci nő vagyok** MODERÁLVA!!!***
Olyan budapesti lányt,hölgyet keresek aki élvezi ha egy pasi szájára ülhet,lepisilhet és szexelne egy óriásit stb stb...Én Pesten élek nem független 35 éves 170/70 jóképű srác vagyok.A többit e-mailben,képcserével.
kicsi75@citromail.hu
kicsi75@citromail.hu
A fizikai és energiatest szakszerű babrálása profi
módon szeretettel...teljes test...elől-
hátul...energetika és izomzat...svéd-sport-thai-
ayurveda-cellulit-nyirok-tantra kombináció reiki
energiával...csodálatos munkám
van...csodálatos az utam...csodálatos
szolgálatot teszek...csodálatos a jutalmam...a
legintenzívebb és mégis a leggyengédebb fizikai
behatás...test a testet...energetika az
energetikát...mindennap reggel 8 -tól
éjfélig...nálam vagy nálad...120 perc meditáció
a tiszta pillanatokért, a magassabb
tudatszintekért...a testet is naponta fürdetjük,
ugyanez jár az energetikának is. ***MODERÁLVA!!!!
módon szeretettel...teljes test...elől-
hátul...energetika és izomzat...svéd-sport-thai-
ayurveda-cellulit-nyirok-tantra kombináció reiki
energiával...csodálatos munkám
van...csodálatos az utam...csodálatos
szolgálatot teszek...csodálatos a jutalmam...a
legintenzívebb és mégis a leggyengédebb fizikai
behatás...test a testet...energetika az
energetikát...mindennap reggel 8 -tól
éjfélig...nálam vagy nálad...120 perc meditáció
a tiszta pillanatokért, a magassabb
tudatszintekért...a testet is naponta fürdetjük,
ugyanez jár az energetikának is. ***MODERÁLVA!!!!
keresek valakit elsősorban békésben aki leszopná 16 centis farkam
Jászberény térségéből keresek napközbeni együttlétre szexpartnert, kor alkat nem számít,esetleg párokhoz is csatlakozom a Hölgy örömére! Egy 50-es sportos potens pasi!Utazni tudok! delete1@citromail.hu
Szia!
Magas, vékony (192cm/84Kg) 35-éves Budapesti nyaláscentrikus férfi vagyok.
A puncinyalás csodálatos tevékenység, én élvezettel csinálom.
Imádok a nyelvemmel gyönyört okozni a lányoknak!
Nincs finomabb, illatosabb és izgatóbb egy nedves puncinál!
Az orális szex csúcsa a spriccelő orgazmus, elvileg minden nő képes rá, csak el kell
sajátítani a megfelelő technikákat.
Ujjazással, vibrátorral, széles nyelvcsapásokkal és ezek kombinációjával a hölgyek öröme garantált!
Szeretnélek megismerni, biztosan szereted a hosszas orális kényeztetést, akár
órákon át, a többszöri orgazmust részedre garantálom!
Nagyon szeretem a punci ízét, illatát, örömmel elmerülnék ízletes kelyhedben!
Egyoldalúan is kényeztetlek, de ha te is szeretnéd viszonozni, abban is benne vagyok
Imádom az orális szexet, a mélytorkot, szerintem te is élveznéd, vagy azt is ha alaposan megdugnálak!
A farkam nem extraméretű, de nagyot tudok élvezni, sok gecivel!!!
Ha szeretnéd, hogy pörgő nyelvem nedves puncidra tapadjon, írj!
Nagyon vágyom már egy ízletes kehelyre!
Élvezzünk együtt!!!
Szép napot kíván
Cunnillingus_fan (Ez egy válasz tinipuncii üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Magas, vékony (192cm/84Kg) 35-éves Budapesti nyaláscentrikus férfi vagyok.
A puncinyalás csodálatos tevékenység, én élvezettel csinálom.
Imádok a nyelvemmel gyönyört okozni a lányoknak!
Nincs finomabb, illatosabb és izgatóbb egy nedves puncinál!
Az orális szex csúcsa a spriccelő orgazmus, elvileg minden nő képes rá, csak el kell
sajátítani a megfelelő technikákat.
Ujjazással, vibrátorral, széles nyelvcsapásokkal és ezek kombinációjával a hölgyek öröme garantált!
Szeretnélek megismerni, biztosan szereted a hosszas orális kényeztetést, akár
órákon át, a többszöri orgazmust részedre garantálom!
Nagyon szeretem a punci ízét, illatát, örömmel elmerülnék ízletes kelyhedben!
Egyoldalúan is kényeztetlek, de ha te is szeretnéd viszonozni, abban is benne vagyok
Imádom az orális szexet, a mélytorkot, szerintem te is élveznéd, vagy azt is ha alaposan megdugnálak!
A farkam nem extraméretű, de nagyot tudok élvezni, sok gecivel!!!
Ha szeretnéd, hogy pörgő nyelvem nedves puncidra tapadjon, írj!
Nagyon vágyom már egy ízletes kehelyre!
Élvezzünk együtt!!!
Szép napot kíván
Cunnillingus_fan (Ez egy válasz tinipuncii üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 16:43
20 eves,.apolt, csinos lany vagyok Tatabanyarol! Olyan (25-35)ferfiakra vagyom akikkel egy onfeledt gangbang party jatszhatnank, es akik lehetoleg haverok (akar 3-4 en)es nem odzkodnak attol hogy egyszerre nyomjak a puncimba a ket faszt! Ha ugy gondoljatok hogy kepesek vagytok megspricceltetni erre az e-mail cimre varom leveleteket: klauu1130@gmail.com
sziasztok van itt pápai lány vagy pár kor nem számit poos16@gmail.com ide irhatnak
Sziasztok 28 éves pasi vagyok
Dunaföldvár vagy Solt környéki hölgyet keresek e-mail cimem palipajor@indamail.hu
Dunaföldvár vagy Solt környéki hölgyet keresek e-mail cimem palipajor@indamail.hu
sziasztok 18 éves fiú vagyok keresek egy női szexpatnert keresek kor nemszámit e-mail cimem.
retro21@citromail.hu
retro21@citromail.hu