Természetesen nem kell(ene) külön kérni minden sorozatnál. Elvileg a sorozat letöltése funkciónak automatikusan kellene rákerülnie minden egyes esetben - de bizonyos sorozatoknál ez mégsem történik meg. Keressük a hibát, reméljük addig is találsz olyan sorozatokat, amiket letölthetsz.
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 06. 19. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 19. vasárnap 18:00
Ne már most komolyan minden képsorozatot külön kell kérni,hogy le lehessen tölteni?Pl a mai-t sem lehet letölteni.......
Ne már most komolyan minden képsorozatot külön kell kérni,hogy le lehessen tölteni?Pl a mai-t sem lehet letölteni.......
Köszi!
Javítva.
Bocsi,de lehetne még egy kérésem?A leszbi sorozatoknál az ápr 5.-i és az ápr 30-ai sorozatot letölthetővé tennétek?Ígérem több kérésem nem lesz .Köszi!
Köszi szépen!
Javítva! A kellemetlenségért elnézésedet kérjük!
Igen, dolgozunk rajta! Türelmedet kérjük
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 06. 14. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 19:52
Sziasztok,akkor az új sorozatokat is letölthetővé teszitek?A mait már le lehet tölteni,de pár sorozatnál (az újabbaknál)ez sajnos nem így van.
Köszi!
Köszi!
Sziasztok,akkor az új sorozatokat is letölthetővé teszitek?A mait már le lehet tölteni,de pár sorozatnál (az újabbaknál)ez sajnos nem így van.
Köszi!
Köszi!
Köszi!
Jogos! Kedden javítjuk, addig is türelmedet kérjük
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 06. 11. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 21:38
Köszi,a régebbi sorozatoknál valóban így van,de pl a legújabb leszbi sorozatoknál nincs ilyen lehetőség
Köszi,a régebbi sorozatoknál valóban így van,de pl a legújabb leszbi sorozatoknál nincs ilyen lehetőség
A képernyő jobb oldalán a sorozat értékelése menüpont felett található a "teljes sorozat letöltése" opció. Erre kattintva egyetlen gombnyomással letöltheted a kívánt fotósorozatot. VIP tagságoddal mindkét oldalhoz a Tutti Fruttihoz és a Privát Szex Clubhoz egyaránt hozzáférsz, a fotósorozatokat letöltheted, az összes videót megnézheted és a letölthető filmeket letöltheted
Amennyiben bármely oldalunkon technikai hibát észlesz, jelezd nyugodtan! Köszönjük (Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 06. 11. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben bármely oldalunkon technikai hibát észlesz, jelezd nyugodtan! Köszönjük (Ez egy válasz storm00 üzenetére (2011. 06. 11. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 10:58
Befizettem a letöltésre,a képsorozatokat miért nem lehet letölteni? 1800-ért már illene azt is letölthetővé tenni nem?
Bocs,úgy tűnik csak pár sorozatnál nem lehetséges
Befizettem a letöltésre,a képsorozatokat miért nem lehet letölteni? 1800-ért már illene azt is letölthetővé tenni nem?
Bármilyen technikai problémád adódik, azt feltétlenül jelezd felénk! Bár eddig más még nem jelezte, hogy gondja lenne a kártyás fizetésnél, de sosem lehet tudni.
(Ez egy válasz quake4 üzenetére (2011. 06. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 15:07
Próbáltam a 30 napost de sajna nem müködik pedig korrekten kitöltöttem minden mezöt,na mindegy késöbb teszek egy ujabb próbát lehet valami gubanc áll fent a kártyás fizetésnél
Próbáltam a 30 napost de sajna nem müködik pedig korrekten kitöltöttem minden mezöt,na mindegy késöbb teszek egy ujabb próbát lehet valami gubanc áll fent a kártyás fizetésnél
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2011. 06. 08. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 14:13
Bankkártyás fizetésnél négyféle időtartamra válthatsz tagságot:
30 napos tagság ára: 6 € (~ 1584 HUF)
90 napos tagság ára: 10 € (~ 2640 HUF)
180 napos tagság: 18€ (~ 4752 HUF)
Éves tagság: 35€ (~9240 HUF)
(A HUF-ban megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos összeg az átváltási árfolyamtól függ!)
Reméljük találsz olyan tagságot, ami kedvező számodra!
(A HUF-ban megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos összeg az átváltási árfolyamtól függ!)
Reméljük találsz olyan tagságot, ami kedvező számodra!
Bankkártyás fizetésnél négyféle időtartamra válthatsz tagságot:
Reméljük találsz olyan tagságot, ami kedvező számodra! (Ez egy válasz quake4 üzenetére (2011. 06. 08. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Reméljük találsz olyan tagságot, ami kedvező számodra! (Ez egy válasz quake4 üzenetére (2011. 06. 08. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 11:06
Hali
Lenne egy kérdésem
Miért nem lehet rövidebb idötartamra vip-tagságot váltani bankártyás fizetéssel?
Nekem tul sok és tul drága lenne egy évre kiváltanom,sms-el pedig nem tudok fizetni mert külföldön vagyok!
