Sziasztok.A bogyóéktól(vörös,szemüveges) várható még képsorozat,vagy videó??A legutóbbi is nagyon ütős volt.És egyébként REMEK az oldal.!!!!!!!!
És esetleg magtervezni?????,,Megtudnátok?Aztán megoldom valahogy.
Nem tudunk sajnos egyetlen borítót készíteni, nálunk a legkisebb mennyiség 2 000 darab - a nyomdában szóba sem állnak velünk egy darabért. De biztosan te is tudsz magadnak otthon egyedi, saját borítót készíteni, hiszen a Privát oldalán több remek fotó is található a hölgyről, amelyekből kedvedre válogathatsz!
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 14:38
És esetleg tudnátok nekem késziteni egy cd boritót,amin csak Ő van?Aztán azt lecserélném a psc dvd 7 boritójára???
És esetleg tudnátok nekem késziteni egy cd boritót,amin csak Ő van?Aztán azt lecserélném a psc dvd 7 boritójára???
A VHS kazetták forgalmazása már megszűnt, így ebben nem tudunk segíteni. Ami van róla fotó, azt mindet megtalálod a PSC oldalán.
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 17. vasárnap 08:54
Az már természetesen megvan nekem.De annak a kiadásnak az elején Ő van rajta.Azért szeretném megszerezni.
Csak a boritó miatt KELL nekem.Annyira bejön nekem a hölgy.Itt is van róla jópár képsorozat,aminek nagyon örülök,de szeretnék mindent megszerezni róla.Itt még várható tőle valami?
Az már természetesen megvan nekem.De annak a kiadásnak az elején Ő van rajta.Azért szeretném megszerezni.
Ezt a filmet már DVD formátumban is megvásárolhatod, a Privát DVD 7-es számát keresd. Személyesen a Dob utca 11-ben, az Erotika Centrumban veheted meg, vagy pedig megrendelheted a csomagküldőn keresztül IDE kattintva.
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 03. 16. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 16. szombat 09:10
Lapozgattam a régi újságaim,és a PSC 127-es számában találtam vhs és dvd vásár.Az én kedvenc szereplőm van az elején.A vörös szemüveges hölgy.Tutti Frutti Party házi videó sorozat asszem 19.
Lapozgattam a régi újságaim,és a PSC 127-es számában találtam vhs és dvd vásár.Az én kedvenc szereplőm van az elején.A vörös szemüveges hölgy.Tutti Frutti Party házi videó sorozat asszem 19.
Valami közelebbit nem tudsz írni, hogy konkrétan milyen sorozatot keresel, ugyanis rengeteg kiadott VHS-ünk volt.
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 03. 15. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 18:04
Sziasztok.Nem tudum,hogy valaki tudna segiteni???Kb 10 éve volt a tutti fruttinak szexvideó sorozata(vhs-en) asszem.Na azt a sorozatot keresem.Előre is köszi.
Sziasztok.Nem tudum,hogy valaki tudna segiteni???Kb 10 éve volt a tutti fruttinak szexvideó sorozata(vhs-en) asszem.Na azt a sorozatot keresem.Előre is köszi.
Köszönöm a gyors választ.
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2013. 02. 19. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 19. kedd 16:33
Nincs pisis képsorozata. Itt van az összes kép róla, ami látható: http://www.privatszexclub.hu/amator/151803-Bogyo69/Amator-soro- zatok Ezek közt van szopós is. A blogban és az újságban nem mindenki jelenik meg, ott inkább a kiemelkedőbb szereplőket szeretjük bemutatni.
Nincs pisis képsorozata. Itt van az összes kép róla, ami látható: http://www.privatszexclub.hu/amator/151803-Bogyo69/Amator-soro- zatok Ezek közt van szopós is. A blogban és az újságban nem mindenki jelenik meg, ott inkább a kiemelkedőbb szereplőket szeretjük bemutatni.
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 02. 19. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 19. kedd 15:52
Sziasztok.Bogyo69-es hölgynek pisis képsorozat,vagy esetleg szopós képek??De szivesen szerepelnék vele filmben,vagy képeken.Tudtok ebben segiteni??Tündér ez a nő.
És a blogban sem láttam képeket róla.Pedig ott is lehetne,és egy pár szót is irhatnátok róla.Esetleg ujságban is szánhatnátok neki egy oldalt.Vagy ez már túl sokk kérés?
Sziasztok.Bogyo69-es hölgynek pisis képsorozat,vagy esetleg szopós képek??De szivesen szerepelnék vele filmben,vagy képeken.Tudtok ebben segiteni??Tündér ez a nő.
Jázminnal jelenleg ezek a jeleneteink vannak:
http://www.tuttifruttiparty.hu/amator/138233-Jazmin-MILF (Ez egy válasz kerehelp üzenetére (2013. 01. 31. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.tuttifruttiparty.hu/amator/138233-Jazmin-MILF (Ez egy válasz kerehelp üzenetére (2013. 01. 31. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 31. csütörtök 21:15
Hello! Jázmin Milf nevű hölgynek megtalálható valahol a konyhás jelenete?
Hello! Jázmin Milf nevű hölgynek megtalálható valahol a konyhás jelenete?
Minden fotó fent van a Privát Szex Club oldalán, ami eddig készült
(Ez egy válasz milf fuck üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 15:38
Sziasztok.A Bogyo69 beküldőtöl lehetne még képeket látni???????????????????????,
Sziasztok.A Bogyo69 beküldőtöl lehetne még képeket látni???????????????????????,
Segítsen nekem valaki!! A lány nevére lennék kíváncsi!Köszönöm