hello,
olyan gonddal fordulok hozzatok, hogy nemtudom milyen tel.szamra kuldjek SMS-t a VIP tagsag elerese miatt...en szlovakiabol vaok
olyan gonddal fordulok hozzatok, hogy nemtudom milyen tel.szamra kuldjek SMS-t a VIP tagsag elerese miatt...en szlovakiabol vaok
Hello! Ebben az esetben csak bankkártyával tudsz fizetni, mert az SMS-ben fizetés kizárólag Magyarországon használható! Bankkártyás fizetéshez válaszd az ennek megfelelő opciót a VIP tartalomnál felugró ablakban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 01. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 01. hétfő 18:54

hello,
Hello tegnap regisztráltam vipnek, de véletlen kitöröltem a válasz sms-t ilyenkor mit tudok csinálni ?
Hello! Az oldal alján az e-mail menüpontra kattintva jelezd a problémát ügyfélszolgálati munkatársainknak! Köszönjük!
(Ez egy válasz NewSee üzenetére (2011. 08. 06. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 23:54

Hello tegnap regisztráltam vipnek, de véletlen kitöröltem a válasz sms-t ilyenkor mit tudok csinálni ?
Sziasztok!Egy napos VIP-el regeltem..a képeket ,videókat meg tudom nézni,viszont a filmletöltések nem indulnak el..megoldás?Előre is kösz a választ...remélem még ma megérkezik az egy napos VIP miatt

Szia! Az oldal alján az e-mail menüpontra kattintva jelezd a problémát ügyfélszolgálati munkatársainknak! Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 14. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 14. szerda 15:59
X
VIP

Sziasztok!Egy napos VIP-el regeltem..a képeket ,videókat meg tudom nézni,viszont a filmletöltések nem indulnak el..megoldás?Előre is kösz a választ...remélem még ma megérkezik az egy napos VIP miatt

Sziasztok! VIP tagsággal az amatőr videók is letölthetők?
Szia! VIP tagsággal az összes videót megnézheted, és mindazokat letöltheted, amiket a Letölthető filmek címszó alatt találsz. Egy VIP tagsággal a Privát Szex Club és a Tutti Frutti Party anyagaihoz egyaránt hozzáférsz.
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 02. 07. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hol érhető el a kedvencek menü? Nem találom.
Jogos... dolgozunk rajta, hamarosan elérhető lesz.
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 02. 17. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Rendeltem 30 napos tagságot sms-ben, kétszer le is vette a pénzt, de kódot nem küldtek. Mi a teendőm?
Szia! Az oldal alján középen E-mail menüpontra kattintva írd meg a problémát Ügyfélszolgálatunknak. Ők segítenek
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 02. 24. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 10:51

Sziasztok! Rendeltem 30 napos tagságot sms-ben, kétszer le is vette a pénzt, de kódot nem küldtek. Mi a teendőm?
Sziasztok! Sajnos sok videónál hiába kattintok a legmagasabb felbontásra nem tölti be. Valamelyiknél működik, valamelyiknél pedig nem. Mi az oka?
Az oldalon nem minden videó HD felbontású. Esetleg mutass egy példát, hogy ellenőrizni tudjuk, HD filmeknél is jelentkezik-e ez a probléma.
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 12. hétfő 20:12

Sziasztok! Sajnos sok videónál hiába kattintok a legmagasabb felbontásra nem tölti be. Valamelyiknél működik, valamelyiknél pedig nem. Mi az oka?
szia! pl: http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/507320-Kerti-analparty/30
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2012. 03. 13. kedd 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 13. kedd 01:46

Az oldalon nem minden videó HD felbontású. Esetleg mutass egy példát, hogy ellenőrizni tudjuk, HD filmeknél is jelentkezik-e ez a probléma.
Keressük a hibát, türelmedet kérjük
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 03. 13. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 13. kedd 05:57

szia! pl: http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/507320-Kerti-analparty/30
pl ezt sem tölti be teljesen! http://www.privatszexclub.hu/tv/507445-Niki-PSC-castingon/30
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2012. 03. 13. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézz rá megint légyszi, nálunk ez a videó megy HD-ben is
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 00:03

pl ezt sem tölti be teljesen! http://www.privatszexclub.hu/tv/507445-Niki-PSC-castingon/30
Mostanában jó az HD.
Hol tart a Kedvencek menü?

Szia! A technikai hibákkal kapcsolatos problémákat légyszi továbbra is az ügyfélszolgálatnak jelezzétek, lap alja, e-mail menüpont. Ha ide az oldalra írtok, mi is csak közvetíteni tudjuk a hibát az informatikusaink felé, de közvetlenül megoldani nem tudjuk. A "Kedvencek" menüpontot pedig megtalálod közvetlenül a felhasználóneved mellett, amikor már be vagy lépve az oldalra.
(Ez egy válasz roleee222 üzenetére (2012. 03. 27. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)