sziasztok 56 eves pasielsösorban hölgyet keres, de parhoz is csatlakozna ha a FF bi egy szopasig belemennek aztan ki tudja mosonmagyarovar -sopron környeke .diszkret megbizhato apolt borotvalt vagyok........ ok.trendi@gmail.com....... irhatok
Sziasztok! Keresek hölgyeket, párokat erotikus levelezés, chat-elés, képcsere céljából. Szívesen keverednék kalandokba is megismerkedés után. Írj a pbmegosztas@gmail.com-ra! Mindenkinek válaszolok!
Sziasztok házaspár vagyunk Hajdú Bihar megyeiek debrecen szabadban szoktunk vállalni heteroszexuális keretek között hármashoz férfit egy óra amit vállalunk feleségem 42 én 33 bővebben Viber 06701586235
Sziasztok,41. Éves Hetero férfi vagyok.Szegeden keresem szexpartnerem,pár vagy személy formájában! grofroad66@gmail.com
Sziasztok, 34 éves normál jól szituált férfi keres párt akár bi hozzáállással, vagy solo férfi/nő. Különlegesebb dolgok kipróbálására, orális játékok pisivel, stb., közös kellemes időtöltésre. Helyem előre megbeszelve van, helyileg Pomázon. 170 cm magas 96 kg 17 cm intim méret. sokcsont@gmail.com
helló sziasztok 41 éves férfi vagyok csatlakoznék párhoz családhoz akár Bács kiskun megyében lakom roma pár előny 19/6 intim méretel rendelkezem
Sziasztok házas párok vagyunk heteroszexuális alapon keresünk férfit helyel rendelkezik olyat szoktunk általában keresni hármashoz $$
zsanetesparja@gmail.com
zsanetesparja@gmail.com
32 éves, inkább sportos,átlagos mérettel rendelkező férfiként szívesen kalandoznék kizárólag alkalmi és hetero alapon. Többes,csoportos, bármi. ht91grupp@gmail.com
Sziasztok házas párok vagyunk Andrea 42 éves én 32. Férfit keresünk heteroszexuális alapon hellyel rendelkező személy keresünk diszkréció mellett és igényesség Alap nálunk és oda vissza 1 óra amit vállalunk többet email címre parokparok63@gmail.com és kizárólag Hajdú Bihar megye
Sullenandor@gmail.com az elerhetosegem
Sziasztok 30 eves sportos srac vagyok es szekpartnert keresek,egy ejszakas kalandot, vekony alacsony lanyt,lany tesokat fiatal aszonyokat 40 eves korig, 60 kg ig
Sziasztok!
50 éves, rendszeresen sportoló férfi vagyok. Swinger érdekelne, de nagyon
50 éves, rendszeresen sportoló férfi vagyok. Swinger érdekelne, de nagyon
Holnapi nap hölgyhöz párhoz csatlakoznék délelőtt Szombathely 70km es közelében sok mindenre nyitott vagyok Babos.sz@freemail.hu tudtok írni várom a válaszotokat
sziasztok Sopron Szombathely Hölgyet keresek 37 éves hetero pasas vagyok
Budapesti 49 éves férfias férfi vagyok! Imádom ha egy pár együtt szop, a cuckold élvezeteket, és mostanában nagyon izgat a 2 farok egy lyukban felállás gondolata, természetesen csak gumival… nincs gondol vele. Őszintén szólva kevés tabum van…. De minden csak megbeszélés kérdése.
Szóval szívesen lennék nálatok házibarát hosszabb távon! Ha lenne kedvetek egy efféle ismerkedéshez, örömmel veszem a válaszotokat!
gatto74a@gmail.cpm
Szóval szívesen lennék nálatok házibarát hosszabb távon! Ha lenne kedvetek egy efféle ismerkedéshez, örömmel veszem a válaszotokat!
gatto74a@gmail.cpm
Üdv, Tatabányán esetleg lenne valaki aki szívesen játszana, esetleg masszázs, vagy bármi ötlet ami élvezettel jár??
Pécsi pár L41/F36 aktív travit keres mind két fél örömére. Kizárólag hosszútávu kapcsolat céljából akár eggyütt élésre is, hárman párban. pecsipartravitkeres3@gmail.com.
Győrben keresem partnerem,, hölgy személyében! Mindenféle finomságra!
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok! Egy májusi estére keresünk egy barátommal Pesten alkalmi partnert, konkrét elvárásokkal, melyek a következők, mivel az éjszaka folyamán teljes mértékben nőként fogunk kezelni: lakkozott láb és kéz körmök, smink, rúzsos száj, harisnya, női ruha, magassarkú, női parfüm. Az első alkalommal anális aktusra nem kerülne sor, viszont a labaiddal kényeztetned kell a kemeny farkunkat, illetve az este során sokat kell szopnod, többszöri erlvezessel, és lenyelessel. Amire még sor kerülhet a programon: közös zuhanyzás, fürdés, popsi nyalás részünkre, hosszan smárolás. Két, 30-as, elegáns, maszkulin, domináns beállítottságú férfit kell kiszolgálnod, a lehető legnőiesebb megjelenéssel és jelenléttel a játék során. Jelentkezésed képekkel a domslutfucker6669@freemail.hu címre várjuk.