Sziasztok! Békésmegyében vagy Szolnokon keresünk LÁNYT VAGY PÁRT. Helyed (helyetek) legyen, utazni tudunk.
sziasztok hajdubiharbol keresunk párokat mi 43 évesek vagyunk.imádunk sexelni barátság és diszkrécio fontos swingerbe is menék hajdubiharba akár házhoz is.
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Sziasztok Győrben csatlakoznék párhoz fiatal 25 éves srác vagyok 180 magas 70 kiló alul csupasz 19 5 vastag ! vaszvasz17@freemail.hu írjatok köszönöm
...
(Ez egy válasz Perverzpár7883 üzenetére (2016. 06. 04. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 04. szombat 11:06
Sziasztok! Biszex párokkal ismerkednénk 4 es gabalyodásra!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek sexpartnernek hosszútávon.imádok nyalni,farkam 17 cm borotvált vagyok és kultúrált.olyant is keresek aki szeret kocsikázni,mert az országot járom minden nap.Bp-ről indulok és oda is jövök vissza.
popperjozsef77@gmail.com
popperjozsef77@gmail.com
Szia rigo ! tom75930@gmail.com
Szia Rigó-
Engem is érdekelne. farokharomszog@freemail.hu
Engem is érdekelne. farokharomszog@freemail.hu
Hello rigó, én jelentkezek az akcióra. Küldj emailt az elvárásokról: derum@freemail.hu
21-éves szép kerek seggű barátnömnek keresunk nagy farku pasit àllandó dugatàsára lehetsz idosebb is.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek sexpartnernek hosszútávon.imádok nyalni,farkam 17 cm borotvált vagyok és kultúrált.olyant is keresek aki szeret kocsikázni,mert az országot járom minden nap.Bp-ről indulok és oda is jövök vissza.
popperjozsef77@gmail.com
popperjozsef77@gmail.com
Sziasztok!
Ha mégis/újra keresnétek fiút...
36 éves ápolt, intelligens, 185cm magas, normál testalkatú srác vagyok - vastag és kemény intimitással -, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó párhoz, kisebb gruppen bulihoz csatlakoznék Budapesten (és a közelében)!
gaboratigris@gmail.com (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 05. 17. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha mégis/újra keresnétek fiút...
36 éves ápolt, intelligens, 185cm magas, normál testalkatú srác vagyok - vastag és kemény intimitással -, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó párhoz, kisebb gruppen bulihoz csatlakoznék Budapesten (és a közelében)!
gaboratigris@gmail.com (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 05. 17. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 17. kedd 10:11
köszönjük a sok jelentkezőt Fiút sikerült találnunk ![vagy párt,vagy nőt keresünk jelentkezni hazaspar20@freemail.hu cimen tudtok
Sziasztok!! házaspárt,párt, vagy szóló holgyet szopatnék.......................
Sziasztok! Biszex párokkal ismerkednénk 4 es gabalyodásra!
Szia, én 27 éves vagyok igaz, de jelentkeznék mind két fél örömére sokcsont@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 14:01
Sziasztok, mi egy 50-es pár vagyunk. Hármas játékokhoz keresünk nem független férfit 45-50 évest, aki beszáll hetero és bi témában mindkét fél örömére és saját magáéra is.
50 feletti nagy farkú borotvált urat keresünk
Sziasztok! Merre vagytok? titkosboy@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 14:01
Sziasztok, mi egy 50-es pár vagyunk. Hármas játékokhoz keresünk nem független férfit 45-50 évest, aki beszáll hetero és bi témában mindkét fél örömére és saját magáéra is.
Sziasztok! Merre vagytok? titkosboy@gmail.com
(Ez egy válasz szopo üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönjük a sok jelentkezőt Fiút sikerült találnunk ![vagy párt,vagy nőt keresünk jelentkezni hazaspar20@freemail.hu cimen tudtok