Sziasztok! 21 éves fiúként csatlakoznék harmadiknak párokhoz. Rendes kinézelt,ápoltság amit teljesen elvárható tőlem. Még soha nem vettem részt ilyenben így szívesen lennék "tanuló". Képet is szívesen küldök magamról
Bevállalós fajta vagyok ^^ Elérhetőségem:snapme96@gmail.com

Sziasztok,mi 46/43 éves pár vagyunk lányt keresnénk harmadiknak,közös idötöltés bulizások ,szexkapcsolat céljából minél hosszabb távra.
Budapesti 43/47 éves pár vagyunk. Megismerkednénk csinos, kedves, ápolt hölggyel, akit érdekel a két nő egy férfi felállás. Aki még sosem csinált ilyet, de izgatja a fantáziáját, azt is szívesen fogadnák.
Fényképes bemutatkozó levelet várunk. timicsaby@freemail.hu
Fényképes bemutatkozó levelet várunk. timicsaby@freemail.hu
par vagy holgyet keresnek ma estere..en 45/180/76...pest megye komarom esztergom megye
Sziasztok! Kezdō keresem ! Fıu keres fıut! İni vagyok angool@citromail.hu
Szia Diamigo!
Hova valósiak vagytok,merre fele? (Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova valósiak vagytok,merre fele? (Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Párként CSAK PÁRRAL ismerkednénk lány 24 fiú 37 email szandy5551@gmail.com
Sziasztok mi 24 37 vagyunk ismerkedünk?
(Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párommal,ismerkednénk!
L36;F41
Párommal,ismerkednénk!

L36;F41
Sziasztok
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz Nyirpárjá76 üzenetére (2018. 03. 31. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz Nyirpárjá76 üzenetére (2018. 03. 31. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó méretű potens pasi a közelünkből hellyel

Sziasztok, 23 éves Bp-i srác csatlakozik szivesen, párokhoz, vagy csak feleséget kielégíteni és a férje nézi, vagy amit szeretnétek, mindenre nyitott vagyok.
xdrive330@citromail.hu az elérhetőségem

győri srác nöt vagy párt keres
Sziasztok! Mindenre nyitott Bp.i 166/66 (39 éves, de igazán fiatalos és kitartó!!) sportos alkatú független biszex férfi vagyok. Keresem azt az egymást szerető Budapesti párt, akik szívesen színesítenék velem a szexuális kapcsolatukat! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem a szexualitás igazi varázsa! Régóta izgat egy házibarát szerep... Bővebben mailen. ballaantal01@gmail.com
Sziasztok!
Húsvét utáni héten, pécsi párt vagy hölgyet keres egy 39 éves férfi kikapcsolódás céljából.
croso@freemail.hu
Húsvét utáni héten, pécsi párt vagy hölgyet keres egy 39 éves férfi kikapcsolódás céljából.
croso@freemail.hu
Sziasztok párokhoz csatlakoznék Sopron környékén
06205089608

43 éves budapesti, házas férfi vagyok. Szivesen ismerkedem szóló hölgyekkel vagy olyan párokkal, akik gyakoroljàk a 3as felállást és szeretnének egy diszkrét harmadikat. bpfiu27@freemail.hu
Sziasztok! Gergő vagyok 30éves pasi pest megyéből, akinek van egy 33éves menyasszonya. Ismerkednénk olyan hetero párokkal akik valóban hajlandóak találkozni és közös szimpátia esetén nem csak nézegetni szeretnék a frissen megismert lehetőségeket. Első körben várnánk egy részletes bemutatkozást esetleg egy-két fotóval, nyilván nem aktot várunk! Természetesen mi is azonos szintű bemutatkozót küldünk válaszban. Gergő & Zsuzsi smile 2018p9lite@gmail.com
Debrecen környékén csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére!!!
Sziasztok
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem