Szia párommal pont téged keresünk!
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2018. 09. 02. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 02. vasárnap 16:21
Sziasztok! 43eves molett nő vagyok! Cegléd és környékéről keresek szexpartnert! Párhoz is csatlakoznék! Email. jakabreka88@freemail.hu
Szabolcs megye Nyíregyháza 37 éves férfias fiatalos pasi keres ápolt párt, csatlakoznék harmadiknak. részletek emailben : torturoo@vipmail.hu
Sziasztok pécsen keresnék elvált ill szingli lányt /okat heti pár alkalomra hancúrozásra én nős vagyok de ez nekem kevés bármint a sex ismerkedjünk meg ha érdekel a robirobert@citromail.hu irj.én 40 éves rendes srác vagyok u.i:mindenben benne vagyok majdnem
Lemennénk a dob utcába, a dundi nejemmel. , 45-60 közötti pasikat szeretnénk. nem baj ha van bi is smile
Dugás gumival, lövés gumiba, nejem mellére, vagy az én számba. Természetesen heteró is lehet..
(47/163/9ó4 nagy mellek, 59/180/104
Dugás gumival, lövés gumiba, nejem mellére, vagy az én számba. Természetesen heteró is lehet..
(47/163/9ó4 nagy mellek, 59/180/104
Sziasztok! Lányt keresünk közös szexhez a fiú örömömre.
zakynthos2018@citromail.hu.
zakynthos2018@citromail.hu.
Online szexpartner hölgyet keresek. Levelezés, képcsere, masztiban távsegítség, kukkolás stb, mindez nyitottan, ha kell mocskosan. Csak nők, és az írjon, akit érdekel: chethez666@gmail.com
Budapestről és környékéről keresek diszkrét női szexpartnert.
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
Sziasztok!
Budapesti, 29 éves, 190cm, 83 kg sportos srác vagyok, és ismerkednék, hasonló szexuális aktualitással rendelkező nővel, leányzóval. Ha magadra ismertél, és nem vagy szégyenlős, első körben varom az e-mailod a razor2618@gmail.com ra. Fogok válaszolni is! Üdvözlettel:Norbert
Budapesti, 29 éves, 190cm, 83 kg sportos srác vagyok, és ismerkednék, hasonló szexuális aktualitással rendelkező nővel, leányzóval. Ha magadra ismertél, és nem vagy szégyenlős, első körben varom az e-mailod a razor2618@gmail.com ra. Fogok válaszolni is! Üdvözlettel:Norbert
Hölgyeim az 50 feletti korosztályból felső korhatár nincs keresek hölgyeket vad érzéki szexre.
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Sziasztok. Parhoz csatlakoznék mind2fel örömére. Idősebb párokkal is. 17 cm méret. Igényes 180 cm 95 kg vagyok.
Szia. Mi fiatal pár vagyunk duci nőt keresünk 3nak.
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2018. 09. 02. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 43eves molett nő vagyok! Cegléd és környékéről keresek szexpartnert! Párhoz is csatlakoznék! Email. jakabreka88@freemail.hu
Én imádom a duci nőket!!!
Helló. Lányhoz és hölgyekhez csatlakozok akár több alkalomra is.párhoz is csak a högy örömére nyír1 és környéke.Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. jani78204@gmail.com
Sziasztok egy budapesti lányt keresek egy vagy több alkalomra vagy képcsere is erdekel
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
sajnos kamuországból... :-(
(Ez egy válasz almodozo31 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Any ladies wantsome fun at the sex cinema??? I'm there now so drop me an email davestuart247@gmail.com
Sziasztok. Nyíregyháza és környékén keresek hölgyet szexkapcsolatra. Légy igényes. Én 41 éves vagyok. Email címem benkejani197705@gmail.com
Sziasztok! Heves megye déli és Jász-Nagykun Szolnok megye északi részéből keresek tettre kész, igényesés magára sokat adó lányokat, asszonyokat (18-55 éves korig). Én egy 30-as éveiben járó, tanult és jól szituált de folyamatos szexuális kielégítetlenséggel, kiéhezettséggel és nem mellesleg az új dolgok kipróbálása utáni sóvárgással (párkapcsolat mellett is) küzdő átlagos testalkatú heteró vagyok. Na és nem utolsó sorban, sok minden van még a bakancslistán, amit ki kell próbálni és megvalósítani. Ha esetleg hasonló a helyzetünk és a gondolkodásunk, akkor keress bátran. Teljes diszkréciót vállalok minden esetben, ha Te is! Ha érdekel a lehetőség, akkor írj rám a diszkret.lehetoseg@freemail.hu címre!
Sziasztok , Lányt nőt keresek minden jóra kór alkat nem számít , Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év pasi vagyok . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok!
20 éves fiatal srác Budapesten korabeli teli hormonokkal rendelkező lányok jelentkezését várja.
Hogyha magadra találsz, ne várakozz, dugjunk egy hatalmasat! )
Akit érdekel vegye fel velem a kapcsolatot:
E-mail cím: lalika00@freemail.hu
20 éves fiatal srác Budapesten korabeli teli hormonokkal rendelkező lányok jelentkezését várja.
Hogyha magadra találsz, ne várakozz, dugjunk egy hatalmasat! )
Akit érdekel vegye fel velem a kapcsolatot:
E-mail cím: lalika00@freemail.hu