Szia 24 vagyok 06303668186
(Ez egy válasz ErdekesKalandozas üzenetére (2020. 12. 01. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 13:00
Sziasztok! 36 éves házas nő vagyok. Szeretnék megismerkedni egy 18-25 év között férfivel, akit hosszútávon tanítgathatnék. Régi vágyam ez, a férjem pedig áment mondott a vágyaimra. Nem keresek kigyúrt bikát, inkább egy vékony, vagy átlagos testalkatú férfit, aki szerényebb típus. Nem szeretem a durva dolgokat, nincs semmilyen perverzióm, egyszerűen csak örömet akarok okozni és közben én is élvezni az együttléteket. Ha magadra ismertél, akkor a: pheni8484@citromail.hu email címre várod a leveled! Én igényes, ápolt, vonzó Nőnek tartom magam. Te is legyél ápolt, igényes, egészséges!
Sziasztok Gy-M-S megyei srác vagyok lányt, hölgyet, párokat keresek hancurozásra! Nem az a cél hogy minden este más legyen hanem hogy kialakitsunk egy folyamatos kapcsolatot! Írj viberen 06706759787
Szia.Aktuális még?Engem érdekelne
(Ez egy válasz ErdekesKalandozas üzenetére (2020. 12. 01. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 13:00
Sziasztok! 36 éves házas nő vagyok. Szeretnék megismerkedni egy 18-25 év között férfivel, akit hosszútávon tanítgathatnék. Régi vágyam ez, a férjem pedig áment mondott a vágyaimra. Nem keresek kigyúrt bikát, inkább egy vékony, vagy átlagos testalkatú férfit, aki szerényebb típus. Nem szeretem a durva dolgokat, nincs semmilyen perverzióm, egyszerűen csak örömet akarok okozni és közben én is élvezni az együttléteket. Ha magadra ismertél, akkor a: pheni8484@citromail.hu email címre várod a leveled! Én igényes, ápolt, vonzó Nőnek tartom magam. Te is legyél ápolt, igényes, egészséges!
Meg mindig kerestek? Ha igen, merre? sokcsont@gmail.com
(Ez egy válasz Gina20000801 üzenetére (2020. 10. 20. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten Pest megYében csatlakoznék pàrokhoz! kedvencman@gmail.com
Sziasztok!
Feri vagyok 24 éves sportos fiatalember, kedves, intelligens.
Egyedülálló vagyok így szeretnék kedves HÖLGYEKET invitálni kellemes időtöltéshez.
https://xhamster.com/users/mateossx
ferenckanos6@gmail.com
Érettebb hölgyeket is szívesen kényeztetek!
Egyedülálló vagyok így szeretnék kedves HÖLGYEKET invitálni kellemes időtöltéshez.
ferenckanos6@gmail.com
21 éves srác vagyok,csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére
szivesen beszállnék hozzátok
(Ez egy válasz Gina20000801 üzenetére (2020. 10. 20. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 26 éves teltebb srác vagyok. keresek párokat akihez csatlakozhatnék csak is a nő örömére!
kasznis19@freemail.hu
kasznis19@freemail.hu
Heló fiatal pár agyunk a párom kiakarja próbálni a még egy no meg én békés megye
Szia! Én szívesen jelentkeznék harmadiknak, bár abszolút tapasztalatlan vagyok ilyen téren, remélem ez nem probléma. 40 éves vagyok, ápolt, igényes, intelligens férfi! Email címem: erdekeskalandozas@citromail.hu
(Ez egy válasz Renegát üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 15. vasárnap 12:19
Sziasztok 45/40 pár vagyunk férfi beszállót keresünk a hölgy örömére.
Sziasztok 45/40 pár vagyunk férfi beszállót keresünk a hölgy örömére.
Sziasztok! Kimondottan ápolt, igényes, intelligens, sötétbarna hajú és szemű, fiatalos 40-es férfi keres egymást szerető párt közös, hosszú távú kalandozásokhoz, kizárólag a hölgy örömére.
Ilyen téren teljesen tapasztalatlan vagyok. Rendelkezem autóval, mobil vagyok. Fontos számomra a szenvedélyesség és a türelem. Email címem: erdekeskalandozas@citromail.hu
Ilyen téren teljesen tapasztalatlan vagyok. Rendelkezem autóval, mobil vagyok. Fontos számomra a szenvedélyesség és a türelem. Email címem: erdekeskalandozas@citromail.hu
Sziasztok!
Fecó vagyok 25 éves, sportos fiatalember.
Utazni tudok bárhova, kizárólag hölgyek részére szeretnék kényeztetès nyújtani, KORTÓL FÜGGETLENÜL keressenek bizalommal, Vieberen és e-mailben tudunk beszélni.
ferenckanos6@gmail.com
Fecó vagyok 25 éves, sportos fiatalember.
Utazni tudok bárhova, kizárólag hölgyek részére szeretnék kényeztetès nyújtani, KORTÓL FÜGGETLENÜL keressenek bizalommal, Vieberen és e-mailben tudunk beszélni.
ferenckanos6@gmail.com
Sziasztok.
23 éves biszex srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék szívesen 3. Személynek vagy feleségeket kurnék Pécsen.
mark971129@gmail.com
23 éves biszex srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék szívesen 3. Személynek vagy feleségeket kurnék Pécsen.
mark971129@gmail.com
Sziasztok!
ferenckanos6@gmail.com
ferenckanos6@gmail.com
Sziasztok 18 éves Fehérvári srácként párt keresek
Pasit keresünk hármas örömömre.hőlgy örömére!.hétvégére.
Érdekelhet minket!
(Ez egy válasz Omon04 üzenetére (2020. 07. 26. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 26. vasárnap 16:54
Békéscsabán, 35 éves pár,keres párt egymás előtti szexre, párcsere nélkül.