Sziasztok!Szexpartnert keresek kortól függetlenül,akár párok is Csongrád megyéből.Továbbá keresek idősebb hölgyet is!
Fiatal csajszival sexelné.
Szia! Ha már te is unod magadnak csinálni, segitsünk egymáson. Bpi.középkorú, jóképű,nem nagy méretű ffi.vagyok. Hely néha megoldható,de,ha van helyed az szupi lenne. Csak ráérő személy jelentkezzen! Korod, alkatod nem számít ,tisztaság alapfeltétel. Most kezdőnek örülnék,mindenen túllévő, kiégett, kamusnak,csak levelezgető,hitegetőnek persze nem ! Ha érdekel írj kérlek a mormix@indamail.hu címre !
Sziasztok
Én egy nyíregyházi sportos 26 éves srác vagyok. Nagyon szeretnék nyíregyházi vagy környékbeli lánnyal, hölggyel ismerkedni, laza sexkapcsolat céljából. Független vagyok, de inkább titkos kapcsi, vagy sexkapcsi érdekelne.. Ha érdekellek írj atez88@freemail.hura vagy írj valami elérhetőséget és én megkereslek. Van kocsim, tudok utazni is. Kérlek ismerj meg, beszéljünk, küldök képet is.
Én egy nyíregyházi sportos 26 éves srác vagyok. Nagyon szeretnék nyíregyházi vagy környékbeli lánnyal, hölggyel ismerkedni, laza sexkapcsolat céljából. Független vagyok, de inkább titkos kapcsi, vagy sexkapcsi érdekelne.. Ha érdekellek írj atez88@freemail.hura vagy írj valami elérhetőséget és én megkereslek. Van kocsim, tudok utazni is. Kérlek ismerj meg, beszéljünk, küldök képet is.
szía drága engem nagyon érdekelsz én tbányátol 35 km re lakom én meg prícae príceltetem a puncídat adíg nyalogatom még elnem élvezel bele tolom a nyelvemet a puncídba meg a popsídba ís nagyon szertek dugni bedugom a puncídat nem fogod meg báni jelenkez űdv imre kovacsimre965@gmail.com tsz06309736530 jelenkez
(Ez egy válasz tinipuncii üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 16:43
20 eves,.apolt, csinos lany vagyok Tatabanyarol! Olyan (25-35)ferfiakra vagyom akikkel egy onfeledt gangbang party jatszhatnank, es akik lehetoleg haverok (akar 3-4 en)es nem odzkodnak attol hogy egyszerre nyomjak a puncimba a ket faszt! Ha ugy gondoljatok hogy kepesek vagytok megspricceltetni erre az e-mail cimre varom leveleteket: klauu1130@gmail.com
szía lujzíka engem érdekelne a nagy meleíd meg a tőbí szex kapcsolat tbányátol 35 km lakom imre vagyok 58 éves nagyon szeretek dugni ha megfelelek neked írj űdv imre tsz06309736530
(Ez egy válasz Lujzika üzenetére (2012. 10. 05. péntek 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 05. péntek 02:11
Sziasztok, 46 éves szopni szerető nő vagyok, nagy mellekkel és dugható nagy hátsóval Komárom megyéből.
Helyet tudok biztosítani, lehetőleg méretes farokkal rendelkezők keressenek kortól függetlenül.
lujzika4@gmail.com
Helyet tudok biztosítani, lehetőleg méretes farokkal rendelkezők keressenek kortól függetlenül.
lujzika4@gmail.com
Sziasztok!
Keresnék egy úriembert Hajdú-Bihar megyéből vagy a közeléből aki elcsábítaná a feleségemet. A dologban a nehézség az hogy spontán kellene megismerkedni vele és utána meghódítani.Ez nem lesz egyszerű és nem fog hamar menni, de azért reménykedem hogy lesz komoly jelentkező.
Keresnék egy úriembert Hajdú-Bihar megyéből vagy a közeléből aki elcsábítaná a feleségemet. A dologban a nehézség az hogy spontán kellene megismerkedni vele és utána meghódítani.Ez nem lesz egyszerű és nem fog hamar menni, de azért reménykedem hogy lesz komoly jelentkező.
sziasztok keresek Csobánka - Pomáz közeli aktív barátot. de Omszki tó is jó.
http://indafoto.hu/szabilaci/collections
https://www.facebook.com/laszlo.nagy.14811
emailban:elvira35laci@hotmail.com
http://indafoto.hu/szabilaci/collections
https://www.facebook.com/laszlo.nagy.14811
emailban:elvira35laci@hotmail.com
Győrben illetve környékén ismerkednék hölggyel .Győri 37/182/80 helyes vékony-átlagos testalkatú vagyok .
