Hármas Nyíregyházi 50-es pár keres hármashoz NOT hosszútávú kapcsolatra hozzánk költözés előny!!A FFI borotvált jó mérettel és hosszan akár egy órán keresztül is bírja a fantasztikus élvezeteklg Nő vékony kopasz puncis.Hozzank koltkzes előny!! Választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
Szia...közepkoru pasi jo kondiban aktiv swingeres ,egyedül vagy hölgyel keres hölgyet pàrt ,hetköznapi örömökhöz ...diszkrèciò bizalom tisztasàg ...ok.trendi@gmail.com
Szia Mindenkinek! Pécsi 55é ffi. vagyok. Keresek hölgyet, párt, tabu mentes, v. érzéki kötetlen közös hancúrozáshoz.....
Ha szereted a hosszan tartó kényeztetést v. a pisilés közbeni nyalást kortól függetlenül várlak a mindentlehet11@gmail.com-on. Szeretem a puncit nyalni, lábakat kényeztetni.......és amit szeretnél.
Ha szereted a hosszan tartó kényeztetést v. a pisilés közbeni nyalást kortól függetlenül várlak a mindentlehet11@gmail.com-on. Szeretem a puncit nyalni, lábakat kényeztetni.......és amit szeretnél.
hello ,középkorú pár ismerkedne párokkal, sex négyesben, egyenlőre csere kizárva,egymás előtt....csordi7204@gmail.com várjuk fényképes jelentkező párokat...hetero párokat, üdv.távolság szimpátia esetén nem számit.
Sziasztok !! 33 éves Pécsi srác vagyok nagyon szeretnék kényeztetni környék beli hölgyeket lányokat kor nem számít . A farkam mindig keményen áll kedvenc pózom 69 és nagyon jól nyalok ....
Sziasztok!
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt) 35 éves korosztályig bezárólag
Elsőként csak ismerkedés e-mailben fb-n stb. majd ha mindannyiunknak megfelel a dolog akkor továbbléphetünk.
Győr e-mail zsed8788@gmail.com
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt) 35 éves korosztályig bezárólag
Elsőként csak ismerkedés e-mailben fb-n stb. majd ha mindannyiunknak megfelel a dolog akkor továbbléphetünk.
Győr e-mail zsed8788@gmail.com
Sziasztok
(Ez egy válasz Xxxzolixxx üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok sexhez lene kedve valakinek?
Sziasztok ! Lányt nőt keresek minden jóra 65 éves ig tartós együtt létre lehetsz telt is , Pest megye Vác és környéke utazni is tudok . 49év pasi vagyok . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok! Párt keresek (fiú - lány) akik bevezetnének a bisex világába. 49 éves Pest megyei ápolt, inteligens férfi vagyok átlagos testalkattal. mail: kefe7910@freemail.hu
sziasztok szolnoki srác sex partnert keres igényes lányok,hölgyek t.kris@citromail.hu
Sziasztok.En egy nagyon sex centrikus ferfi vagyok aki szeret mindent megadni a sexben egy nonekKereseknot akar noket hogy elrepitselek teged titeket az elvezetek birodalmaba ide varom a vaalaszokat zoltan.janurik@gmail.com imadok nyalni!!!
Szia en is szeretnek jelentkezni.Lehetseges?
(Ez egy válasz wayne27 üzenetére (2013. 09. 15. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Van kedved egy kicsit megvadulni velem?
(Ez egy válasz Kismacska1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 16:21
Sziasztok fiatal fiút vagy fiukat keresek kiéhezett középkorú vad macska vagyok!!!
Szia draga van kedved megismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.En is rad verhetem egy alapos dugas utan??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 06. vasárnap 14:01
Sziasztok erika vagyok csütörtökön 10,-én a férjem meglep egy tutty-frutty látogatással kipróbálhatom milyen idegen férfiakon lovagolni miközben többen leélveznek....fiatal fiúk teleélvezhetik a puncimat...gyertek élvezzetek rám 40-50-en ,,,izgató hogy milyen lehet idegen gecis faszokon lovagolni...nagyon izgat a sok geci ahogy folyik belőlem minden honnan...a végén kinyalatom magamat a kedves férjemmel....
Szia draga.Szeretnelek ugy igazan kemenyen megdugni.jelentkezz 06202776010 ezen a szamon ha erdekel az ajanlatom.Nem banod meg!!!
(Ez egy válasz judit86 üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Szeretnelek jol megdugni!!!Akarod???Itt a szamom keress 06202776010
(Ez egy válasz judit86 üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Molett vagy duci hölgytagú párhoz csatlakoznék,a hölgy esetleg mindkét fél örömére. Budapesti és Pest megyei üzeneteket várok illetve a szomszédos megyékből. 48/175/80- as paraméterekkel. Ápolt,diszkrét intelligens férfi vagyok. 20-60-as korosztály leveleit várom. Egy próbát megér....mail: kefe7910@freemail.hu
Sopronbol sex partnert keresek..