Lenne egy kérdésem
Miért nem lehet rövidebb idötartamra vip-tagságot váltani bankártyás fizetéssel?
Nekem tul sok és tul drága lenne egy évre kiváltanom,sms-el pedig nem tudok fizetni mert külföldön vagyok!
Hali
Lenne egy kérdésem
Lenne egy kérdésem
Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételedet, és nagyon sajnáljuk, hogy nem találtál kedvedre való filmeket az oldalon! A DVD-ket úgy igyekszünk összeválogatni, hogy mindenféle kategória megtalálható legyen rajtuk, a tiniktől az érettebb hölgyekig, a csupasz puncin át a szőrös muffig. Mivel sokféle igényt kell kielégítenünk, ezért nem tehetjük meg, hogy kizárólag vékony, borotvált puncijú tinis filmeket válogatunk egy DVD-re, hiszen lehet, hogy másoknak a teltebb, nagycicis puncik jönnek be.
A filmek egy része amatőr film, amit készen kapunk - tehát a vágás és a hang már "hozott" anyag. A Privát Szex Club oldala direkt arra lett kitalálva, hogy amatőr anyagokat mutassunk be, azaz amatőr munkákat hazai amatőr szereplőkkel.
A Privát DVD általad említett jelenetében a férfi szereplő farkába implantátumok vannak beültetve - valóban van, akinek ez a látvány taszító - de szex közben a hölgyeknek különleges érzést nyújt.
Ha úgy érzed, a Privát filmek közt nem találsz kedvedre valót, töltögess a Tutti Frutti Party oldal filmjeiből, hiszen VIP tagságod mindkét oldalra érvényes.
Reméljük találsz majd olyan fotókat és filmeket, amelyek elnyerik tetszésedet! (Ez egy válasz Arabsejk üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A filmek egy része amatőr film, amit készen kapunk - tehát a vágás és a hang már "hozott" anyag. A Privát Szex Club oldala direkt arra lett kitalálva, hogy amatőr anyagokat mutassunk be, azaz amatőr munkákat hazai amatőr szereplőkkel.
A Privát DVD általad említett jelenetében a férfi szereplő farkába implantátumok vannak beültetve - valóban van, akinek ez a látvány taszító - de szex közben a hölgyeknek különleges érzést nyújt.
Ha úgy érzed, a Privát filmek közt nem találsz kedvedre valót, töltögess a Tutti Frutti Party oldal filmjeiből, hiszen VIP tagságod mindkét oldalra érvényes.
Reméljük találsz majd olyan fotókat és filmeket, amelyek elnyerik tetszésedet! (Ez egy válasz Arabsejk üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 23:38
Hali,
nem tudom, hogy egyedül vagyok-e veled, de azért leírom a véleményem.
Az oldal szépen megvan csinálva, átlátható, az vip ára is átlagos.
Ellenben, leszedtem jó pár filmet, és megmondom őszintén nekem kevés jelent nyerte el a tetszésem. Lehet, hogy furcsa vagyok, de nem a 40-es 50-es pufi szőrősökre bukom, márpedig ebből sok akadt. Konkrétan egy estet kiemelnék, a Privát DVD 46. részének 1:42:50-nél kezdődő jelenetét, konkrétan a "férfi" szereplőnek, a péniszét lenne érdemes megnézni a jelenet során. Elmegy a kedvem is az egésztől, ha csak rágondolok. Ami még feltűnt, hogy 1-1 dvdben a vágás, kicsit furcsa van ahol zene van a film alatt és szanaszét van vágva, van ahol semmi hang sincsen.
Nem szeretném megbántani az oldal készítőit, mivel nincsen könnyű dolguk, de a fent említett tapasztalatok, nagyon elvették a kedvem. Bíztam abban, hogy egy nézhető élvezhető amatőr válogatást találtam,de sajnos tévednem kellett.
nem tudom, hogy egyedül vagyok-e veled, de azért leírom a véleményem.
Az oldal szépen megvan csinálva, átlátható, az vip ára is átlagos.
Ellenben, leszedtem jó pár filmet, és megmondom őszintén nekem kevés jelent nyerte el a tetszésem. Lehet, hogy furcsa vagyok, de nem a 40-es 50-es pufi szőrősökre bukom, márpedig ebből sok akadt. Konkrétan egy estet kiemelnék, a Privát DVD 46. részének 1:42:50-nél kezdődő jelenetét, konkrétan a "férfi" szereplőnek, a péniszét lenne érdemes megnézni a jelenet során. Elmegy a kedvem is az egésztől, ha csak rágondolok. Ami még feltűnt, hogy 1-1 dvdben a vágás, kicsit furcsa van ahol zene van a film alatt és szanaszét van vágva, van ahol semmi hang sincsen.
Nem szeretném megbántani az oldal készítőit, mivel nincsen könnyű dolguk, de a fent említett tapasztalatok, nagyon elvették a kedvem. Bíztam abban, hogy egy nézhető élvezhető amatőr válogatást találtam,de sajnos tévednem kellett.