50 körüli párhoz csatlakoznék Székesfehérvár és környékén
szombat este a dob utcai mozizás
Sziasztok! Vonzó, kívánatos szexmániás páromat szeretnem meglepni 2-3 izmos fiatal, nem kis mérettel rendelkező fiúval. Kérlek segítsetek, és fényképpel jelentkezzetek (Blbg1976@hotmail.com) A meglepetés buli napközbeni lenne Budapesten kB egy hónap múlva!
Blbg
Blbg
Gyere ma gangbang party lesz,nem tudjatok véletlenül ki lesz a két mai versenyző?
(Ez egy válasz SteckinoJohn üzenetére (2015. 10. 07. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek van kedve ma dob utcai moziba menni? 30F
Csatlakoznék
(Ez egy válasz tommykraft üzenetére (2015. 10. 06. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 16:05
Sziasztok!
Gang-bang bulihoz keresünk bevállalós pasikat. A hölgy max 8 pasit vállalna be. Méret nem számít. Punciba mehet két farok is egyszerre. Lehet felváltva szopatni is.
Gang-bang bulihoz keresünk bevállalós pasikat. A hölgy max 8 pasit vállalna be. Méret nem számít. Punciba mehet két farok is egyszerre. Lehet felváltva szopatni is.
Sziasztok
én szívesen beugranék, izmos, 195cm magas, potens, 34éves srác vagyok, bitangka2@gmail.com -ra küldjetek mail-t küldök képeket. mikorra terveztétek?
addig is have fun (Ez egy válasz tommykraft üzenetére (2015. 10. 06. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
én szívesen beugranék, izmos, 195cm magas, potens, 34éves srác vagyok, bitangka2@gmail.com -ra küldjetek mail-t küldök képeket. mikorra terveztétek?
addig is have fun (Ez egy válasz tommykraft üzenetére (2015. 10. 06. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 16:05
Sziasztok!
Sziasztok!
Kizárólag DOMINÁNS partnert, vagy párt szeretnék vendégül látni ANGLIÁBAN. Minden költséget fizetek. Szolga típusú, művészlelkű emberke vagyok.
onlineasszisztens4u@gmail.com
onlineasszisztens4u@gmail.com
Budapesti 44N/36F molett pár vagyunk, kedves Hölgyet keresünk hármas szexkapcsolatra hosszabb távra. Kölcsönös szimpátia ápoltság és diszkréció fontos anyagiak kizárva Lehetsz akár kezdő gátlásos vagy XXL méret.
E-mail: ediharmas@indamail.hu
E-mail: ediharmas@indamail.hu
sátoraljaujhelyi 35 éves srác vagyok ,enyhén bi. irjatok.lányok,párok
41 éves férfi Százhalombatta és környékéről anyagiaktól mentes szexkapcsolat keres 22-45 év közötti hölgy személyében. stoncicsa73@freemail.hu
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Lányok, Pesten írhattok. gontam@freemail.hu
Akit érdekel az írjon bátran! kamion24@freemail.hu
Sziasztok!
Hellyel rendelkező 31 éves kis mérettel srác vagyok.
Mindenre nyitott lányok fiuk egyaránt!
Hellyel rendelkező 31 éves kis mérettel srác vagyok.
Mindenre nyitott lányok fiuk egyaránt!
Üdv a hölgyeknek! Kezdő 34 éves pasi keres belevaló tanárnőt Jászberény-Szolnok-Cegléd vonzáskörzetében alkalmi kapcsolatra. Légy 25-40 év között. E-mail: casanowa232@gmail.com. Jelszó: péntek este.
Sziasztok! Ha úgy érzed, elhanyagol a pasid, vagy egyedül vagy, keress bátran! Győri nők jelentkezését várom! Házhoz megyek! bekesikrisz875@gmail.com
sziasztok,én nagyon nagyon szeretnék kizárólag csak nyalni pesten ,28 éves igényes helyes pasi vagyok ,pboyz877@fremmail.hu várok minden kedves jelentkezőt
Szia!
31 éves vagyok biszexuális minderre nyitott!
Szexneked néven vannak képeim itt fent!
31 éves vagyok biszexuális minderre nyitott!
Szexneked néven vannak képeim itt fent!