Bővebben emailban : vato33@freemail.hu puszi
Bővebben emailban : vato33@freemail.hu puszi
Sziasztok! Egy lányt keresek, aki elkísérne engem egy wellness hétvégére. Természetesen a költségeket én állom! Érezzük jól magunkat, hiszen kikapcsolódás mindenkinek jár! oldman18@freemail.hu
Sziasztok! Ma délután megyek Kaposvárra. Egy párral találkozom vállalkozó kedvű lány csatlakozhat ha van kedve.
Szexpartnert keresek 20-30 év közötti nőt párokhoz is csatlakozom raines@gmail.hu
Sziasztok!
21 éves srác vagyok!
Vácról keresek csajokat
e-mail:poma4@freemail.hu
21 éves srác vagyok!
Vácról keresek csajokat
e-mail:poma4@freemail.hu
Sziasztok,
Van egy lány partnerem Roxy akivel összejárunk rendszeresen.
Most kitalálta hogy szívesen csinálna egy amatőr videót.
Ehhez keresünk vállalkozó kedvű lányt hölgyet.
Ha lenne kedve valakinek akkor úgy gondoltuk, hogy lehetne ő a kamerás aki felvenne minket.
Azt tudni kell hogy a partnerem nem bi de bármi megeshet.
Ha lenne kedved valaknek akkor nyugodtan írjon.
oldman18@freemail.hu
Puszi
Van egy lány partnerem Roxy akivel összejárunk rendszeresen.
Most kitalálta hogy szívesen csinálna egy amatőr videót.
Ehhez keresünk vállalkozó kedvű lányt hölgyet.
Ha lenne kedve valakinek akkor úgy gondoltuk, hogy lehetne ő a kamerás aki felvenne minket.
Azt tudni kell hogy a partnerem nem bi de bármi megeshet.
Ha lenne kedved valaknek akkor nyugodtan írjon.
oldman18@freemail.hu
Puszi
Szerintem itt a pasik csak álmodoznak a csajokról,egy pasi sem irta még hogy: Milyen szuper ez az oldal,hogy mennyi beválalós csaj van itt,hát van ez igy,biztos a facebookon lógnak,azért nem járnak erre felé..Azért ne felejtsük el a valós helyzetet is,itt 1 lányra 10 pasi jutna,mig forditva meglehet számolni..
Szia!
Nagyon ápolt, valós nyalásfüggő pais vagyok. Fokozatosan megismeretném veled a szex adta örömöket.
Volt már dolgom szűz hölgyel!
mail:bukta8635@gmail.com (Ez egy válasz lucsi üzenetére (2014. 01. 28. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon ápolt, valós nyalásfüggő pais vagyok. Fokozatosan megismeretném veled a szex adta örömöket.
Volt már dolgom szűz hölgyel!
mail:bukta8635@gmail.com (Ez egy válasz lucsi üzenetére (2014. 01. 28. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 28. kedd 17:18
22éves nedves szűk punci keresi kényesztetőtársát 22-28 között, Budapesten. puszika
Egerben keresek érett hölgyet szexkapcsolatra.
Vágyaim
Hölgyekhez, Párokhoz csatlakoznék, akár mindkét fél örömére! Alkat kor nem számít! Búvóhelyem nincs, tudok utazni! bi férfi tagú párok jelentkezését is várom. ! Hölgyeknek csak annyit hogy nyelvtudásom elképesztő és a méreteimmel is elegedettek lehetnek. Sokáig képes vagyok kényeztetni a partnerem.
28 vagyok,ismerkednék ...reeeddevil85@yahoo.com
(Ez egy válasz lucsi üzenetére (2014. 01. 28. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 28. kedd 17:18
22éves nedves szűk punci keresi kényesztetőtársát 22-28 között, Budapesten. puszika
Közös kézi munka végig ? bpi.nem nagy méretű ffi. vagyok. Ha érdekel írj: mormix@indamail.hu emailra