Hehehe annyira nem sürgős, csak gondoltam hogy szólok ha már észre vettem amúgy az oldal szerintem király lett nekem bejön a "goldengate" feeling
csak így tovább (Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
csak így tovább (Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 23:36
Hopp, ez valóban súlyos probléma, köszönjük, hogy szóltál! Máris intézkedünk, és elnézést a kellemetlenségért - amilyen gyorsan csak lehet orvosoljuk a problémát!
Az archívum még nem lett lezippelve, csak az
újak, kis türelmet kérünk, esetleg mentsd le addig képenként, ha sürgős a dolog
újak, kis türelmet kérünk, esetleg mentsd le addig képenként, ha sürgős a dolog
Hopp, ez valóban súlyos probléma, köszönjük, hogy szóltál! Máris intézkedünk, és elnézést a kellemetlenségért - amilyen gyorsan csak lehet orvosoljuk a problémát!
újak, kis türelmet kérünk, esetleg mentsd le addig képenként, ha sürgős a dolog (Ez egy válasz HUNGarfield üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
újak, kis türelmet kérünk, esetleg mentsd le addig képenként, ha sürgős a dolog (Ez egy válasz HUNGarfield üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:03
Sziasztok!!
Egy elég súlyos hibát jelentenék. Amikor be vagyok jelentkezve és VIP tag vagyok nem tudok teljes fotósorozatot letölteni egyben mivel a gomb megszűnik létezni. Ha nem vagyok bejelentkezve természetesen ott van.
Üdv Garfield
Egy elég súlyos hibát jelentenék. Amikor be vagyok jelentkezve és VIP tag vagyok nem tudok teljes fotósorozatot letölteni egyben mivel a gomb megszűnik létezni. Ha nem vagyok bejelentkezve természetesen ott van.
Üdv Garfield
Sziasztok!!
Üdv Garfield
Üdv Garfield
A TUTTI FRUTTI oldalon az aktuális napi videóhoz aznap a fotógalériáit is kitesszük.
A PRIVÁT SZEX CLUB oldalán IDE kattintva láthatsz pár fotót a videóból, és egy részletet is megnézhetsz. Amelyik videóhoz van külön fotógaléria, ez szintén a napi legfrissebb anyagoknál lesz látható. De mivel amatőr filmekkel dolgozunk, sok esetben csak a filmet kapjuk meg, és nincs hozzá külön fotóanyag. Ezért tájékozódásnak valóban csak a pár másodperces előzetes marad. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A PRIVÁT SZEX CLUB oldalán IDE kattintva láthatsz pár fotót a videóból, és egy részletet is megnézhetsz. Amelyik videóhoz van külön fotógaléria, ez szintén a napi legfrissebb anyagoknál lesz látható. De mivel amatőr filmekkel dolgozunk, sok esetben csak a filmet kapjuk meg, és nincs hozzá külön fotóanyag. Ezért tájékozódásnak valóban csak a pár másodperces előzetes marad. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 14:59
szep az uj oldal, mondjuk bevalt design, fekete goldengate
ami szerintem sajalatos, hogy eddig a snapshot sorozatbol el lehetett donteni hogy milyen a video, de most egy 15 masodperces kis kivagasbol az egvilagon semmit nem lehet megtudni.
ami szerintem sajalatos, hogy eddig a snapshot sorozatbol el lehetett donteni hogy milyen a video, de most egy 15 masodperces kis kivagasbol az egvilagon semmit nem lehet megtudni.
szep az uj oldal, mondjuk bevalt design, fekete goldengate
Arról, hogy nálunk hogyan töltheted fel amatőr képeidet, bővebben ITT olvashatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 26. szombat 13:16
remelem a feltoltes konyebb lesz mint a gg n. oda azert nem toltottunk mert tul van varialva.
remelem a feltoltes konyebb lesz mint a gg n. oda azert nem toltottunk mert tul van varialva.
