attilaviki7@gmail.com bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk 43 éves korig helyed legyen
Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk 43 éves korig helyed legyen hetero fiút nem keresünk.
Fiatal, értelmiségi egyetemista pár (26F, 23L) keresne Debrecenben vagy Hajdú-Biharban elsőkörben más párokat akikkel csere nélkül(!), de egy helységben tudnánk nézni egymást, továbbá fiatal, ápolt hetero vagy bisex férfit mindkettőnk örömére. Jelentkezni a titkoskert3@gmail.com-on tudtok, kérünk titeket hogy rövid bemutatkozást, illetve képet csatoljatok, egyébiránt nem fogunk tudni válaszolni!
Szép napot, 26 éves, sportos, kedves, intelligens fiatalember szeretne hölgyekkel barátság extrákkal kapcsolatos, jön a jó idő, szorakozhatunk a szabadban is!
Sziasztok,
párommal szeretnénk egy másik párral kipróbálni. Röviden pár szóban bemutatkoznánk, hogyha ezek alapján szimpatikusak vagyunk akkor utána cserélhetnénk képeket.
A Hölgy 20 éves, 174 cm, kb 80 kg. Ott kerek ahol kell, gyönyörű hatalmas mellek és kerek popsi..és persze friss zamatos punci!
Jómagam 26 éves vagyok, 180 cm és 88 kg. Sportos és joképű srác vagyok a legtöbb nő szerint.
Korban nem ragaszkodunk a 20-as éveikben járó párokhoz, érdeklenenk a 30-as, 40-es párok is.
Amenniyben szimpatikusak vagyunk, írjatok mihamarabb, hogy tudjuk egymást élvezni.
Addig is puszi:
K&B (Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2021. 04. 13. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
párommal szeretnénk egy másik párral kipróbálni. Röviden pár szóban bemutatkoznánk, hogyha ezek alapján szimpatikusak vagyunk akkor utána cserélhetnénk képeket.
A Hölgy 20 éves, 174 cm, kb 80 kg. Ott kerek ahol kell, gyönyörű hatalmas mellek és kerek popsi..és persze friss zamatos punci!
Jómagam 26 éves vagyok, 180 cm és 88 kg. Sportos és joképű srác vagyok a legtöbb nő szerint.
Korban nem ragaszkodunk a 20-as éveikben járó párokhoz, érdeklenenk a 30-as, 40-es párok is.
Amenniyben szimpatikusak vagyunk, írjatok mihamarabb, hogy tudjuk egymást élvezni.
Addig is puszi:
K&B (Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2021. 04. 13. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 13. kedd 16:38
Sziasztok!152/56/54 és 180/85/56 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk: zodit64@gmail.com
Sziasztok! Parokhoz catlakozék a hölgy kényeztetéséhez! Hajdu- Biharban és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!;
Kíváncsian várunk..
(Ez egy válasz Maxi_69 üzenetére (2020. 10. 25. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 25. vasárnap 17:59
Sziasztok.
23 éves biszex srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék szívesen 3. Személynek vagy feleségeket kurnék Pécsen.
mark971129@gmail.com
23 éves biszex srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék szívesen 3. Személynek vagy feleségeket kurnék Pécsen.
mark971129@gmail.com
Sziasztok csatlakoznék párhoz, lányhoz, imádok nyalni, Esztergom, és környéke
Sziasztok!152/56/54 és 180/85/56 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk: zodit64@gmail.com
az izgató számunkra ha a férj elött dugják-szopatják patriciát.föleg ha többen.
Sziasztok!
Ha még aktuális, akkor beszéljünk. (Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még aktuális, akkor beszéljünk. (Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 01. hétfő 19:41
üdvözlet mindenkinek
mi egy fiatal pár vagyunk 30/25
keresünk megbizható normális párt vagy férfit esetleg lányt aki csatlakozna hozzánk
keresünk megbizható normális párt vagy férfit esetleg lányt aki csatlakozna hozzánk
Szia irtam
(Ez egy válasz atiiis91 üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 23:45
Sziasztok!
30 eves fiatalos atlagos testalkatu Debreceni srackent keresek a kornyeken parokat 3mas szexhez igaz tapasztalatlan vagyok hiszen meg nemjott ossze mar evek ota pedig regi almom :( illetve idos holgyeket is kenyeztetnek imadom az erett noket
Email cimem: fallenpainting@gmail.com
30 eves fiatalos atlagos testalkatu Debreceni srackent keresek a kornyeken parokat 3mas szexhez igaz tapasztalatlan vagyok hiszen meg nemjott ossze mar evek ota pedig regi almom :( illetve idos holgyeket is kenyeztetnek imadom az erett noket
Szia en 23 eves vagyok , ha tobbminden erdekelne egyeztessunk
(Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
üdvözlet mindenkinek
Sziasztok! Olyan csinos párt keresek, akiket izgat ha kukkolják őket, esetleg harmadikat keresnek. Igényes negyvenes pasi vagyok. Észak Pest, Buda és környéke. tttiii12@gmail.com
szia merre laktok
(Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
üdvözlet mindenkinek
üdvözlet mindenkinek
Sziasztok Veszprém körzetéből párokhoz csatlakoznék 43 éves férfi vajdatico@citromail.hu várom jelentkezéseteket
Sziasztok!
Sziasztok !
Kezdő, 40 feletti pár vagyunk. Baráti társaságot keresek ahol nagymellű páromat jól megkefélik. 18-60 éves korig lehet jelentkezni. Lehetőleg Szolnok,Békésmegye.
valuskatibor@citromail.hu
Ide is irhattok.
Kezdő, 40 feletti pár vagyunk. Baráti társaságot keresek ahol nagymellű páromat jól megkefélik. 18-60 éves korig lehet jelentkezni. Lehetőleg Szolnok,Békésmegye.
valuskatibor@citromail.hu
Ide is irhattok.
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápán lakom. VAGY SKYPE SZEX IDE IRHATOK poos16@gmail.com