Budapesti 40-es,sportos házaspár kölcsönös szimpátia alapján,férfi partnert keres harmadiknak.Kizárólag a hölgy örömére!! acers@freemail.hu
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben hawaii 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
30-as sràc Most a klubban lányt szórakoztatna
Akit érdekel irjon a torrente11@indamail.hu-ra...
Időpontot is megbeszélhetünk
Akit érdekel irjon a torrente11@indamail.hu-ra...
Időpontot is megbeszélhetünk
szexpartnert keresek hölgyek jelentkezését várom aki kiakarja magát élni egy fiatal csödörel irjon a egyol@freemail.hu imélcimre
Debrecenben holnap, vasárnap keresünk egy borotvált intimmel rendelkező, nemdohányzó pasit!!
egy pasi és két forróvérű hölgy mellé, négyesre várjuk jelentkezésed!
e-mailünk: swingerparocska@gmail.com
egy pasi és két forróvérű hölgy mellé, négyesre várjuk jelentkezésed!
e-mailünk: swingerparocska@gmail.com
Sziasztok!
Szolnok és környékéről keresek egy karcsú nőt akivel vétkezhetek a szex oltárán!
40-es 177/82 pasi vagyok. sex.75@freemail.hu
Szolnok és környékéről keresek egy karcsú nőt akivel vétkezhetek a szex oltárán!
40-es 177/82 pasi vagyok. sex.75@freemail.hu
Sziasztok!
Vas megyében keresem tanárnőmet, akivel komoly tanulmányokat folytatnék továbbképzés céljából.
Fiatal sportos testalkatú vagyok. Diszkréció elvárt. Lányok hölgyek jelentkezését várom az alábbi címre
norvasc24@freemail.hu
Vas megyében keresem tanárnőmet, akivel komoly tanulmányokat folytatnék továbbképzés céljából.
Fiatal sportos testalkatú vagyok. Diszkréció elvárt. Lányok hölgyek jelentkezését várom az alábbi címre
norvasc24@freemail.hu
Sziasztok!
Szeretnék egy kedves párral összejönni .
Én 46eves nős férfi diszkrét.
Szeretnék egy kedves párral összejönni .
Én 46eves nős férfi diszkrét.
Egymást szerető harmincas pár vagyunk
Pasi HETERO, 195 cm, 90 kg, 20/6 méret
Hölgy HETERO, 166 cm, 70 kg
Mai napon, estefelé mennénk a sexmoziba, szeretnénk ha lenne ott rajtunk kívül pár vagy potens és VALÓBAN 19 cm feletti pasi....rendszeresen járunk swingerklubba, tudjuk, mit szeretnénk!!!!!
Fontos, hogy mindketten HETEROk vagyunk és szimpátia alapján vennénk be párt, vagy pasit, pasikat...
Írjatok az üzenőfalra...
Pasi HETERO, 195 cm, 90 kg, 20/6 méret
Hölgy HETERO, 166 cm, 70 kg
Mai napon, estefelé mennénk a sexmoziba, szeretnénk ha lenne ott rajtunk kívül pár vagy potens és VALÓBAN 19 cm feletti pasi....rendszeresen járunk swingerklubba, tudjuk, mit szeretnénk!!!!!
Fontos, hogy mindketten HETEROk vagyunk és szimpátia alapján vennénk be párt, vagy pasit, pasikat...
Írjatok az üzenőfalra...
Sziasztok!
Nálam idősebb hölgyeket esetleg velem egykorúakat keresek Debrecenben vagy környékéről, 19 éves férfi vagyok rövid barna haj kékes zöld szem átlagos alkat 175 cm 69kg szexkapcsolatra vagy hosszútávú kapcsolatra az alábbi email címemen elértek ! : sroavatar@gmail.com
Nálam idősebb hölgyeket esetleg velem egykorúakat keresek Debrecenben vagy környékéről, 19 éves férfi vagyok rövid barna haj kékes zöld szem átlagos alkat 175 cm 69kg szexkapcsolatra vagy hosszútávú kapcsolatra az alábbi email címemen elértek ! : sroavatar@gmail.com
Sziasztok!
Én egy nagyon kedves odaadó 19 éves debreceni srác vagyok, szex terén kezdő, esetleg ha téged nem zavar, hogy tapasztalatlan vagyok és tanítanál is akkor kérlek írj az email címemre! (csak lányok jelentkezzenek az se baj ha idősebb és debreceni legyen!) : sroavatar@gmail.com
Én egy nagyon kedves odaadó 19 éves debreceni srác vagyok, szex terén kezdő, esetleg ha téged nem zavar, hogy tapasztalatlan vagyok és tanítanál is akkor kérlek írj az email címemre! (csak lányok jelentkezzenek az se baj ha idősebb és debreceni legyen!) : sroavatar@gmail.com
Nyíregyen keresem titkos partnerem,vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
sziasztok keresem partnerem partnereim szeximádó lánnyal.sportos 30 as fiu. kötetlen kényeztetésre, erotika minden mennyiségben. csak lányoknak privátra képet küldök, Budapest és környéke. klkf@freemail.hu
Sziasztok!Szexpartnert keresek Győr-Moson-Sopron megyében.Én egy 24 éves sportos igényes srác vagyok és elég sok mindenre kapható.☺️Várom lányok és párok jelentkezését!Kérésre képet is küldök!! blazdi@gmail.hu-ra írj bátran diszkréció elvárt és adott is.☺️
Ha tapasztalatlan, kíváncsi kezdő vagy, aki szeretne biztonságosan, nyugodt körülmények között kielégülni, akkor írj nekem,a mormix@indamail.hu email címre. Budapesti 50-s ,fiatalos, ápolt férfi vagyok.
Sziasztok ! Szexpartnert keresek Tolna , Baranya ill. Bácskiskunk megyei lányt ! smile Én szekszárdi vagyok, uh ez a 3 megye simán szóba jöhet... nem vagyok se felélős se lanyha ! Hidd el nem fogsz csalódni, azonal küldök képet magamrol és meggyőződhetsz , hogy Te is akarni fogod .... sokszor ! Az email cimem: centrofly85@gmail.com !!! Irjatok lányok
Sziasztok!
Lassan 5-éves tapasztalattal vállalunk különleges, egyedi webkam szexet!... Ha unod az online chat-et és valami extra virtuális kielégülésre vágysz, keress föl minket ! szexismi@gmail.com
Lassan 5-éves tapasztalattal vállalunk különleges, egyedi webkam szexet!... Ha unod az online chat-et és valami extra virtuális kielégülésre vágysz, keress föl minket ! szexismi@gmail.com
Sziasztok! fiatal házaspár vagyunk, Lány:29, Fiú: 31. Párcserére szeretnénk találni egy fiatal, kifejezetten jó megjelenésű párt. Olyan lányt keresünk aki bírja az anált, a fiú szeressen nyalni. Hetero, jól ápolt pár vagyunk. Helyünk van, Győr-Moson-Sopron megyében. Anyagi támogatás megoldható.
Üzenni lehet: saulajcsocy@gmail.com
Hello en győrben keresenek sexpartner not v akar csatlakoznék is keresre kuldok kepet barmirol