Igazad van, vannak még bugok bőven. Hiába teszteltük az oldalt, előre nem láthattunk egy csomó olyan apróságot, amik csak éles üzemmódban derültek ki. Számítottunk hibákra az átálláskor, ezért készültségben is vagyunk, hogy minden anomáliát rövid időn belül megszüntessünk. A hibákért elnézéseteket kérjük, és még egy kis türelmet, valóban nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy minél hamarabb egy valóban hibátlan oldalt nézegethessetek. És: helyes a meglátásod, valóban kikértük a GG-s srácok segítségét a programozásban. De a tartalom színtiszta Tutti Frutti!!!! Bízunk benne, hogy ez érzékelhető
(Ez egy válasz fsscode üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 22:28
A programozótoknak nem mondtátok, hogy a kép sorozatok note-nál a GG: Gold*nG*tet jelent? úgy mint azon az oldalon. Először azt hittem, hogy kompletten át van mentve az adatbázis, de látom csak csemegéztek belőle. Ez miért jó? Várok egy admin válaszára! Amgy jó az oldal csak marha bugos, én így nem tettem volna ki még élesre. (Pár oldal injectálható, ezt még hozzá fűzném)
A programozótoknak nem mondtátok, hogy a kép sorozatok note-nál a GG: Gold*nG*tet jelent? úgy mint azon az oldalon. Először azt hittem, hogy kompletten át van mentve az adatbázis, de látom csak csemegéztek belőle. Ez miért jó? Várok egy admin válaszára! Amgy jó az oldal csak marha bugos, én így nem tettem volna ki még élesre. (Pár oldal injectálható, ezt még hozzá fűzném)
teszteltem én is eleget, mindent nem lehet észre venni.
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 17:27
Köszönjük az észrevételeket, egész nap lobogó hajjal dolgozunk azon, hogy minél gyorsabban kijavítsuk a hibákat. Főleg azért, mert nem akarunk zámbó árpival egy szobában....
Jó az ötlet! Megfontoljuk, bár nem lesz könnyű régi anyagokat találni. Ugyebár akkoriban nem létezett még a digitális technika, így fotókon, diákon vannak csak meg a régi anyagok.
(Ez egy válasz sumaher81 üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 11:35
hmm. tutti frutti party. gyerekkorom kedvenc szexlapja. tervezitek esetleg hogy régebbi anyagokat is bemutattok? szerintem lenne rá igény. madarász adrien, gyöngyi és a régebbi tuti lányok. szívesen nézegetnék róluk új vagy rési képeket is. Üdv!
Nézzük, javítjuk!
(Ez egy válasz análkanál üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 12:56
Vannak még hibák... pl. ha rákattintok egy user-re akkor hiba oldal jön fel.
Köszönjük az észrevételeket, egész nap lobogó hajjal dolgozunk azon, hogy minél gyorsabban kijavítsuk a hibákat. Főleg azért, mert nem akarunk zámbó árpival egy szobában....
(Ez egy válasz análkanál üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 15:16
Az "anyuci" 5 képéhez nem lehet hozzá szólni (nem létező topic), nem mutatja az értékelés. Belekattintva a képbe a jobb oldalon megjelenő "értékeld a sorozatot" box alatt hiányoznak a preview képek. Stb. Ez így nagyon bugos... A tesztelő csapatra ráférne egy pár nap "egyszobában zámbó árpival".
Az "anyuci" 5 képéhez nem lehet hozzá szólni (nem létező topic), nem mutatja az értékelés. Belekattintva a képbe a jobb oldalon megjelenő "értékeld a sorozatot" box alatt hiányoznak a preview képek. Stb. Ez így nagyon bugos... A tesztelő csapatra ráférne egy pár nap "egyszobában zámbó árpival".
YES JÓ
Vannak még hibák... pl. ha rákattintok egy user-re akkor hiba oldal jön fel.
Nagyon tetszik! Az új oldal!
hmm. tutti frutti party. gyerekkorom kedvenc szexlapja. tervezitek esetleg hogy régebbi anyagokat is bemutattok? szerintem lenne rá igény. madarász adrien, gyöngyi és a régebbi tuti lányok. szívesen nézegetnék róluk új vagy rési képeket is. Üdv!
valaki használja az email címem! hogy törölhetem a regisztrációt?
a jelszómra több mint egy órát kellett várni. ezen gyorsíthatnátok egy kicsit. jó lett volna rögtön regisztáció után nézelődni . különben gratula. tetszetős az új oldal. csak így tovább!