Sziasztok!
Unatkozó,elhanyagolt hölgyeket keresek közös erotikus játékokhoz,kölcsönös örömszerzésre 29-56 között max. 83kg-ig.Nyitott vagyok bármireCFNM light BDSM is jöhet.Anyagiak kizárva,bré kirázva.(hehehe)Emil:joker3.14@citromail.hu Fent vagyok az SOSPartner.hu-n egy fotóval+rövid adatlappal.Regi nélkül + tudod nézni,a kép frankón a brémről készült. Joker Ja igen Tatabányai vagyok,39év 170cm 74kg 120/80
Unatkozó,elhanyagolt hölgyeket keresek közös erotikus játékokhoz,kölcsönös örömszerzésre 29-56 között max. 83kg-ig.Nyitott vagyok bármireCFNM light BDSM is jöhet.Anyagiak kizárva,bré kirázva.(hehehe)Emil:joker3.14@citromail.hu Fent vagyok az SOSPartner.hu-n egy fotóval+rövid adatlappal.Regi nélkül + tudod nézni,a kép frankón a brémről készült. Joker Ja igen Tatabányai vagyok,39év 170cm 74kg 120/80
Sziasztok!
Én egy nagyon kedves odaadó 19 éves debreceni srác vagyok, szex terén kezdő, esetleg ha téged nem zavar, hogy tapasztalatlan vagyok és tanítanál is akkor kérlek írj az email címemre! (csak lányok jelentkezzenek az se baj ha idősebb és debreceni legyen!) : sroavatar@gmail.com
Én egy nagyon kedves odaadó 19 éves debreceni srác vagyok, szex terén kezdő, esetleg ha téged nem zavar, hogy tapasztalatlan vagyok és tanítanál is akkor kérlek írj az email címemre! (csak lányok jelentkezzenek az se baj ha idősebb és debreceni legyen!) : sroavatar@gmail.com
Sziasztok! Veszprém megyében Lányt, hölgyet, párt keresek szex kapcsolatra.Szeretem ha a hölgy kicsit vadabb.Szeretek nudizni meztelenkedni,imádok puncit nyalni.A méretemre nem panaszkodnak Ha gondolod írj fordiati@gmail.com
Sziasztok!
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben smile 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Szia tündérvirág szívesen lennèk ha ugyvan énis tartos kapcsolatba ha bírod az orált nekem az a legfontosabb 20 éves vagyok svédmasszőr jelenleg modell és egy szexfüggő irj ha megszeretnél ismerni sifti95@gmail.com
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 16:46
Bébi 69 sziasztok 20.30 éves fiukal meg ismerkednék hoszú távu kapcsolat céljábol Bács kiskun megyéböl
Budapesti biszex passzív srác vagyok. Szeretek puncit nyalni, dugni. Szeretem ha szopatnak, keményen popsiba dugnak, használnak, szex közben fotóznak filmeznek. Szenvedélyes vad szexhez keresek gátlások nélküli hölgyeket, párokat, urakat. Élvezzünk együtt smile
mail:noire@freemail.hu
http://www.siwiw.com/sex-profiles/112447/?theme=siwiw
mail:noire@freemail.hu
http://www.siwiw.com/sex-profiles/112447/?theme=siwiw
Sziasztok!
30-as, budapesti párként keresnénk egy hölgyet harmadiknak, mindenki örömére. Fizetni nem fizetünk érte. Képet tudunk küldeni. Érdeklődni a ggparbp@gmail.com-on lehet,skype-unk van, nem kamusok vagyunk,komolyan gondoljuk!
30-as, budapesti párként keresnénk egy hölgyet harmadiknak, mindenki örömére. Fizetni nem fizetünk érte. Képet tudunk küldeni. Érdeklődni a ggparbp@gmail.com-on lehet,skype-unk van, nem kamusok vagyunk,komolyan gondoljuk!
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben smile 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Sziasztok.Eger és környékén keresek hölgyet szexre.bagi558@hotmail.com
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében. 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Sziasztok!
Sziasztok!
37 éves pasi ismerkedne hölgyekkel, párokkal minden jóra nyitottan, főleg Zala megyéből, de minden megoldás érdekel. Hosszútávú sexkapcsi érdekelne, amibe sok minden belefér.
37 éves pasi ismerkedne hölgyekkel, párokkal minden jóra nyitottan, főleg Zala megyéből, de minden megoldás érdekel. Hosszútávú sexkapcsi érdekelne, amibe sok minden belefér.
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében. 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Hali 2db 18 éves fiú keres lányok,nők,hölgyek jelentkezését ha szeretnék hogy egy fehér és egy barna fiú kényeztesse Győr környékén az jelezzen sexelek26@gmail.com (ingyen és bérmentve)
szia béby-69 elkérhetném a telefonszámod?
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 16:46
Bébi 69 sziasztok 20.30 éves fiukal meg ismerkednék hoszú távu kapcsolat céljábol Bács kiskun megyéböl
szexpartnert keresek somogyból szexkedvelő lány személyében. irj: ferdso@citromail.hu
Szia Bubos13!
Kérlek ne haragudj a késői válaszért,sok volt a munkánk.
Írj elérhetőséget vagy írj ide : picimonika@citromail.hu
Ott folytatjuk,meg ígérem hogy hamar válaszolok (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek ne haragudj a késői válaszért,sok volt a munkánk.
Írj elérhetőséget vagy írj ide : picimonika@citromail.hu
Ott folytatjuk,meg ígérem hogy hamar válaszolok (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 29. szombat 05:30
sziasztok!
van most bárki online (csaj)? kelet pest és pest menti települések előnyben.
videót is tudok küldeni, ha kérsz.
van most bárki online (csaj)? kelet pest és pest menti települések előnyben.
videót is tudok küldeni, ha kérsz.
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Sziasztok!