Ment rá válasz! Lehet spam-nal találjátok meg
(Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 30. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ment a mail!
(Ez egy válasz Panda773 üzenetére (2016. 04. 30. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 30. szombat 16:03
Sziasztok!
Engem is erdekelne a dolog.
b.robert7@hotmail.com címen elértek
b.robert7@hotmail.com címen elértek
Sziasztok!
b.robert7@hotmail.com címen elértek (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 29. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
b.robert7@hotmail.com címen elértek (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 29. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 29. péntek 12:23
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, ügyes szép leányzó és korai magömléses fiú. Mindkettőnk szórakozására keresünk fiút, lányt, párokat. Csak értelmes jelentkezők írjanak!
Sziasztok!
Én is jelentkeznék Email címem: sokcsont@gmail.com
Köszi előre is!
Én is jelentkeznék Email címem: sokcsont@gmail.com
Köszi előre is!
Írtunk!
(Ez egy válasz andjoseph89 üzenetére (2016. 04. 29. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 29. péntek 13:44
Sziasztok!
Ezen az e-mail címen megbeszélhetjük: andjoseph89@gmail.com
Üdv,
András
Üdv,
András
Sziasztok!
Üdv,
András (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 29. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv,
András (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 29. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 29. péntek 12:23
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, ügyes szép leányzó és korai magömléses fiú. Mindkettőnk szórakozására keresünk fiút, lányt, párokat. Csak értelmes jelentkezők írjanak!
Sziasztok 30 éves 186 cm 90 kg vagyok hölgyet vagy párokat keresek huncutkodni Budapest és Pest megye. kari0603@freemail.hu
Sziasztok!
36 éves ápolt, intelligens srác vagyok - vastag és kemény farokkal -, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó párhoz, kisebb gruppen bulihoz csatlakoznék Budapesten (és a közelében)!
36 éves ápolt, intelligens srác vagyok - vastag és kemény farokkal -, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó párhoz, kisebb gruppen bulihoz csatlakoznék Budapesten (és a közelében)!
26 éves , ápolt srác csatlakozna párokhoz, csoportokhoz, kor nem számít Budapest vagy Fejér megye
Sziasztok!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
kedvcsináló kép
(Ez egy válasz fuszlee üzenetére (2016. 03. 18. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 21:31
Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni
sziasztok! Eger közelében keresek nőket 18-50 éves korig akár 2 nő is jöhet talán pár, helyem nincs :/ skypra vegyetek fel : kerzoo1 vagy emailben küdljetek képet és írjatok, janeszsz@freemail.hu
Ma délutáni vagy esti időtöltéshez keressük bi párok társaságát! Bgyarmat-Vác-Bp vonalon! utazni tudunk
Írj smst305271451
(Ez egy válasz irjmanekem üzenetére (2016. 03. 30. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 13:51
Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
sziasztok !
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz rigó üzenetére (2016. 03. 30. szerda 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ápolt illatos férfiként szeretnék jelentkezni, irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:36
Sziasztok 40-es kedves feleség vagyok...gyönyörű csuszi puncival ....szeretnék egyszerre sok férfival szeretkezni a férjem jelenlétében ....szeretném kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak vannak bennem....
Melinda pina barátnőm dugatására keresünk fiúkat debrecen.
28 éves miskolci àpolt borotvàlt sràc vagyok szívesen csatlakoznék pàrokhoz csoportokhoz!