Sziasztok!22 éves srác vagyok és nőket keresnék alkalmi vagy akár több alkalmi szexre korhatár mindegy !
Párokat is vagy több lány egyszerre,anyukák,milyen,!Ha érdekel beszéljünk privátba bencem828@gmail.com itt meg találsz!
Párokat is vagy több lány egyszerre,anyukák,milyen,!Ha érdekel beszéljünk privátba bencem828@gmail.com itt meg találsz!
Hölgy szeretőmet keresem bdsm szexre aki szereti a sub switch szerepet nagypitike@hotmail.com
Leendő barátomat keresem. Hellyel rendelkező , bpi.jóképű,ápolt 50s ffi.vagyok.
Sziasztok, Vasárnapi napra keresek hölgyet, kellemes időtöltéshez, korosztály mind1. ferenckanos6@gmail.com
Budapesti 40-es férfi (170cm/90kg) érett Hölgyet keres. Nem a kor számít és a telt/molett testalkat sem zavar. Minden kedves hölgynek szívesen válaszolok, de pasik és párok kérem ne írjanak, mert nem vagyok homo, sem biszex hajlamú.
Szia küldenél képet a feleségedről
(Ez egy válasz feketo üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 12:57
Sziasztok! 60 éves feleségemnek keresek szőrös pinájába beleillő méretes faszt a negyvenesek között
Debreceni, heteró, szingli férfi szeretne gruppen partihoz csatlakozni, max Bp-ig elutazom. Csak heteró buli érdekel- bi lányokat elfogadok, de férfiakat nem akarok látni egymással. E-mail: sportolo1979@gmail.com
Szia! Tudsz képet kűldeni a feleségétől?
(Ez egy válasz feketo üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 60 éves feleségemnek keresek szőrös pinájába beleillő méretes faszt a negyvenesek között
Telefon szexelnek csak nők érdekelnek. Nem beszélgetni akarok. 06303250525
46 éves sportos férfi (185/85) keres párt Budapestről alkattól függetlenül. halmairobi46@gmail.com
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, aki szereti a több pasis felállást ls vele rendszeresen élvezhetem ezt én is! Akár komoly kapcsolatra is. Izgat, ha elöttem dugják a párom! nyes
Olyan hölgyet keresek, aki szereti a több pasis felállást ls vele rendszeresen élvezhetem ezt én is! Akár komoly kapcsolatra is. Izgat, ha elöttem dugják a párom! nyes
Budapesti 53 éves a mai Magyar valóságnak megfelelő alkattal (pocakos) 190 cm és 135 kg szexpartnert keresek.
Viselkedésem, lazaságom a 35 évesekével vetekszik, nem ígérek nagy szerszámot, de azt igen, hogy jól fogod magad érezni. Van párom, de a libidónk eltér ezért nekem szükségem van a ........
Várom jelentkezésed ha Nő vagy, 40 éves alatt vagy.
Viselkedésem, lazaságom a 35 évesekével vetekszik, nem ígérek nagy szerszámot, de azt igen, hogy jól fogod magad érezni. Van párom, de a libidónk eltér ezért nekem szükségem van a ........
Várom jelentkezésed ha Nő vagy, 40 éves alatt vagy.
Sopron vagy környéki lányt keresek
ferenckanos6@gmail.com , írj nekem aztán ismerkedjünk meg.
Sziasztok, 23 tüzes srác vagyok ismerkednék hasonló fiúkkal/férfiakkal, bármiről lehet szó keressetek bátran, Debrecen, csók fiúk! :P :*
Szia sopron vagy környéki lányt kényesztetnék 34 éves hetero pasas vagyok
Sziasztok! Szexre invitálnèk kortól függetlenül hölgyeket, Somogy, Zala, Veszprém, Pest megyei körben előnyben, 26 éves egyedülálló srác vagyok.
SOPRON környéki 34 éves hetero pasas vagyok Sopron vagy környéki lányal ismerkednék irj Bátran szia púszi
Sziasztok!
Fiatal, értelmiségi egyetemista pár (26F, 23L) keresne Debrecenben vagy Hajdú-Biharban elsőkörben más párokat akikkel csere nélkül(!), de egy helységben tudnánk nézni egymást, továbbá fiatal, ápolt hetero vagy bisex férfit mindkettőnk örömére. Jelentkezni a titkoskert3@gmail.com-on tudtok, kérünk titeket hogy rövid bemutatkozást, illetve képet csatoljatok, egyébiránt nem fogunk tudni válaszolni!
Fiatal, értelmiségi egyetemista pár (26F, 23L) keresne Debrecenben vagy Hajdú-Biharban elsőkörben más párokat akikkel csere nélkül(!), de egy helységben tudnánk nézni egymást, továbbá fiatal, ápolt hetero vagy bisex férfit mindkettőnk örömére. Jelentkezni a titkoskert3@gmail.com-on tudtok, kérünk titeket hogy rövid bemutatkozást, illetve képet csatoljatok, egyébiránt nem fogunk tudni válaszolni!