Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
Egerben keresek alkalmi szexre hölgyet
December 22.-eig tartozkodunk Budapesten. Jokepun, fiatal par vagyunk, es csinos nyilt gondolkodasu not keresunk egy harmashoz. jdawnson69@gmail.com
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Not keresek bizarr extrem sexre,19-töl40-ig.Kreol ,latinos, vekony., nagyobb mellekkel..Jani
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra 65 éves ig lehetsz telt duci , Pest megye Vác és környéke utazni tudok , én 47év 172cm 73kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi220@gmail.com
Pécs környékén idösebb nöt párokat mindenjóra !!
Sziasztok!Igaz hogy hetero vagyok de szeretném lánnyal is csinálni.Nem hármasban.Csak nyíregyháziak és olyanok irjanak akiknek nem számít a súly ( kicsit duci vagyok ) pataki.edike@gmail.com
sziasztok! én heves megyéből szeretnék találni fiatal beválalós lányt akit lehet kényesztetni, ha van olyan annak jelentkezését várom
Budapesti 27 éves srác szexpartnert keres. Idősebbek is jöhetnek Támogatás megbeszélhető.
zsgergely89@gmail.com
zsgergely89@gmail.com
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
Not keresek sex kapcsolatra.Bizarr,extrem stb.19-40-ig ,nagy mell kreol bor,latinos ..Jani
Halihooo
25 éves hetero srác vagyok
Budapesten lakok
Szeretnék megismerni 1-2 csinos hölgyet
Akár még találkozni is velük
Most pedig nyitok magam előtt egy új kaput és nagyon szívesen ki próbálnám és remélem hogy elvezhetem egy pár társaságát! !!!
25 éves hetero srác vagyok
Budapesten lakok
Szeretnék megismerni 1-2 csinos hölgyet
Akár még találkozni is velük
Most pedig nyitok magam előtt egy új kaput és nagyon szívesen ki próbálnám és remélem hogy elvezhetem egy pár társaságát! !!!
Györben 40 párhoz csatlakoznék nagy szerszámmal
Nyíregyházarol lányt hölgyet keresek szexpartnernek anyagiak nélkül. laju85@citromail.hu címen. Kovacstamas487@gmail.com Címen elérhető vagyok köszönöm szépen
Budapesten keresek normális,átlagos embert közös szorakozásokhoz!
Ismerkedés,barátkozás,szex!
Fedezz fel!
Én 32 éves , 89 Kg , 170 Cm magas vagyok életvidám de komoly!
1984biszexualis@citromail.hu
Ismerkedés,barátkozás,szex!
Fedezz fel!
Én 32 éves , 89 Kg , 170 Cm magas vagyok életvidám de komoly!
1984biszexualis@citromail.hu
Nagykanizsa környékéről partnert keresek 696968@citromail.hu
Budapesti lányokat/nőket keresek egy jó szopatásra!
Szolnoki vagy környéki nőt keresek diszkrét kapcsolatra !
40-es pasi vagyok
sex.75@freemail.hu
40-es pasi vagyok
sex.75@freemail.hu
Sziasztok!
Fejér megyei lányokat,asszonyokat,párokat keresek!
Attila
Fejér megyei lányokat,asszonyokat,párokat keresek!
Attila