Szia.írj sexbp40@gmail.com
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 11:15
Sziasztok !Molett Ceglédi nő vagyok !Hosszú távra keresek szexpartnert,esetleg párhoz is csatlakoznék teljessen kezdő vagyok ! De imádom a szexet ! email:jakabreka88@freemail.hu
Sziasztok.Bp 180.95.49 pasi a hölgy kényeztetésébe besegitene smile sexbp40@gmail.com
Sziasztok , idős vagy fiatal párhoz beszállnék Pest megye Vác és környéke ,én 172cm 74kg 47év barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok.Bp 180.95.49 pasi a hölgy kényeztetésébe besegitene sexbp40@gmail.com
Sziasztok, Fehérváron keresnék egy párt akihez csatlakoznék. 27 éves sport alkatú, nem dohányzó, focista vagyok.
e-mail: toskow@gmx.ch
e-mail: toskow@gmx.ch
32-38 éves pár keres pasit a hölgy örömére.csak fényképes levélre válaszolunk.( Csongrád megye) moncsa1983@gmail.com
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok. korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok Győrben szexpartner mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!
30 éves,sportos, igényes,ápolt,borotvált srác vagyok!Párokhoz szívesen csatlakoznék segítségnek!A szexben beválalok vagyok! Nem fogjátok megbánni! Képet szívesen küldök,ha kapok rólatok én is! Email:ricsi860522@freemail.hu
30 éves,sportos, igényes,ápolt,borotvált srác vagyok!Párokhoz szívesen csatlakoznék segítségnek!A szexben beválalok vagyok! Nem fogjátok megbánni! Képet szívesen küldök,ha kapok rólatok én is! Email:ricsi860522@freemail.hu
1 hetem van, hogy szűk, jól baszható seggemből tág picsát csináljak. Kérlek segítsetek, perverz párokat kiszolgálok számmal, seggemmel. Kúrjatok belém ujjakat, kezet, eszközöket, kajákat, műfaszt, bármit, csak lötyögjön bennem a fasz 1 hét mulva. Csak Budapest.
pinát nyalok gecisen pisisen is, faszt szopok pinából, seggből kihúzva is, gecit nyelem. Kúrható, tágítható a csupasz köcsögöm, alázható vagyok és dumamentesen szolgálok pinát, faszt. 01.20-tól 01.26-ig Pesten
Sziasztok.Szòlò pasi nem èrdekellne beneteket?
(Ez egy válasz Justsex89 üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 19:04
Sziasztok debreceni házaspár vagyunk esetleg érdekelne párcsere? foster89@freemail.hu
Sziasztok.41.175.80àpolt igènyes borotvàlt pasi vagyok.Pàr hàzaspàr hàzibaràtja lenèk a hölgy örömère heterò alapon.Csak is Debrecen ès vonzàs körzetèböl vàrom az èrdeklődöket.email.dorcijani@gmail.com.Tel:309137153.Anyagiak kizàrva.
Szép Napot.
40-es,ápolt,diszkrét pesti férfi vagyok.171 magas 64 kiló.Pesti hölggyel-párral ismerkednék.liszabon@gmail.com
40-es,ápolt,diszkrét pesti férfi vagyok.171 magas 64 kiló.Pesti hölggyel-párral ismerkednék.liszabon@gmail.com
Sziasztok!
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46
szia keres meg minket
(Ez egy válasz Nagyfarkú üzenetére (2016. 11. 23. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 23. szerda 13:36
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom ! wave finom
Sziasztok, fiatal házaspár vagyunk harmadiknak szeretnénk a hármas felállást kiprobálni a hölgy örömére. igazából olyan lányt keresünk aki szeret nyalni és minden kis buja kis játékban benne van Hely az van, mindketten dohányzunk Pest megyében lakunk. Én 167cm sportos testalkat borotvált punci, 28 éves párom 32 éves normál testalkatú 170cm magas szintén igényes magára Elvárásaink: 155-170 mags, magárára teljesen igényes, borotvált és szexőrült
Sziasztok !Molett Ceglédi nő vagyok !Hosszú távra keresek szexpartnert,esetleg párhoz is csatlakoznék teljessen kezdő vagyok ! De imádom a szexet ! email:jakabreka88@freemail.hu
Sziasztok! Zoltán vagyok, 40 -es éveiben járó férfiú vagyok, Debrecenből., Kimondottan hölgyet keresek magam mellé, felnőttfilm forgatáson való részvételhez. Szeretném kipróbálni ezt a műfajt, és ehhez keresem, nyitott, ápolt, partneremet. Emailben illetve telefonon, vagy akár személyesen tudunk erről beszélni.
Email címem: sejtlab80@citromail.hu
Email címem: sejtlab80@citromail.hu
Sziasztok DenisésLili én szívesen csatlakoznék, 35 éves ápolt férfi vok! Emailem: ttomi35@indamail.hu
A hölgytagról esetleg láthatok fotót, ha igen megköszönöm, a fenti email címre! Továbbiakat megbeszéljük! (Ez egy válasz Deniséslili üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A hölgytagról esetleg láthatok fotót, ha igen megköszönöm, a fenti email címre! Továbbiakat megbeszéljük! (Ez egy válasz Deniséslili üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 07:49
Sziasztok.
Fiatal házaspár vagyunk (N23,F29),szeretnénk a hármas felállást kiprobálni a hölgy örömére. Feleségem magas (175) nőiesen telt szép alak,szép kerek nagy popsival.Szexuálisan nagyon nyitott.Csongrád megyében lakunk, szóval elsőnek innen keresnénk férfit aki tud és akar is utazni, mi sajnos nem tudunk.Jóképű normál méretekkel rendelkező, kényeztetni imádó pasik jelentkezését várjuk fényképes bemutatkozással a kovacsik42@gmail.com email címre.
Fiatal házaspár vagyunk (N23,F29),szeretnénk a hármas felállást kiprobálni a hölgy örömére. Feleségem magas (175) nőiesen telt szép alak,szép kerek nagy popsival.Szexuálisan nagyon nyitott.Csongrád megyében lakunk, szóval elsőnek innen keresnénk férfit aki tud és akar is utazni, mi sajnos nem tudunk.Jóképű normál méretekkel rendelkező, kényeztetni imádó pasik jelentkezését várjuk fényképes bemutatkozással a kovacsik42@gmail.com email címre.